Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 683
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, в тази тема ли обсъждахте рецепта за шоколадова торта? Мисля, че рецептата беше на Мама Цоцоланка, но не мога да я намеря. Моля, ако някой се сеща да се смили над русата ми косица... Simple Smile

# 571
Момичета, в тази тема ли обсъждахте рецепта за шоколадова торта? Мисля, че рецептата беше на Мама Цоцоланка, но не мога да я намеря. Моля, ако някой се сеща да се смили над русата ми косица... Simple Smile
с готовите блатове ли? Иначе да тук беше. мама Цоцоланка предложи и блатове, които могат да се използват с различни кремове- http://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/
Гарантирам, че е чудесна Peace
Иначе аз онзи ден купих квадратни блатове за първи път. направих крем от заквасена сметана и шоколад и стана много вкусна, обаче ми е леко суха. Липсва онази сочност и пърхавост на току що изпечения блат. Онези са пандишпанови, а аз не съм им фен, явно това е причината. Peace

# 572

За тази ли питаш? http://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/

Аз я правих по празниците, добре се получи. Следващият път бих направила леки корекции.

# 573
Същата! Много ви благодаря! Hug

# 574
Доволни ли сте от тенджерите на промоция от лят алуминий - 19,99/24,99?

# 575
  • Sofia
Доволни ли сте от тенджерите на промоция от лят алуминий?
Аз да... по принцип. 
Друг е въпроса, че вече съм решила да не купувам тефлони/с незалепващо покрите. Едно по едно ми отпадат и няма да ги подновявам. 3 литровата я ползвам най-вече за печене на хляб, козунак.

# 576
Доволни ли сте от тенджерите на промоция от лят алуминий?
Аз да... по принцип. 
Друг е въпроса, че вече съм решила да не купувам тефлони/с незалепващо покрите. Едно по едно ми отпадат и няма да ги подновявам. 3 литровата я ползвам най-вече за печене на хляб, козунак.
А какво е вътрешното покритие на тези тенджери?

# 577
  • Sofia
Незалепващо, каквото и да е то по-конкретно... И да съм чела накякво инфо при купуването, забравила съм... имам ги от 2-3 години.

# 578
Малко дъмпинг да направим- на Била има страхотни мандарини- едри и много сладки на 1,39лв.

# 579
  • на Земята
На мен месото от Кауфланд ми харесва,нямам забележки. Бутчетата не са много тлъсти и имат доста месце по тях.
Аз все още не съм купила възглавниците,но тия дни ще го напраря. Много искам да похваля броколито на КК,напоследък го взимам всекидневно за гарнитура и не мога да му се наситя.  Heart Eyes Пил. бонфиле на Градус също е страхотно.  Peace
Изварата е много хубава,ама ми омръзна вече. Много я хапвах и ми писна. Ще почакам да ми залипсва отново. Simple Smile
Коя извара имаш в предвид?Благодаря!

# 580
Заповядайте :

След малко ще го разгледам Simple Smile

# 581
Заповядайте :

Благодаряя Simple Smile
На първо четене нищо не ме впечатли.
Може би ще хвърля едно око на каничката с филтър.

# 582
От тази страница никога не ми се отваря брошурата Rolling Eyes

# 583
  • Пловдив
Заповядайте :

Много благодаря, аз тъкмо се ядосвах, че днес не дойде книжна брошура.
През седмицата не ми остана време да отида да взема електрическа кана за вода от изтичащите вече промоции. Някой има ли впечатления дали много се купуваха, защото чак днес ще мога да отида до Кауфланд и се чудя дали не са се изкупили?

# 584
От тази страница никога не ми се отваря брошурата Rolling Eyes

Опитай така

Общи условия

Активация на акаунт