Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 681
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Извинявам се, че не е по темата, но бихте ли споделили от кои квартални месарници пазарувате (за София)?

# 541
  • София
Извинявам се, че не е по темата, но бихте ли споделили от кои квартални месарници пазарувате (за София)?

Аз в Дружба 2.

# 542

Аз в Дружба 2.

Може ли по-точно? Мерси! Hug

# 543
  • София
И аз се присъединявам към питането за месарницата.
Да питам, печелил ли е някой нещо от тея 'игри', които организират КФ. В момента играта е с условие да се купят продукти марка Маги на стойност 3лв. Есента имаше няколко подобни, но не съм чула никой да се е похвалил.

# 544
  • София

Аз в Дружба 2.

На пазарчето в Дружба 2, точно срещу двете детски градини е месарницата. Има огромна табела, а до нея е плод-зеленчук.

# 545
  • София
Да питам, печелил ли е някой нещо от тея 'игри', които организират КФ. В момента играта е с условие да се купят продукти марка Маги на стойност 3лв. Есента имаше няколко подобни, но не съм чула никой да се е похвалил.

Печели се, но все пак трябва да се има предвид, че наградата обикновено е една, а касовите бележки са стотици, особено ако е често купуван и евтин продукт.  Wink

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 10:27 от Тaня67

# 546
  • Mediterraneo
Откакто има Лидл при нас, вече почти година, месо от Кауфланд не купувам!

# 547
И свинското им е размразявано. Преди Коледа явно нямаха време да го чакат и вратните пържоли на витрина си бяха замразени. Нали някой писа, че намерил червеи в телешкото?

# 548
Аз съм много доволна от месото на Фантастико

# 549

Аз в Дружба 2.

На пазарчето в Дружба 2, точно срещу двете детски градини е месарницата. Има огромна табела, а до нея е плод-зеленчук.
nana77   Hug

# 550
В магазина в Бургас /Славейков/ изварата Олимпус пак е на 1.90лв./кг., миналата седмица нали беше на промоция за 2.50 първите дни, после я намалиха на 1.90, днес вече ги питах защо има промоции, които не са от брошурата, зареждали количества и за това. Отново взех 1 кг., че вкъщи много се харчи, а и мляко Милблу за 55 ст., отново на необявена промоция Simple Smile

# 551
  • Русе
Месо и кайма от Кауфланд и аз не купувам от години. Не съм доволна.

# 552
  • Sunshine state
На мен месото от Кауфланд ми харесва,нямам забележки. Бутчетата не са много тлъсти и имат доста месце по тях.
Аз все още не съм купила възглавниците,но тия дни ще го напраря. Много искам да похваля броколито на КК,напоследък го взимам всекидневно за гарнитура и не мога да му се наситя.  Heart Eyes Пил. бонфиле на Градус също е страхотно.  Peace
Изварата е много хубава,ама ми омръзна вече. Много я хапвах и ми писна. Ще почакам да ми залипсва отново. Simple Smile

# 553
Ами тлъсти са им бутчетата- като са прекомерно угоени пилетата по неестествен начин, как няма да са тлъсти. Последните два пъти, когато купувах пиле на "Бест фарм", бяха на някакви промоции, пилетата миришеха странно- антибиотик ли, друго ли беше не знам, ама сега мъжът ми не ще да яде пилешко  Crossing Arms

Свинско все се намира от къде да купиш- месарници с прясно месо има, ама това пилешко, дето и с вода го  надуват, не знам от къде да купувам?

# 554
 Последното пиле ,което купих от Лидл беше изненадващо добро./Аз пилешко рядко харесвам/.А беше и от промоцията от уикенда и после ги пуснаха във вторник. Не ми замириса на застояла кръв и т.н.
 Имаше си вкус на прясно месо.

Общи условия

Активация на акаунт