Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 721
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Мамгото в К е зелено и не ми хареса изобщо, ако някой го интересува. Взех си възглавницата на Тед, дано не съжалявам.

# 496
  • София
Портокалите са екстра - сладки са и вкусни. Взех си и аз възглавница на Тед - тази нощ мъжа ми я пробва и я изрита по някое време. Mr. Green Тази вечер ще я пробвам и аз. Simple Smile

# 497
  • Mediterraneo
Здравейте, малко извън темата, ама понеже керамичните съдове последните страници се обсъждат, та имам следния въпрос. Свекърва ми ми подари керамична форма за кекс от една промоция в Кауфланд. Трябва ли да я мажа с масло или олио и брашно като правя кекс?

Моите форми са от Лидл, но не ги мажа с нищо  Peace

# 498
Аз също ползвам Сапфир от предната промоция лятото (имам 3  Embarassed) и нямам проблеми за сега. Снощи в Кауфланд на Резбарска имаше почти всичко без кафемашина и някакви стълби (касиерката каза че свършвали 2ч след като ги докарат  newsm78)

# 499
Аз ползвам 1 година тиган на Сапир от зелените,купен от К.
Нямам никакви проблеми,много ми е удобен,жалко че се захабява и няма изтъркване от вън.но вътре си е като нов Simple Smile
И аз имам два техни тигана и нямам никакви проблеми освен почистването отвън. Тавите и формата за кекс не ми харесаха, т.е. керамичното им покритие не ми хареса.

# 500
  • София
Момичета, дайте мнение за прахосмукачката. Аз уж се поразрових назад, но не видях да сте писали.
Тъкмо ни трябваше и се израдвах като видях, че има 50% намалена.
Загледах се и във флашката, но ми се искаше малко повече от 8GB да си взема та затова се чудя още

# 501
Марая11 имам я от лятото, чисти добре единствено ми се струва, че честоо трябва да се почиства но аз я чистя всеки път и ми е ОК

# 502
 тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756140.390#quickreply  и мисля че още някъде мернах обширно описание и мнение.

# 503
Здравейте дами Simple Smile
Някоя от вас да има поглед за машинката за постригване ? Hug

# 504
Четете поне няколко страници назад и веднага се намира ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756140.435 има добър отзив .

# 505
Тъкмо   bouquetсе върнах да пиша , 4е видях Simple Smile) Благодаря все пак Simple Smile)

# 506
Здравейте, малко извън темата, ама понеже керамичните съдове последните страници се обсъждат, та имам следния въпрос. Свекърва ми ми подари керамична форма за кекс от една промоция в Кауфланд. Трябва ли да я мажа с масло или олио и брашно като правя кекс?

Не Simple Smile

# 507
 Като пекох блат във керамична форма за торта и не мазах първият път и ми залепна отстрани /как съм го отделяла с нож не ми се говори-нищо не одрасках ама..../

# 508
Такаааааааа......ида от Кауфланд с.....възглавници......Дори и да не ни харесат за спане - поне децата ще се бият с тях......

С почистващ универсален препарат се прибрахме още, екзотични гъби, къпани кори, заквасена сметана, шоколади - моят, любим е увеличен с 10ст. , сапун Нивеа, яйца(сетих се за Морена) и.....гИвреци със сусам.........

Беше заредено от всичко, напуши ме на смях по едно време като се сетих как обсъждаме тук продуктите, един мъж по телефона получаваше наставления коя кафемашина да търси на промоция.....Аха да го упътя и да му кажа, че машината е супер - и той я сложи в количката....... В друга количка пък се мъдреше една прахосмукачка...та народа пазаруваше добре при нас!

Рапорт даден!

# 509
  • София
Я да се запиша и аз тук.
Направила съм си едно списъче.
Редовно пазарувам от Кауфланд уикендите.

Завивките някой да каже как са?

Имам червен керамичен тиган от предните промоции - бива.

Общи условия

Активация на акаунт