"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
кой сега е № 1  Peace Peace Peace

ами май е озета да в малко различен вариант Peace
Наде лека и слдаки ти сънища  Hug Hug Hug
Иве Hug и на тебе лека  Peace

# 226
  • между морето и небето
23:15 - 23:30 eyting'leri

1) FOX: 12.43
2) STAR: 6.26
3) KANALD: 3.37
4) SMNYL TV: 2.11
5) SHOW: 1.25

Shocked Shocked Shocked защо такъв срив??? Shocked Shocked Shocked
Защото няма никой отвлечен, пребит, изоставен, целуване на ръка, чистене на леща, бащи, чиято дума е закон, братя, които да държат изкъсо сестрите си, прислуга, която си вре носа навсякъде и никой не подслушва край вратите.  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Peace И забрадки  Mr. Green Mr. Green

+ килимчета

# 227
  Серията ми беше малко мудна  Peace , пък и всичко долу-горе знаехме

Мерт и Ейлюл бяха много сладки. И Танер и Хазар се справят отлично 6

За Ча разбира се 6+ . Да ви кажа последните 1-2 серии ми се вижда някак възмъжал променен ми в някои моменти

# 228

Çağatay Ulusoy - Sevdim Seni Bir Kere (Medcezir)

http://www.izlesene.com/video/cagatay-ulusoy-sevdim-seni-bir-kere-medcezir/7144829

# 229
Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 1m

Herkese güzel yorumları eleştirileri için teşekkürler hepsi okunuyor dikkate alınıyor....

Joy

Критиките се вземали под внимание... hahaha hahaha hahaha

# 230
Серийката ми беше маааалко мудничка....  Mr. Green Много говориха, почти не действаха.  Whistling Whistling Добре, че Крачолчето отсрами положението, но и него го показаха толкова малкоооо....  Sad Sad Crossing Arms

Всички сцени на Ямира бяха супер,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мерт и неговите вълнения същоHug но другите нещоооо  newsm78 newsm78

Ако можеше само тях да дават, другите само им се пречкаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малко ни прегряха според мен с тия фрагмани и снимки. Този път почти нямаше нещо друго изненадващо и непоказано. Аз всеки път се заричам да не ги гледам, че никак не обичам да знам предварително какво има да става. Искам да ме изненадват, а така само чакам кое кога ще се случи. Ама на пусто любопитство.  ooooh!

# 231
Серенай туитна това:

Serenay Sarıkaya ‏@SrnySrkyResmi 1m

Birde bugün Tuzla'da bu tatlı sürprizi yapan tatlı şeye benden kocaman öpücükler... İyi geceler...

днес в Тузла са я изненадали с това  Crazy

# 232
  • между морето и небето
Много, много сладки бяха Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И много естествени

# 233

лека на лягащите  Hug Hug Hug

Зори даже не видях че и ти постната туит на Серенай Peace

# 234
  • Банкя
Приятен епизод.Сигурно ще е и смешен като го преведем.Ейлюл този път май пускаше шегите Joy Joy
Мира все пак повече го подбутва , ама нашия блее...
Дядката какво ли измисли.
Пък и този с лачените чепици newsm78.
Другата серия ще има вече някои пострадл..., че много на романтик го удариха.
То и с превода изостанахме , но нейсе.
Хайде лека нощ.

# 235
Много, много сладки бяха Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И много естествени
smile3521 И на мен много ми харесаха. Такива влюбени, непрекъснато търсещи близостта си, все хванати за ръце, прегърнати, абе големи сладури.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жани, как ти завиждам, че за почивката  Crazy И аз утре съм на работа. Толкова ги мразя тия отработвания  Whistling

# 236
Приятен епизод.Сигурно ще е и смешен като го преведем.Ейлюл този път май пускаше шегите Joy Joy
Мира все пак повече го подбутва , ама нашия блее...
Дядката какво ли измисли.
Пък и този с лачените чепици newsm78.
Другата серия ще има вече някои пострадл..., че много на романтик го удариха.
То и с превода изостанахме , но нейсе.
Хайде лека нощ.

Ейлюл се опита да побърка Мерт  Mr. Green, ама накрая и тя се предаде.
И аз искам да го гледам с превод, че много неща се изприказваха.  Peace

# 237
 Серията ми беше малко мудна  Peace , пък и всичко долу-горе знаехме

За Ча разбира се 6+ . Да ви кажа последните 1-2 серии ми се вижда някак възмъжал променен ми в някои моменти
Същото усещане имам и аз. На моменти ми се вижда точно възмъжал, в следващата сцена пък ми прилича пак на момченце. Много ми е интересен Чаатай да го гледам как показва всяка емоция и настроение.
И колко хубаво пее. Гласът му и някак дълбок и плътен и в същото време нежен. Много талантливо момче е този Чачко.

# 238
 изгледах пропуснатото Peace ама тоя Мертчи и целуфанче и удари на Ейлюл Blush
най-накрая се престраши и той завалията Joy Joy Joy Joy Joy
Веси Hug хайде утре я изкарай пък после по гръб Wink Wink Wink
и аз ви казвам лека Wink не че ще си лягам още Flutter ще поровя тук там и тогава Peace Peace Peace

# 239
Добро утро!  Hug Hug Hug

Голям кеф е да си легнеш, да се наспиш,   Whistling а като станеш, да си прочетеш мислите и усещанията, написани от някой друг....  Hug Hug Hug
Вени,  love001  love001  love001

Серийката ми беше маааалко мудничка....  Mr. Green Много говориха, почти не действаха.  Whistling Whistling Добре, че Крачолчето отсрами положението, но и него го показаха толкова малкоооо....  Sad Sad Crossing Arms

Всички сцени на Ямира бяха супер,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мерт и неговите вълнения същоHug но другите нещоооо  newsm78 newsm78

Ако можеше само тях да дават, другите само им се пречкаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малко ни прегряха според мен с тия фрагмани и снимки. Този път почти нямаше нещо друго изненадващо и непоказано.....

Peace Peace Peace

Много, много сладки бяха Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И много естествени
smile3521 И на мен много ми харесаха. Такива влюбени, непрекъснато търсещи близостта си, все хванати за ръце, прегърнати, абе големи сладури.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Серията ми беше малко мудна  Peace , пък и всичко долу-горе знаехме

Същото усещане имам и аз. На моменти ми се вижда точно възмъжал, в следващата сцена пък ми прилича пак на момченце. Много ми е интересен Чаатай да го гледам как показва всяка емоция и настроение.
И колко хубаво пее. Гласът му и някак дълбок и плътен и в същото време нежен. Много талантливо момче е този Чачко.

Peace Peace Peace

Невероятен е!   Crazy Crazy Heart Eyes
Типичен Бест модел  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт