Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 692
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Солинген пише, че е  Mr. Green Колко е Солинген, един Господ знае, ама съм доволна  Laughing
Ха, абсолютно същата е и моята.
40мин.  за зелеви сарми не е ли много, ориза не се ли преварява?

# 106
  • Sunshine state
Аз пък да питам със същия ли крем на Йоткер мажете тортата отгоре или с нещо друго? newsm78

Lorein666, аз съм правила с Лидл-ските блатове и тези кремчета без варене и леко сиропирах блата.
На Д-р Йоткер крема за сладкиши с шоколад без варене ползвах и ми стигна,че и доста напластих отгоре. Прави се със студено мляко и става точно за 4 минути,много е вкусен.  Peace
Блатовете бяха точно от квадратните. Напоих ги със захарен сироп с есенция от ром в него. Изобщо не бяха трошливи и пухкави,а си бяха стегнати. Надупчих всеки леко с вилица,та да поеме сиропа хубаво. Отгоре поръсих с филирани бадеми,а отстрани с натрошени орехи. За пълнеж освен крема,сложих и шайби банан. Надписа направих от разтопен млечен шоколад като използвах спринцовка за целта. Допълнително и една елхичка нарисувах.  Simple Smile

Аз да кажа,че орехотрошачката е наистина много добра и удобна за ползване. Съседите ще си отдъхнат. Crazy

# 107
  • Някъде на път....
..............
Аз да кажа,че орехотрошачката е наистина много добра и удобна за ползване. Съседите ще си отдъхнат. Crazy

Как изглежда тази орехотрошачка, моля?  Embarassed

# 108
  • Sunshine state
На страницата с чашите за вино и тенджерите в каталога е-3.99лв
http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW52_2600/blaetterkatalog/index.html

# 109
Ох с вашите торти  ooooh!,трамбовах и аз до Кауфланда,преборих една баба за последните останали блатове и вече отлежава в хладилника!Добре,че казахте за блатовете,те без пари,за 5лв чудна торта си спретнах!  bouquet

# 110
# 111
..............

Нали  Peace
Аз си я взех още миналата зима.
Няма да блъскаш, да хвърчат черупки ...

# 112
  • София
..............

Нали  Peace
Аз си я взех още миналата зима.
Няма да блъскаш, да хвърчат черупки ...

A само за орехи ли става или могат и по-дребни неща да се трошат (лешници и подобни)?

# 113
само за орехи става...аз я имам отдавна и също съм много доволна, много лесно и чисто се чупят орехите Simple Smile

# 114
  • Sunshine state
Не съм пробвала с друго,ама много е широко гърлото,а чак към края се стеснява и не вярвам да може да счупи друго. Наистина добре ми дойде,предвид това,че от село ми носят торби с орехи..  Crazy

# 115
  • София
Благодаря ви!   bouquet 

# 116
Аз се мъча с чукчето и после мета 1 час Flutter Обмислям да си купя трошачката утре newsm78

# 117
Аз се мъча с чукчето и после мета 1 час Flutter Обмислям да си купя трошачката утре newsm78

Joy

Мислех и аз да взема на родителите ми такава трошачка, но не успях да мина през Кауфланд преди да се прибера. Че те доста често си имат взимане-даване с орехи  Mr. Green Оставете една орехотрошачка и за мен, моля.  Laughing

# 118
  • Някъде на път....
На страницата с чашите за вино и тенджерите в каталога е-3.99лв
http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW52_2600/blaetterkatalog/index.html

Супер! Много благодаря!   bouquet

# 119
  • София
В 19 ч в Слатинския Кауфланд орехотрошачката беше свършила Sad Дали я има някъде в София, тъй като аз за нея бяхо отишла?

Общи условия

Активация на акаунт