"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 240

Тази сцена беше страхотна- нежна, чувствена и сладка....
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тя, заедно с песента на Яман, са най-любимите ми от епизода.... Crazy Crazy

А, сетих се и за нарисуваното сърчице,....  Crazy Crazy Heart Eyes и за готината целувчица по вратлето.... Crazy Crazy
А бе, всичко на Ямира им се получи и беше въздействащо за мен....
  Peace Heart Eyes Heart Eyes

И пак да се оплача от Маммата....  #Cussing out #Cussing out Mr. Green  Ама защо все на мен?  Mr. Green Никой друг не се е оплакал от това, значи съм единствена... Що ли? newsm78
Толкова ми е симпатичен старият й вид, но ако така ще ми къса нервите, да я сменят по-бързо.  Mr. Green Mr. Green Заради проблемното публикуване, пак изпуснах половината епизод.  Laughing

# 241
  • близо до брега на морето
ДОБРО УТРО-ДНЕС КАФЕТО Е ОТ МЕН
Скрит текст:
Скрит текст:
-не можах да заспя от притеснение за Кенанчо  Heart Eyes-Днес се подмладявам с още една година Peace-радвам се че ви открих,мили момичета Hug Hug Hug

# 242
Днес се подмладявам с още една година Peace-радвам се че ви открих,мили момичета Hug Hug Hug

Опааа, имаме повод за празнуване значи! Желая ти здраве, късмет, много щастие и любов! Hug

Не го мисли Кенанчо, аз се надявам този да му помогне да излезе от пандиза. Laughing

Хубав ден на всички! Hug

# 243
Добро утроооо  Hug Hug Hug

Как сте???  Hug

аз за малко да закъснея за работа, че алармата ми е само за делнични дни и снощи с този сериал и с тази романтика направо забравих за всичко  Joy Joy Joy добре, че вече цари коледно настроение  Joy Joy Joy Joy

Мими, да си жива и здрава!!!  newsm51 newsm51 newsm51 Много, много щастлива и обичана!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 244
Добро утро, лека работа на работещите и приятна почивка на останалите!

Миме, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и късмет!

# 245
Мими, Честит Рожден ден!  newsm59

Желая ти здраве, щастие, късмет и много любов!
  Hug

# 246
23:15 - 23:30 eyting'leri

1) FOX: 12.43
2) STAR: 6.26
3) KANALD: 3.37
4) SMNYL TV: 2.11
5) SHOW: 1.25

Shocked Shocked Shocked защо такъв срив??? Shocked Shocked Shocked
Защото няма никой отвлечен, пребит, изоставен, целуване на ръка, чистене на леща, бащи, чиято дума е закон, братя, които да държат изкъсо сестрите си, прислуга, която си вре носа навсякъде и никой не подслушва край вратите.  Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Peace И забрадки  Mr. Green Mr. Green

+ килимчета

Joy Joy Joy aз пък гледам ПО точно, защото липсват тези неща!!!  Joy Joy Joy да си гледат малките момиченца женени за дъртаци!  Rolling Eyes толкова грозно звучи.  Sad

Иве и Вени +1 за това, което сте написали!!!   love001  love001 само, защото няма и думичка за скиора с крачолите!!!  hahaha hahaha hahaha

Ами типичен бестмодел е Чачи!!! Само е красив!!!   Heart Eyes Иначе няма никакъв талант - нито пее, нито рисува, а още по-малко може да показва чувства!!!  Naughty Снощи например не показа никакъв талант!  Naughty hahaha hahaha hahaha

Обаче аз познах за две сцени!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
1. За това дето Мира пита какво ще правят. Беше ясно какви мисли му се въртят в главата на Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ама тя е като е гъска и само пита  #2gunfire #2gunfire - да гледа "Гордост и предразсъдъци"  Heart Eyes Обаче тази последната версия с Кийра Найтли на мен не ми харесва!  Naughty Naughty Naughty да бяха гледали минисериала на BBC с Колин Фърт!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes както и да е ...  стана ясно, че и на Мира не и се гледаше филм, но късно е милааааааа  hahaha hahaha hahaha

2. За сцената с нарисуваното сърце - казах ли ви аз, че момчето отива в Тозлудере вместо на училище???  Peace Обаче Мира не спира с тази Лейля  Joy Joy Joy ама той нали е честен - всичко ще и разкаже!!!  Heart Eyes

Мерт ме вбеси честно казано!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire не е дете, нали? Да си се оправя с тъпата леля. Пък и зор дава!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Много ме ядоса, наистина.  #2gunfire Ауууу сега като се сетих и пка се ядосвам!!!   hit hit hit

Този с излъсканите обувки ме притеснява.  Rolling Eyes Зори, пиши на батко Кенан, че се надяваме да не пострада и искаме да се върне и да набие Гирай!!!  fight fight fight

# 247
Сега за ЯМИРА - според мен всичко им се получи добре!!! Бяха наистина чувстени сцените.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А за пеенето на Яман какво да кажа - все едно ми пееше на мен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мноого хубав глас има беееее!!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Ако закъса с актьорството с малко уроци може и певец да стане!  Peace  Joy Но не ми се вярва да се стигне до там!!!  Peace

Обаче преди да ги прекъсне Мерт бяха на косъм от награбването.  Mr. Green Mr. Green Или пък не? Може би Мира пак щеше да пита какво ще правят????  Shocked hahaha hahaha hahaha тази луда ли е наистина???  Thinking направо не ми се вярва, че пита в такъв момент такова нещо????  newsm78 Или пък аз от мноого гледане на красиви мъже съвсем откачих?  newsm53 newsm03

# 248

Peace Peace Peace

Невероятен е!   Crazy Crazy Heart Eyes
Типичен Бест модел  Joy Joy Joy Joy

doh Абе все го забравям това. Трябва да спра да употребявам Чаатай и талант в едно и също изречение  Mr. Green Mr. Green

Тази сцена беше страхотна- нежна, чувствена и сладка....
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тя, заедно с песента на Яман, са най-любимите ми от епизода.... Crazy Crazy

Скрит текст:

А, сетих се и за нарисуваното сърчице,....  Crazy Crazy Heart Eyes и за готината целувчица по вратлето.... Crazy Crazy
А бе, всичко на Ямира им се получи и беше въздействащо за мен....
  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes През цялото време им личеше на Яман и Мира колко са влюбени.

# 249
  • близо до брега на морето
Благодаря ви за пожеланията (Зори, Ани, Иве, Вени)  Hug-днес смятам да си отделя малко време и да изгледам серията без реклами и прекъсване.И ашкъмчо като пее и всички останали моменти-Мерт как целуна Ейлюл-добър учител има (по същия начин целуна неговата пеперуда) Много сладки бяха и четиримата-обичат се младите, да се вземат Wink Hug

# 250

като толкоз убав взимайте си го  smile3534 smile3534 smile3534

Вземали сме го,   Crossing Arms да не мислиш, че ще ти го дадем на някоя като теб  Mr. Green Mr. Green

да не си мислиш, че това не съм го видяла????  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha

Ползвайте си го със здраве Крачола!!!  smile3534 smile3534 такива като мен може да не са АРТ, но имат вкус!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 и харесват бестмодели, а не няккави си измислени псевдоАРТ Крачоли!!!  newsm44 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44

# 251
И пак да се оплача от Маммата....  #Cussing out #Cussing out Mr. Green  Ама защо все на мен?  Mr. Green Никой друг не се е оплакал от това, значи съм единствена... Що ли? newsm78
Толкова ми е симпатичен старият й вид, но ако така ще ми къса нервите, да я сменят по-бързо.  Mr. Green Mr. Green Заради проблемното публикуване, пак изпуснах половината епизод.  Laughing

Нека тииии!!!  smile3534 smile3533 Щом проблема е само при теб, значи някой пак се намесва!  hahaha Но кой ли е този път?  newsm78 Joy Joy Joy

Нямаше да си признавам, но си пуснах връзките в администрацията на мамата и затова така се получава!!  Rolling Eyes Съжалявам, но е така! Гадна съм си!  Rolling Eyes  newsm48 newsm48 newsm48 Направих го за да ме засипваш с по-малко Крачолови снимки!!!!  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 10:09 от Aniska

# 252

Joy Joy Joy aз пък гледам ПО точно, защото липсват тези неща!!!  Joy Joy Joy
Това е защото нищо не разбираш от сериали  Mr. Green Mr. Green Ама и аз така  ooooh!
За скиорчето, не се притеснявай, ще има и за него, ама първо да се уталожат малко страстите покрай Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

1. За това дето Мира пита какво ще правят. Беше ясно какви мисли му се въртят в главата на Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ама тя е като е гъска и само пита  #2gunfire #2gunfire - да гледа "Гордост и предразсъдъци"  Heart Eyes Обаче тази последната версия с Кийра Найтли на мен не ми харесва!  Naughty Naughty Naughty да бяха гледали минисериала на BBC с Колин Фърт!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes както и да е ...  стана ясно, че и на Мира не и се гледаше филм, но късно е милааааааа  hahaha hahaha hahaha

newsm10 newsm10 newsm10 Много обичам "Гордост и предразсъдъци" и затова харесах изборът на Мира  Laughing Но и аз гласувам с две ръце за минисериала с Колин Фърт.
Това, че Мерт ги прекъсна в най-неподходящия момент  Sick е взето от ОК /да не си помисли някой нещо друго  Peace/, както и спагетите  Laughing
Тоя с лачените обувки хич не ме притеснява, батко Кенан е голям мъж, все някак ще се оправи. По-любопитно ми е дали ще разберем Еднер какво вижда в стаята на Яман. Може пък в следващата серия да ни покажат какво всъщност се случва след песента на Яман  Thinking Laughing

# 253

като толкоз убав взимайте си го  smile3534 smile3534 smile3534

Вземали сме го,   Crossing Arms да не мислиш, че ще ти го дадем на някоя като теб  Mr. Green Mr. Green

да не си мислиш, че това не съм го видяла????  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha

Ползвайте си го със здраве Крачола!!!  smile3534 smile3534 такива като мен може да не са АРТ, но имат вкус!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 и харесват бестмодели, а не няккави си измислени псевдоАРТ Крачоли!!!  newsm44 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44

Че ние и Бест моделите не ги връщаме.... Whistling Whistling

Нека тииии!!!  smile3534 smile3533 Щом проблема е само при теб, значи някой пак се намесва!  hahaha Но кой ли е този път?  newsm78 Joy Joy Joy

Нямаше да си признавам, но си пуснах връзките в администрацията на мамата и затова така се получава!!  Rolling Eyes Съжалявам, но е така! Гадна съм си!  Rolling Eyes  newsm48 newsm48 newsm48 Направих го за да ме засипваш с по-малко Крачолови снимки!!!!  hahaha hahaha hahaha

А аз те смятам за приятелка.  Cry Cry

# 254

Joy Joy Joy aз пък гледам ПО точно, защото липсват тези неща!!!  Joy Joy Joy
Това е защото нищо не разбираш от сериали  Mr. Green Mr. Green Ама и аз така  ooooh!
За скиорчето, не се притеснявай, ще има и за него, ама първо да се уталожат малко страстите покрай Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз към неразбиращите
  Mr. Green

smile3521 smile3521 newsm47  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт