Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 712
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Простирайте си дрехите вътре и ето ви и ароматизатор и овлажнител.
 Grinning
Аз пък по тази причина купувам абсорбатори и комшиите си мислят, че всяка сутрин мия прозорците.

# 526
  • Варна
тия завивки съм ги пропуснала. това цена за спалня ли е, или един персон? дали има още?
и за някакъв халат споменахте, тази седмица ли е на промоция, или останал от предишни? че съм обещала да купувам за подарък...
Тези, за които аз пък говорих са за единично легло, ама олекотената е доста по-голяма и не прилича чак за единично, може би за персон и половина. Тази седмица ги няма обаче тези завивки, има други Peace

# 527
  • София
Напазарувах днес и аз, отидох рано сутринта и зареждаха от всички промоционални стоки. Само кафе машини не.

# 528
Причините за хъркането може да са най-различни- от здравословни до изсушен въздух. При нас е второто, ако не е връщам машинката  Laughing

Нещото е намалено на 37,50 лв от 50 лв. По принцип цените им даже са по-скъпи, така че в Кауфланд са на сметка, доста. В нашия магазин стоят на рафтовете по средата на пътеката, последният преди касите.

Ето, това представлява

Включих го, за сега добре се държи, не се чува, повече отзиви ще пиша след няколко дена.
Малко тъпо са измислили зареждането с вода. Зеленият контейнер се вади, обръща се с главата надолу, има една тапа, маха се и от там се пълни с вода. Иначе има място за поставяне и на ароматни масла. Утре ще умириша къщата.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 22:24 от Red_Hot

# 529
  • София
benite , yulmana благодаря Ви
Виждам, че прахосмукачката я има на редовна цена в онлайн магазините по 80лв, а в Кауфланд пише от 120лв. намалена....излиза пак по-евтина де, но все пак как е завишена само цената.

# 530
Добро утро!

Влизам рано, рано за да напиша 2 добри оценки за възглавниците....От мен и мъж.....По критериите на мъж е леко висока, но въпреки това каза, че спал добре. Аз принципно обичам високи възглавници, така че за мен това не е проблем....Смятам да купим и на децата.....

# 531
Не се ли усеща като на бучки? Като я пипах в магазина така ми се стори и се отказах.

# 532
Не се ли усеща като на бучки? Като я пипах в магазина така ми се стори и се отказах.

Мне newsm78.....поне от 1 спане не усетих бучки....дано не се появят с времето....

# 533
  • Варна
На мен ми дойде висока, но ми хареса, че сънувах пътуване и екскурзия до Англия, явно ме отвела в хубавите сънища Mr. Green
Сега сериозно, мислите ли , че ще спадне или да я отварям и да махам част от пълнежа?

# 534
Само на мен ли ми е ниска тази възглавница?  Rolling Eyes Снощи си взех и толкова се надявах да ми е добре. Тези който ги продават в магазините- За 1 лев- за по 5 лв. са ми по добре

# 535
  • София
Харесва ли ви месото от Кауфланд? Онзи ден попитах служителката на щанда откъде зареждат и тя видя , че на кашона пише Германия. За мен това е най-лошото месо от всички големи вериги.

# 536
  • София
Харесва ли ви месото от Кауфланд? Онзи ден попитах служителката на щанда откъде зареждат и тя видя , че на кашона пише Германия. За мен това е най-лошото месо от всички големи вериги.

Не, не ми харесва. От много време не купувам от там месо. След като три пъти ми става лошо след консумация.
Намерих си квартална месарница с българско и наистина прясно месо.

# 537
Зависи, понякога е добро, например свинско или пържоли. За пилешко - бутчетата дето са на витрината за месо са ужасни. Също предпочитам кварталната месарница.

# 538
  • Някъде на път....
.......... За пилешко - бутчетата дето са на витрината за месо са ужасни. Също предпочитам кварталната месарница.
Според мен пилешкото на витрината за охладено е просто замразено....

# 539
  • София
Mary65, споделям мнението ти - от всички хипер и супермаркети, които съм посещавала, продаваното в Кауфланд е най-лошо.

Общи условия

Активация на акаунт