Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 772
  • 732
  •   1
Отговори
# 375

- заквасена сметана на Боженци - за проба 1,79

Много е хубава, редовно купувам от нея независимо дали е на промоция или не.

# 376
  • София
Аз си набелязах  тенджерите от лят алуминий.Толкова съм доволна от комплекта,който купих преди 2 месеца,че сега ще си купя още 2 тенджери и ще изхвърля всичко останали,да не ми заемат място по шкафовете  Laughing Откакто съм ги купила тези лятите,други не съм ползвала  Wink
Другите покупки ще са обичайни-сирене,кашкавал,мляко,банани и манго  Heart Eyes
А с дръжките как се справяш като се нагорещят?

# 377
  • Sofia
E, след няколко парвания, аз свикнах да не ги пипам с голи ръце. Просто е, както и за тавите взимам ръкаивците и за тези тенджери също, въпрос на навик. Simple Smile

# 378
  • Русе
Маме,съдейки по истерията за ОМО,тазседмичният фаворит ще бъде омекотителят 'Коколино'.  Crazy Аз лично ще се въздържа ,защото не съм доволна от него.  Naughty
А аз съм много доволна от него, говоря за синьото. Много траен аромат, а освен това и омекотява. В темата за праховете има много доволни. Бялото е "сензитив" и почти не ароматизира. На изгодна цена е, но и аз ще се въздържа, тъй като имам 2 половинки: синьо и пасифлора с бергамот, а освен това ми донесоха и 3 Ленора от Германия.

# 379
  • Sunshine state
Точно от синьото не съм доволна. Не ароматизораше кой знае колко и беше изключително нетраен ароматът. От Кауфланд съм го купувала.  Peace
И аз си набелязах някои неща-боди,нещата за съдомиялна на КК,пил. филе,бира и сирене. Това е в общи линии.

# 380
E, след няколко парвания, аз свикнах да не ги пипам с голи ръце. Просто е, както и за тавите взимам ръкаивците и за тези тенджери също, въпрос на навик. Simple Smile
И аз така  Peace Само,че аз от темата бях предупредена,че много се нагорещяват дръжките  и от самото начало си действам с ръкохватките,които ми бяха в комплекта.Все още не съм се парвала   Laughing

# 381
Аз си набелязах пазара:
- св. филе -7.9 кг
- заквасена сметана на Боженци - за проба 1,79
- кумрия консерва- 0.99 лв
- овесени ядки "Никола" 1,59 лв 500 гр
- омекотител Коколино - 2,89 лв. Не че нямам, ама нали е на промоция Mr. Green
- душ гел Dove - 3,25 (това не знам дали е изгодно, или си е такава цената)
- памперси - 20,99
- за гланц и сол за миялна се колебая още

Някой да е виждал/пробвал тези олекотени завивки за 13,99 и дамското боди за 8,99, дали стават?
Тази цена на овесените ядки ми се вижда твърде висока за промоционална в Лидл на редовна за 500г са 1,29 ,а от понеделник ще са на 0,99лв. Има два вида.Вземала съм и са страхотни,немски са.

# 382
  • Русе
Това не са овесени ядки, а мюсли. Peace

# 383
 Тогава е съвсем различно. А хубави ли са /какво съдържат/?

# 384
  • Русе
Тогава е съвсем различно. А хубави ли са /какво съдържат/?
Във вестника пише "4 видя ядки", но не съм купувала и не знам какви са и дали са хубави.

# 385
Браво на Кауфланд, точно вчера съм обиколила 4-5 Лидъла да търся цитруспресата, която беше на промоция там, но неуспешно.
В понеделник отивам за пресичка.
Загледах се в няколко артикула, които съм сигурна, че редовната цена им е същата като промоционалната, пак  са се чудили как да си запълнят брошурката.

# 386
Термосите например

# 387
  • Sofia
Преди малко се прибрах и аз с още един пакет Омо, имаше доволно количество. И би трябвало повече изобщо да не поглеждам прах за пране, имам сигурно за 2години напред...  Взех и сапун Дуру за пране. И от любимите ми фъстъци от тяхната витрина, едни такива като шкарто.  Grinning
    Отдавна чакам да намалят простора за балкон/радиатор, ама май няма да ги чакам повече.

# 388
Браво на Кауфланд, точно вчера съм обиколила 4-5 Лидъла да търся цитруспресата, която беше на промоция там, но неуспешно.
В понеделник отивам за пресичка.
Загледах се в няколко артикула, които съм сигурна, че редовната цена им е същата като промоционалната, пак  са се чудили как да си запълнят брошурката.
При нас новите продукти и пресите с аги пуснали от днес. Аз ходих преди 2-3 часа. Купих си шоколада за готвене 200гр. ще го пробвам за една торта. Взех си и пасатора. Другата седмица несъмнено ще пробвам и заквасената сметана.

# 389
  • Пловдив
Набелязах си тиган с керамично покритие на фереро. Дали покритието е трайно? Таблетите за съдомиална ползвам от доста време и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт