Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 760
  • 695
  •   1
Отговори
# 135
  • до едно тепе
Петеска ЧРД! Жива, здрава и много щастлива  bouquet
Арвен май ще трябва да приемеш факта, че просто са си такива. Опитай се да не го приемаш много навътре-за теб ще е по-добре така. Гушшш Hug и дано не са заразили Насето Praynig
Фейтко единственото лошо на рибата е, че много ми се ядяха сърми hahaha Ама квото е в неделя ще накарам мъжо да вземе една зелка и аз ще си навия, колкото и да ми е ограничено времето  ooooh!

# 136
Фейтко единственото лошо на рибата е, че много ми се ядяха сърми hahaha Ама квото е в неделя ще накарам мъжо да вземе една зелка и аз ще си навия, колкото и да ми е ограничено времето  ooooh!

А .. ще навиваш толкоз сърми  Crazy иди до магазина да си вземеш и чиста работа  Mr. Green

# 137
  • до едно тепе
А .. ще навиваш толкоз сърми  Crazy иди до магазина да си вземеш и чиста работа  Mr. Green
Честно казано колкото пъти съм яла купени сърми и все са ми били гадни Sick
Забравих одеве
Бениткааа радвам се че се разписа Hug

# 138
  • Варна
Петеска,
честит рожден ден и от мен, да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!   bouquet

Арвенче,
супер тъпо. Радвай се, че ТМ е на твоя страна, само това ще ти кажа. Не се връзвай на простотии. Няма да се разболее Насето, спокойно   Hug

Поспалане,
хахахах, пълнен шаран Joy

# 139
Хо-хо-хо ,весели празници на всички.Тези дни обикаляме къщЯта на родата,та кака ви Стела,ни питка месила,ни сърми свивала,ни шаран пълнила.Хахха Поспаланчо развесели ме:-) .
Чичо ми се прави на дядо Коледа. Ради доволно му одърпа брадата ,удари му3 бързи шамара и с усмивка си прие подаръците Simple Smile
Да не забравя:Пети -Честит рожден ден,много здраве и усмивки

# 140
  • shumen
Либре и аз мислех ММ да се облича като Дядо Коледа,но се отказах,защото си помислих,че ще ревне.
Поспалане,тя твоята свеки направо ме изуми с тоя пълнен шаран.
И аз искам сърмички,ама ще са за НГ.Уж тогава ще сме на Шумен,само дано нещо свекъра не ни обърка плановете.Утре ще му правят някакви изследвания на дебелото черво и дано е добре,че не ми се мисли иначе.

# 141
  • В къщурката на хълма на феите
елате беее, елате да ви свия сърми Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Петеска жива и здрава да си миличка, много щастие и усмивки ти желая Hug Hug Hug

# 142
  • shumen
Пете,честит рожден ден.Да си жива и здрава.
Аз след малко май се отправям към леглото,че малкия бяс,ако се събуди да не откараме пак до сред нощ в игри.

# 143
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета благодаря ви от сърце  Hug Hug Hug

Ние сме на Боровец.Днес пристигнахме и ще стоим 4 дни.Интернета ми е ограничен и ужасно бавен, затова като се прибера ще наваксам да ви изчета.
Сняг почти няма, но поне пистите са супер.Досега празнувахме с приятели в ресторанта (три семейства сме, едното като нас с мако по-голямо бебе) и вече сме по стаите.Сега играем и след малко ще спинкаме.

Хубави празнични дни на всички  Hug

# 144
Пете, ЧРД! Да си жива и здрава, много обичана и глезена.  bouquet

# 145
от 37.4 температура трябва ли да се притеснявам.
Личната не ми вдига, сама съм и вече ми е ужасно напрегнато.
Май ще взимам едно такси да я водя  smile3518

# 146
Аз не бих се притеснила,вчера и Ради имаше,сам я свали.
До 38 не давам нищо,само повечко течности

# 147
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Сигме, от колко време е така с 37,4, мери и я през 30 мин. и ако не вдига повече няма проблем  Peace може зъбче да е тръгнало, но при всички случаи няма място за паника.Защо пък не ти вдига, днес нали е работен ден   newsm78

# 148
  • В къщурката на хълма на феите
доколкото знам децата поддържат по-висока телесна температура от възрастните и до 37.5 се счита за нормална Peace

# 149
Аз не бих се притеснила,вчера и Ради имаше,сам я свали.
До 38 не давам нищо,само повечко течности

И аз съм така, като мине 38 давам панадол или нурофен и го наблюдавам  Whistling

Честито на днешните именници, ако има такива  Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт