Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 734
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Аз от месата в Кауфланд купувам единствено свинска плешка без кост  (харесвам само плешка и врат, че са ми по-крехки и не толкова сухи)  Купувам да кажем 5-6 кг (когато е на промоция Mr. Green) - от тях 2кг меля на кайма(за целта си купих месомелачка от Кауфланд пак Mr. Green), 2кг режа на кубчета за разни манджи, шишчета и др. и около 2кг оставям цели парчета, когато реша да правя печено свинско с хрупкава коричка...Та нямам оплаквания от месото им...Кюфтаците от плешката са страхотни и поне знам, че няма боклуци никакви, а така ме е гнус от готови кайми Sick

Да кажа също, че месомелачката е трепач...за 2 мин. 2кг месо се превръща в перфектна кайма...беше ми писнало да търся магазин, където ще ми смелят месо (и да не ме гледат накриво)...а така купувам откъдето ми е кеф, на каквато цена ми е най-изгодно и си меля сама всичко

От другите им меса нямам впечатления, а пържоли, пилета, пилешки дробчета и сърчица взимам от Лидл

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 01:41 от Lorein666

# 556
А, забравих да кажа....3 нощи вече ползвам възглавницата - добре се държи засега, нямам болежки, добре се наспивам, а с анатомичната на Дормео се чувствах много зле и я наврях отмъстително в дъното на един гардероб  Twisted Evil Вече такива анатомични и на картинка не искам да видя... Mr. Green (2 модела анатомични пробвах и приключих с тях за вечни времена май)

# 557
  • пак там
За възглавниците всеки си е различен, аз на Тед не ги харесвам - спя на тънка и твърда възглавница (най-добре се наспивам върху сгънато одеало  Mr. Green ), та ако някой търси такива - от Произведено в България си купихме възглавници на Панагюрище (тези, дето правят хавлиите) - точно такава - тънка и твърда.

Пиле от витрината не купувам (след един злощастен опит с овкусени бутчета и още един с неовкусени). Но засега Лудогорското се ядва, рядко съм имала забележки.

# 558
  • София
То аз овкусено месо от никъде не купувам, не само от Кауфланд. Според мен след като им залежи месото го овкусяват, за да не му личи цвета (но това си е моя теория).
Иначе свинското и телешкото -стават. Взимала съм месо и нямам оплаквания. За пилешкото - малко лигаво ми изглежда и не купувам от там.

# 559
То аз овкусено месо от никъде не купувам, не само от Кауфланд. Според мен след като им залежи месото го овкусяват, за да не му личи цвета (но това си е моя теория).
Не е само теория,по принцип е така  Peace След известно време месото като престои има един гаден дъх и почва да лепне.Така с подправките го "лекуват"  за да си го продадат ooooh!

# 560
  • Пловдив
Пак да питам...има ли при вак от заквасената сметана на К-класик Rolling Eyes Тук изчезна...

# 561
Момичета,кога най-рано мога да видя брошурата за следващата седмица newsm78

# 562
  • Mediterraneo
В събота по обед.

# 563
Пак да питам...има ли при вак от заквасената сметана на К-класик Rolling Eyes Тук изчезна...
Преди около десетина дни,може и малко повече да са били купих,сега не съм търсила,но не виждам защо да я спират  Peace

# 564
  • София
Преди малко ходих до Кф, питах за сметаната специално, казаха 'По принцип сега я няма, кога ще я зареждат нямам идея'. Това ме навежда на мисълта, че не е спряна, а изчерпана. Но явно е от известно време, защото служителят дори не отиде да провери има ли я някъде.

# 565

Аз имах предвид по-рано от петък вечер дали мога да я видя някъде....Иначе в петък вечерта на едни роднини им дават вестника,понеже този,който разнася им е комшия!

# 566
Вчера търсих и маскарпоне от тяхната марка и нямаше. Имаше табела, че е изчерпано.

# 567
  • Sofia
Аз имах предвид по-рано от петък вечер дали мога да я видя някъде
Ами ето тук следи, за сега няма нова брошура.  

Ние пък от известно време не получаваме вестника, чудно каква ли е причината.  newsm78  Като бях в магазина на Каблешков миналата неделя и те нямаха. Close

# 568
  • София
Аз имах предвид по-рано от петък вечер дали мога да я видя някъде
Ами ето тук следи, за сега няма нова брошура.  

Ние пък от известно време не получаваме вестника, чудно каква ли е причината.  newsm78  Като бях в магазина на Каблешков миналата неделя и те нямаха. Close
В неделя не дават вестника за следващата седмица, питала съм поне 100 пъти...

# 569

Peace
Абсолютно.

Общи условия

Активация на акаунт