Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 659
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София
hailie, сигурно е от браузъра ти.
Аз си харесах прах за пране Тео бебе на 5,69 лв. и цветоулавящи кърпички 20 бр. 2,69 лв.

# 586
Абсолютно нищо не си харесах от новата брошура. Имам чувството, че чистят залежелите продукти- консерви, консерви, боб, леща.... #Cussing out

# 587
Абсолютно нищо не си харесах от новата брошура. Имам чувството, че чистят залежелите продукти- консерви, консерви, боб, леща.... #Cussing out
Peace И аз така мисля. Чудех се на тефана, но май ще пропусна. Лещата на крина ще си взема, че и без това свърши. Други нищо.

# 588
Вчера в К. Надежда имаше много кафемашини заредени и хората купуваха.
Папките по 1,80 не са с кой знае какво качество, но за цената си толкова. Бяха ги качили най-отгоре на рафтовете, а аз съм джуджанка. Оглеждах се, не видях служител. Мина младо семейство с дете, позачудих се дали да помоля мъжа за помощ, но се отказах - кой знае после колко ще мрънка жената. Помолих малко по-стар мъж да ми свали една от папките. Жената с него нищо не каза.  Party

# 589
И аз имам редовно проблем с по-високите стоки.
Миналия път една жена точно това направи, помоли мъжа ми да й свали нещо от горния рафт, че той е доста височък. И мен като ме напуши един смях, викам си тая жена много смела, ами ако бях някое ку-ку да й вдигна скандал  Joy

# 590
  • Sofia
Пфууу... да бе, мноооУ постна таз брошура... загрижили се К за портфейлите ни май май.  Whistling
Аз само детската седалка за кола забелязах, ама много умрели цветове бре... а така ми е омръзнало да въртим столчето от едната в другата кола, та... ще я погледнем де. newsm78  Ако съвсем ме откаже реалността, ибейска ще да е.

# 591
  • София
Наистина е много постна брошурата. Трети път прелиствам и Ариел ми се набива в очи, ама пък имам доста препарати за пране. Чудя им се на керамичните ножове - не че толкова нужда имам, но ако ако са добри, намалението си струва. Харесва ми и чиабатата с маслини. Grinning

# 592
  • Sofia
Аз по им харесвах чистите чиабати, с маслини не ми вървят на всяко ядене. Та, затова сега си правя.

# 593
  • Русе
И аз абсолютно нищо не си харесах от новата брошура.

# 594
  • София
Аз по им харесвах чистите чиабати, с маслини не ми вървят на всяко ядене. Та, затова сега си правя.
Аз пък точно заради маслините я харесвам, но по-хубаво от домашното няма. Ще споделиш ли как ги правиш? С какво брашно?

# 595
Този Ариел дали бива, че моят Персил експерт след месец ще свърши и се оглеждам за прах за цветно?
Омо- то май идва силно за цветно, а?  Rolling Eyes

# 596
  • Sofia
Red_Hot, тук някой казваше, че и тъмно цветно е прал с Омото и нямало проблем с цветовете.
Аз пък показах препарата, който ползвам за цветно - Formil от Лидл.

Джули, с удоволствие!  Hug   Брашно ползвам
Скрит текст:
всякакво (ръжено много обичаме, типово, пълнозърнесто), само бяло - много рядко, последно ги правих преди 2-3 дни с пълнозърнесто. Ако ги искаме с повече шупли, слагам повече вода - правя хидратирано тесто.
клик за рецептата

# 597
О, много скучна брошурка... Ама защо така занемариха промоциите?

# 598
Ако някой от Кауфланд чете в темата- моля, повече не слагайте този дядо- германец на първа страница на брошурата  Crossing Arms

# 599
здравейте - имам въпрос за тиганите, които не са на Sapir - има ли грил тиган и на каква цена, ако сте обърнали внимание?
Коколино нямаше днес в Русе Cry
В Била бананите на 1.79лв/кг бяха по-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт