Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 666
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Sunshine state
Мандарините тук са си хубави и вече 3-ти път си взимам-няма ни една кофти,сладки са и са без семки.  Peace

# 76
Рано рано отидохме до К. Вчера у наше село опашките на касите били чак до млякото - или кажи речи цялата дължина на магазина е това.....Спокойно си напазарувахме, спокойно си платихме на касата - не сме чакали, имаше всичко и за пореден път установявам, че най-добре се пазарува в К. от 8 до 8,30ч. сутринта.

Купих си кръгъл поднос за 5,99лв., имаше пилешки стекове на 1,29лв. и от пуешкия медалон взехме - 4,99лв. Другото общо взето познати неща.....

# 77
  • Sunshine state
Блатовете за торта са страхотни и тортата стана чудничка. Използвах и крема за торти с какао на Д-р Йоткер,който също се оказа много сполучлив,нямам търпение да я поднеса утре за празника на свекърва ми. Heart Eyes Peace

# 78
  • 1st floor
Коя пяна за почистване на фурни купувахте от Кауфланд? Пак забравих как й беше името... Blush

# 79
  • Пловдив
Тази седмица има и промоция на Бреф -  2,19 лв. е опаковката.

# 80
  • Варна
Блатовете за торта са страхотни и тортата стана чудничка. Използвах и крема за торти с какао на Д-р Йоткер,който също се оказа много сполучлив,нямам търпение да я поднеса утре за празника на свекърва ми. Heart Eyes Peace

От промоционалните блатове ли купи?  Rolling Eyes
Аз взех от тях, направих торта, но утре ще я пробваме, дано да е станала хубава.

# 81
И аз направих и подкрепям написаното с две ръце  newsm74

# 82
  • Sunshine state
Да,от тия на промоция-напоиха се много добре,не се разпадаха,работеше се лесно с тях и тортата беше страхотна. Вече я преполовихме.  Heart Eyes Много ме улесни фактът,че имаха целофан отдолу и лесно я пренесох в кутията.  Simple Smile

# 83
Коя пяна за почистване на фурни купувахте от Кауфланд? Пак забравих как й беше името... Blush
Аз купувам препарат на А1 /не е пяна/

# 84
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 85
Някой може ли да ме светне колко броя чушки има в сушените и на каква цена бяха?
Майка ми сега решила,че за НГ иска да прави пълнени,сухи чушки и ме врънка да и търся.Помня,че бяха 100г опаковка,но нищо повече не се сещам. newsm78

# 86
  • София
Някой може ли да ме светне колко броя чушки има в сушените и на каква цена бяха?
Майка ми сега решила,че за НГ иска да прави пълнени,сухи чушки и ме врънка да и търся.Помня,че бяха 100г опаковка,но нищо повече не се сещам. newsm78
12-13 чушки 2.99лв хубави са. Peace

# 87
12-13 чушки 2.99лв хубави са. Peace

Има и по 70гр., цената не е много по-различна, така че гледайте какво купувате!

# 88
Благодаря за бързите отговори!
Утре ще посетя К,че съм на работа и там ми е близко.
Дано да има,че може за Коледа да са ги изкупили!

# 89
  • София
Благодаря за бързите отговори!
Утре ще посетя К,че съм на работа и там ми е близко.
Дано да има,че може за Коледа да са ги изкупили!
Има и в Лидл, и във Фантастико, и в Била - вероятно във всички вериги, а и в по-малки магазини. Няма вероятност да са изкупени всички.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт