Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 717
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Завивките някой да каже как са?

Аз си купих този комплект, доволна съм много от качеството.

# 511
  • Варна
Аз взех  на майка ми от миналата седмица промоционалната олекотена завивка, която беше на цена 23.99, Дитекс, олекотена, долен чаршаф и калъфка. Майка ми е доволна, и каза, че топлела завивката. Отделно беше много пухкава, когато я разглеждах Peace

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 21:18 от Румяна Лефтерова

# 512
  • Варна
тия завивки съм ги пропуснала. това цена за спалня ли е, или един персон? дали има още?
и за някакъв халат споменахте, тази седмица ли е на промоция, или останал от предишни? че съм обещала да купувам за подарък...

# 513
  • Sunshine state
Рапорт приет,маме. Sunglasses
И аз понякога като видя някой да се колебае за стока,от която съм доволна,хвърлям някоя реплика,за да го убедя. Whistling Мъжът ми много се дразни от това,щото не ми плащали. Joy
Мистик,медът не е лош и е на добра цена.Малко е течен,ама не ми е проблрм. Peace

# 514
  • София
тия завивки съм ги пропуснала. това цена за спалня ли е, или един персон? дали има още?

Комплектът, който аз купих и показах на снимката е за спалня. Включва олекотено, долен чаршаф и две калъфки. Беше за 49,99 лева, а в сайта на Дитекс струва 82 лв.  Mr. Green

# 515
  • Sunshine state
Забравих да кажа,че стелката за матрак е същата като нашата.От магазина на Тед я взех за 14-15лв,доволна съм-нищо не се хлъзга и изхлузва вече. Peace

# 516
  • София
Аз търся тея стълби, алуминиевите. Бре, втори Кауфланд обикалям, и няма, и няма. Моля, ако сте ги виждали някъде днес, кажете, че да ида евентуално утре да взема...

# 517
А ако става въпрос за завивките от по 14 лв- спУделям че са ДЖилезни  Peace
С една забележка- оглеждайте ги внимателно, щото:
1- оказаха се без незнам си какъв двоен шев- поръбващият, някои са с оверлог само
2- бяха с една картинка  Mr. Green от другата страна са белички

# 518
От едно известно време има едни намалени увлажнители за въздух, на които много им се чудя, защото въздухът у дома много изсъхва и когато спим е кофти, мъжО започва дори да хърка. Спирам да се чудя и отивам сега да взема един (добре, че Кауфланд е до нас  Grinning), че след снощи не можах да се наспя.

# 519
  • Sunshine state
Това има ли връзка с хъркането,щото и моят хърка? Rolling Eyes

# 520
Какво представлява този овлажнител ?

Малко Сладко Коте  2-3страници преди бяха писали в темата ,че стълбите свършвали бързо.

# 521
  • Някъде на път....
Сега, ако пуснат и малко хубави керамични тави на промоция, ще умра от кеф  Laughing Имаше скоро на Сапир, но аз нещо не харесвам техните - много са тънки, като че ли...
На Сапир си бяха кофти - гледах ги и аз....
То и аз чакам хубава промоция за съдове с керамично покритие, особено на откопчаваща се форма за торта....  newsm78 Чакам си....  Peace

# 522
  • Пловдив
Ходих и аз преди малко да диря ел.кана ама нейсе...няма Whistling При нас отново няма от К класик заквасената сметана Rolling Eyes При вас как е?Тук направо са запълнили мястото и на рафта с другите марки...

Pupitka,писах за меда щото си имаме домашно производство и знам какво е истински мед Peace

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 20:35 от mystic woman

# 523
От едно известно време има едни намалени увлажнители за въздух, на които много им се чудя, защото въздухът у дома много изсъхва и когато спим е кофти, мъжО започва дори да хърка. Спирам да се чудя и отивам сега да взема един (добре, че Кауфланд е до нас  Grinning), че след снощи не можах да се наспя.

В кой Кауфланд са намалени и на колко?
Аз ги гледам от много време и никога не са били намалени.

# 524
  • пак там
И изобщо, със или без намаление, къде стоят? че и аз търся, но засега в Кауфланд само обратния вариант - влагоуловители - съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт