Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 787
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И аз искам да попитам за продуктите за съдомиялна с марка "Кауфланд" и по-специално за солта? Има ли доволни? Преди няколко теми мисля, че имаше обсъждане за таблетките или препарата за измиване (не си спомням) и  не бяха доволни - надраскани съдове.

# 346
  • София
И аз си купих Омо от надежденския Кауфланд. Ползвала съм таблетките за съдомиялня К класик All in 1, не са лоши.  Peace

# 347
  • Варна
Шоколад за готвене има и в Лидл - стои при сухата мая, бакпулвер, суха сметана
страхотен е, 200грама за 1.79, с мъжо омитаме на седмица по 1-2, че и повече Embarassed Laughing

# 348
  • Sunshine state
И аз искам да попитам за продуктите за съдомиялна с марка "Кауфланд" и по-специално за солта? Има ли доволни? Преди няколко теми мисля, че имаше обсъждане за таблетките или препарата за измиване (не си спомням) и  не бяха доволни - надраскани съдове.
Аз съм от доволните. Ползвам сол на КК,прах и таблетки на КК и плакнеща течност отново на КК. Нямала съм никога фал,съдовете си излизат скърцащи от чистота,надраскани нямам.  Peace

# 349
  • Бургас
Ох...Голяма съм бяла птица. Направих блатовете по рецептата, която Рися даде ..и след като ги изпекох установих, че киселото мляко е неотворено.  ooooh!  hahaha
Пробата на истинските блатове остава за след седмица. Иначе и тези хич не са зле... Crazy

# 350
Дали ще може с вас да разгледам вестничето?

Кафе машина за 69,95 - Ayco
Керамичен тиган - 14,99
меса, кайми, колбаси, наденици, сирена, кашкавали
банички със сирене/спанак(0,49) и геврек със сусам(0,39) - знам, че имаше добри отзиви за тях в темата
сметана Боженци - 1,79 - увеличили са я на редовна цена - от 1,85 на 2 и нещо е вече....
броколи замразени микс - 1,39 - смятам да взема
консерви разни и буркани
червен пипер, млян, сладък - 0,75
зехтин - 1л., 4,99лв. - Kamarko - дали е хубав?
екзотични гъби в буркан - 1,49 - отзиви?
пуканки - 0,45
нектар моркови - 0,75л. - 1,19
11л. вода Девин - 2,65
Коколино, омекотител - 2,89/1л
Колгейт - 1,99/150мл.
Нивеа, сапун, 100гр. - 0,87
споменатите вече препарати разни за миялна на КК
халат с качулка - 19,99
олекотена завивка - 13,99/150х200
цитруспреса - 9,99
тенджери, лят алуминий - 19,99/24,99
машинка за подстригване - 9,99
тостер, кафемелачка, ел. кана, фритюрник
прахосмукачка - 59,95
духалка - 9,99
грил плоча - 39,99
мишка . 4,99
флашка 8ГБ - 8,99
преса за коса - 11,99
тигани разлини видове - грил, палачинки
тави
йена - 14,99
чинии, купи цветни
манго - 0,99
банани - 1,79
гъби - 3,69

Та.....кой ще е форумският артикул на седмицата?

# 351
Гледах преди 2-3 седмици керамични котлони - единичен и двоен, но не обърнах внимание на цената.
Ходих днес пак да търся - нямаше ги. Някой виждал ли е някъде и да е обърнал внимание на цена?

# 352
  • Sunshine state
Маме,съдейки по истерията за ОМО,тазседмичният фаворит ще бъде омекотителят 'Коколино'.  Crazy Аз лично ще се въздържа ,защото не съм доволна от него.  Naughty

# 353
Аз си набелязах  тенджерите от лят алуминий.Толкова съм доволна от комплекта,който купих преди 2 месеца,че сега ще си купя още 2 тенджери и ще изхвърля всичко останали,да не ми заемат място по шкафовете  Laughing Откакто съм ги купила тези лятите,други не съм ползвала  Wink
Другите покупки ще са обичайни-сирене,кашкавал,мляко,банани и манго  Heart Eyes

# 354
  • пак там
Кафемелачката става ли? Че ми трябва за бадемовото брашно за макароните  Mr. Green

Ох...Голяма съм бяла птица. Направих блатовете по рецептата, която Рися даде ..и след като ги изпекох установих, че киселото мляко е неотворено.  ooooh!  hahaha
Пробата на истинските блатове остава за след седмица. Иначе и тези хич не са зле... Crazy

Споко, при моята първа питка неизползвани останаха... яйцата  Mr. Green Стана много симпатична и абсолютно безвкусна пърленка Simple Smile

# 355
  • Sunshine state
А кафемашината на Айко за еспресо ли е?

# 356
Тенджерите от лят алуминий как ги ползваш -във фурна с капака става ли?

# 357
А кафемашината на Айко за еспресо ли е?

Да, пише - перфектен каймак, 15 бара, 850В......

# 358
Тенджерите от лят алуминий как ги ползваш -във фурна с капака става ли?
Досега не съм пробвала с капака,страх ме е да не се пръсне стъклото и като ги слагам във фурната  слагам алуминиево фолио отгоре  Peace

# 359
  • София
аз мога да кажа какво няма да купя -нескафето на промоция- гадно, супер горчиво, има вкус на преизпечено кафе, пак са ползвали Източна Европа да си продадат несполучливите и объркани партиди.

Общи условия

Активация на акаунт