Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 657
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Red_Hot, тук някой казваше, че и тъмно цветно е прал с Омото и нямало проблем с цветовете.
Аз пък показах препарата, който ползвам за цветно - Formil от Лидл.

Джули, с удоволствие!  Hug   Брашно ползвам
Скрит текст:
всякакво (ръжено много обичаме, типово, пълнозърнесто), само бяло - много рядко, последно ги правих преди 2-3 дни с пълнозърнесто. Ако ги искаме с повече шупли, слагам повече вода - правя хидратирано тесто.
клик за рецептата
Много хубаво изглежда!

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 18:12 от july1993

# 601
july1993 кликни върху снимката и ще ти излезе рецептата.

Аз да питам Морена какви брашна освен бялото ползва? Марки ако може.  
 И въобще да ми препоръча пълнозърнесни и ръжени брашна. Забраниха ми бялото брашно. Пишеш ,че ги правиш и с други брашна , а тогава нещо по-различно в технологията има ли?

# 602
  • София
Ееех, кой да гледа! Умньо Боев пита! Joy Благодаря Morenabouquet
Благодаря  vela! Peace

# 603
  • Sunshine state
Аз взех 2 възглавници,да не остана по-назад.  Crazy
Получихме новата брошура. От нея си харесах керамичните ножове и личито. След такава силна седмица е нормално да има такава с по-слаби промоции. Тук в нашия филиал мандарините са си хубави и не съм попадала на лоши. Бананите бяха зелени,но днес са изкарали по-хубави,та и от тях взех.  Peace

# 604
  • Sofia
  Laughing Разсмя ме, Джули!  Hug

Вела, за брашното...

Скрит текст:
Ръжено: на Техра - то е само ръжено или на София мел - смес е с бяло.
Пълнозърнесто: предпочитам на Благополучие, иначе и Арчар.
Типово: София мел, Панино

Пълнозърнестите брашна поемат повече течност/вода и им трябва повече мая, заради ниския или почти никакъв глутен/белтъчини в съдържанието на опаковката. Това е.  Simple Smile
Например рецептата за чиабатите е с количество мая достатъчно за смес с друго освен бяло брашно. Само с бяло ако се правят, може и с  8-10г мая.

# 605
здравейте - имам въпрос за тиганите, които не са на Sapir - има ли грил тиган и на каква цена, ако сте обърнали внимание?
Коколино нямаше днес в Русе Cry
В Била бананите на 1.79лв/кг бяха по-хубави.

От тиганите на Luigi Ferrero няма грил-тиган...И аз исках, но само на Сапир има такъв в момента. А техен грил-тиган няма да купя повече за нищо на света...бях взела преди време (не керамичен де) ползвах го един път и веднага отиде на боклука...Затова и съм с предубеждение към техните съдове и не смея да си купя нищо друго на Сапир

Гледам сега този прах Биоактив Фреш...изглежда ми добре, но ми е абсолютно непознат...Някой да го е ползвал? Но аз така или иначе мисля да взема утре един пакет, пък какъвто такъв...няма да остане  Laughing

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 18:51 от Lorein666

# 606
На Luigi Ferrero тиганите са хубави, масивни, дебели, както се казва има маТриал в тях, Сапфира и на мен не ми харесаха, дъното му много тънко за тиган. Иначе от тавите съм доволна за сега.

# 607
  • Sunshine state
А някой отзив за техния грил тиган от тази седмица? Аз нямам късмет с тия грил тигани..От К. взех един миналата година и го хвърлих след първото ползване-покритието му падна барабар с месото в него.  Rolling Eyes

# 608
  • София
А някой отзив за техния грил тиган от тази седмица? Аз нямам късмет с тия грил тигани..От К. взех един миналата година и го хвърлих след първото ползване-покритието му падна барабар с месото в него.  Rolling Eyes

Аз пък търся да купя грил-тиган. Мъжът ми се е затръшкал за такъв. В днешния вестник ли има такъв?

# 609
А някой отзив за техния грил тиган от тази седмица? Аз нямам късмет с тия грил тигани..От К. взех един миналата година и го хвърлих след първото ползване-покритието му падна барабар с месото в него.  Rolling Eyes

Ако имаш предвид тигана на Сапир и аз точно него метнах след първото ползване  Laughing Сега съм с такъв на Тефал...добре се държи засега, но ако пуснат на Luigi Ferrero, бих си взела...Много солидни и стабилни тигани  Grinning

От новата брошура и аз нищо не харесах...засега Laughing После като я разгледам по-внимателно, не знам ...

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 19:01 от Lorein666

# 610
  • Sunshine state
Ами гледах в тазседмичната брошура техен,ама да не се бъркам нещо. newsm78 Този дето хвърлих беше някакъв безименен-тънък и изобщо много калпав.  ooooh!

# 611
Ами гледах в тазседмичната брошура техен,ама да не се бъркам нещо. newsm78 Този дето хвърлих беше някакъв безименен-тънък и изобщо много калпав.  ooooh!

В тазседмичната брошура има грил тиган с керамично покритие на Сапир Simple Smile Аз хвърлих такъв с тефлоново покритие...олющи се точно на първото ползване и самия тиган ли беше крив, не знам, ама половината меса бяха прегорели, а другата половина неизпечени...Затова и техен тиган вече не искам, но пък за тавите, момичетата се изказаха положително, та от тях бих си взела Simple Smile

# 612
В магазина в Бургас /Славейков/ изварата Олимпус пак е на 1.90лв./кг., миналата седмица нали беше на промоция за 2.50 първите дни, после я намалиха на 1.90, днес вече ги питах защо има промоции, които не са от брошурата, зареждали количества и за това. Отново взех 1 кг., че вкъщи много се харчи, а и мляко Милблу за 55 ст., отново на необявена промоция Simple Smile
Цената за кофичка ли е или за килограм?

# 613
  • оттам, откъдето започва България
Red_Hot, тук някой казваше, че и тъмно цветно е прал с Омото и нямало проблем с цветовете.

sohappy И аз съм за Формил за цветно.

# 614

sohappy И аз съм за Формил за цветно.

Този препарат течен ли е прах и от постоянния асортимент или трябва да го дебна?

Общи условия

Активация на акаунт