Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 758
  • 695
  •   1
Отговори
# 150
И малчо ми беше с 37,4 преди 3 вечери, но и аз знам, че поддържат по- висока ТТ дребните. Мерих я през десет минути и някъде след около 30 мин. вече беше 36,90 и спадаше.

# 151
  • Варна
Аз не мисля, че Т 37.5 е нормална, дори и за бебе. Леко повишена си е, но така или иначе няма място за паника, особено ако не я поддържа дни наред, а е вдигната инцидентно. Сигме, що си се ошашкала така? И Борислав ми е вдигал, за 1 ден, дори за половин, сутринта имаше следобед вече не. Вече ако се задържи повече от 3 дни трябва да се търси причина.

# 152
свате, ошашках се че ми е за сефте.
заспа, събуди се- и вече беше 37.8
е отидох до лекарката- гърдите са чисти, гърлото е леко зачервено- само ми даде вит.с за 5 дни
ако скочи над 38 тогава ще давам панадол.
сега пак заспа

# 153
  • Варна
То какво ли те питам, и аз ходех като гръмнат кон, когато Борислав вдигна 37.4 Crazy Дано да се е метнал на мен по отношение на температурите, аз много рядко вдигам Т, за разлика от баща му. Ще мине, няма страшно, явно от гърлото е Т.

# 154
  • до едно тепе
Сигме щом е зачервено гърлото вероятно е от това. Давай вит.Ц и я следи. Аз давам температуропонижаващи ако мине 38. Бързо да се оправяте Hug
Нашата доки при такива случаи изписва и осцилококцинум, но не мога да те посъветвам да и дадеш щом вашата не го е направила Peace
Ние сме си вкъщии. Понякога направо ме побърква. А навън все така реве да го нося ooooh!

# 155
  • Варна
Ние пък потрошихме количката ooooh! Тъкмо го бях извела навън да спи, отдалечихме се порядъчно от къщи и едното колело падна. Добре, че имах среща с баща ми, та ни спаси и успяхме да се доберем до нас. Уж Кенгуру били здрави, дрън-дрън, година и половина не изкара дори. Вярно, че варненските "тротоари" са цяло предизвикателство, ама все пак... Сега ще трябва да разчитам на лятната количка, а тя вече му е малко късичка на краката и като спи висят Whistling

# 156
  • В къщурката на хълма на феите
Месечко и ние оня ден поломихме нашата количка, обаче проблема беше, че ходихме на Кауфланд и всички неща натъпкотихме долу в коша, та в общи линии я претоварихме порядъчно и тя се предаде .. добре, че на мъж ми му идват добри идеи, та сега така ремонтира количката, че счупеното колело изглежда и се държи като по-здраво от здравото Mr. Green

и наш'та педка изписва оскилококцинум за профилактика, а за имунитет изписва коластра и комбинирани детски витамини, но аз още не съм давала .. само когато имаме болен в къщи или сме в период на активно зъбоникнене, давам 5 ампули вит. Ц .. мисля си, че той е достатъчно имуностимулиращ, та да тъпча детето и с други разни неща ..

# 157
  • Северозапада
Петеса, честит рожден ден! Много здраве, късмет и всичко най!

# 158
  • Варна
Уф Месечко, много неприятно наистина  Hug на мен това ми е едно от притесненията , да чукнем на дърво за момента не ни се е случвало , хубаво е че имате втори вариант на возило  Peace

Сигме, да се оправя бързо Лия  Hug

Петеска, на патерички честит рожден ден , бъди жива и здрава и много обичана и обичаща , весело посрещане на нова година на Боровец  Hug

Охо, аз имам трик за пазарските чанти , свалям до пълно легнало положение и нареждам отзад напред като муцуни води седнала парада , тя колко дупенце има  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 15:29 от libra

# 159
38.1 -да давам вече панадол?

# 160
дай

# 161
Аз давам оскилококцинум и вит. С когато го видя, че започва да се сополяви. Ако те не помогнат вече брибягвам до друго  Whistling

Месечинке, знам улиците във Варна. Не че нещо, ама ела да видиш пловдивските  Mr. Green 90 % улиците са павета, та предизвикателството тук е още по-голямо според мен  Crazy
Няма ли гаранция тази количка, моята мисля че имаше 2 години  Thinking

# 162
Месечинке, много гадно. Една от близките ми приятелки си счупиха количката и си купи от продавалник, даже се чудеше дали да не си вземе направо за породени хаха  Mr. Green
Сигме, ако ще се успокоиш дай. А как е малката? изнервена ли е, яде ли? аз не бих дала, ако се чувства видимо добре  Peace

# 163
  • Варна
Една година е гаранцията на нашата Whistling
Сигме,
аз бих дала сигурно. Споко, следобед Т нормално се вдига.
момичета, откакто отбих Борислав започна яко да си смуче пръста. В чудо съм, не сме имали подобни проблеми досега и съм пропуснала дискусиите по въпроса, ако е имало такива. Какво да го правя това човече, да го оставя ли, да му дърпам ли пръста, горчиви кремове ли да купувам? Много се пристрасти към тези пръсти буквално за 3-4 дни Whistling

# 164
Месечко а биберон, гризалка, солети или нещо друго любимо, което да замени пръстчетата?!

Общи условия

Активация на акаунт