Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • оттам, откъдето започва България
Red_Hot, тук някой казваше, че и тъмно цветно е прал с Омото и нямало проблем с цветовете.
Аз пък показах препарата, който ползвам за цветно - Formil от Лидл.

sohappy И аз съм за Формил за цветно.

Този препарат течен ли е прах и от постоянния асортимент или трябва да го дебна?
Течен от постоянния асортимент. Има за цветно, има за черно и други варианти. Аз лично си ползвам само Formil Color, тубата е с лилав етикет.

# 616

Течен от постоянния асортимент. Има за цветно, има за черно и други варианти. Аз лично си ползвам само Formil Color, тубата е с лилав етикет.

Благодаря Simple Smile

# 617
Момичета, голям кеф да обсъждаме кауфландските продукти тука.  Hug Много полезна тема. Чудя се сега дали да не ида да си взема 1-2 тигана, тези дето ги хвалите.

Имах два тигана Тефал (купувани от Кауфланд). Единият го дадох на майка ми, че не го ползвам често. Другият си остана за мен, но приятелят ми не иска да го ползва, защото бил вреден. Ползва си този керамичния на Сапир. Ама той пък на мен ми е малък и висок. Тиганите според моите разбирания трябва да са плоски  Crazy А и дъното му почерня нещо...  newsm78 Та, утре сигурно ще се метна за един-два тигана с различни диаметри. А Тефалите се замислям направо да ги хвърлям...

От промоциите за следващата седмица мисля да се опитам да се добера до разпродажбата на ски екипировката.  Heart Eyes И няколко кутии цветоулавящи кърпички. Много ги харесвам. Голям кеф ми е като видя колко цвят са "уловили"  Mr. Green

# 618
  • Sunshine state
И друг път съм писала за Тефал-разочарование за мен. След няколко месеца нередовна употреба и пазене от моя страна,започна да залепва. От Кауфланд е купуван,но не смятам,че това има някакво значение.

# 619
Имам 5-6 тигана Тефал, ползвани поне 10 години и нито един не е мръднал. Ползвам ги редовно. Не помня откъде са купувани, но със сигурност не е от Кауфланд.

# 620
  • София
Моите тефалски тигани също са взимани от 'прИмоциите' с точки в Кауфланд, но са си окей. Редовно се ползват. Явно е до партида...
Баща ми ходил да пита и той за стълби в Кф, отговора им бил "Докараха само 2 (две) бройки в понеделник, това беше"...

# 621
Моите тефалски тигани също са взимани от 'прИмоциите' с точки в Кауфланд, но са си окей. Редовно се ползват. Явно е до партида...
Баща ми ходил да пита и той за стълби в Кф, отговора им бил "Докараха само 2 (две) бройки в понеделник, това беше"...
Явно на много места е така за стълбата, защото познати търсиха и след обикаляне на 4-5 магазина, намерих в Люлинския.

# 622
С тефлона напълно се разделих  Hug
Подмених тиганите и тавите с керамични.
За тенджера използвам такава под налягане и нямам никакво намерение да я заменям с каквато и да било. Това е най-хитрото нещо измислено в кухнята, особено за хора, които нямат време, а и е здравословно готвенето в нея  Mr. Green

# 623
  • София
С тефлона напълно се разделих  Hug
Подмених тиганите и тавите с керамични.
За тенджера използвам такава под налягане и нямам никакво намерение да я заменям с каквато и да било. Това е най-хитрото нещо измислено в кухнята, особено за хора, които нямат време, а и е здравословно готвенето в нея  Mr. Green
+1 Peace

# 624
  • 1st floor
Имах тефалски грил тиган от Кауфланд с точките. Много бях доволна от него, но се обели на люспи и го хвърлих. А го пазех, не знам защо така се получи. Купих керамичен на Сапир от Метро. Пълен боклук, намаше миене направо. Киснех го с препарати за фурна със сода каустик и накрая се отказах. Сега си взех от Лидл, пак е с незалепващо черно покритие, на някаква фирма с Е беше. Нещо от сорта на Ернесто май... newsm78 Не залепва, лесно се мие, дано покритето не почне да се бели...

# 625
  • Sunshine state
Да дам отзив за възглавниците-идват ни една идея по-ниски,но като цяло са много удобни.Директно хвърлям старите.  Grinning

# 626
  • пак там
Всичките ми тигани/тенджери/тави с керамично покритие са на Сапир от кауфландските промоции. С изключение на един тиган, който е с изкривено дъно (но така си го купих, видях го чак вкъщи, а не ми се занимаваше да го връщам), всички останали са добри. Мият се супер лесно, много съм доволна.

Основно вече използвам тях и едни дебелостенни с някакво незалепващо (но не беше тефлон), които си купих преди години от Т-Маркет. Те пък не са мръднали (поне моите де, бяхме купили и на свеки от същите, та тя на покритието на нейните още първия месец му видя сметката, не знам как успя  Mr. Green)

# 627
Дадоха ми ваучери на Трапеза, да се погрижа да бъдат похарчени до края на месеца  Mr. Green
Когато сред покупките има и нехранителни стоки, отделно ли трябва да бъдат заплатени?

Аз сега съм се запътила към Кауфланд, но за нехранителни неща само главно.

Ще преслушам възглавниците, халатите още един път, надматрачна стелка, ножица, на кърпите ще хвърля едно око... И така, дим да ме няма... Ще забърша и един хот-дог, че не ми се занимава да приготвям закуско-обяд  Whistling

# 628
По принцип да, но зависи на каква касиерка ще попаднеш, има и такива, които не правят проблем.

# 629
  • София
Да се запиша и аз в темата като редовно пазаруваща от Кауфланд.

От текущата промоция си взех завивка от тези за около 14лв., доста е дебела, не се степа при прането, но шевовете са под всякаква критика, криви колкото си искаш, стърчат конци, плат, силиконова вата, като за тази цена обаче е ок.

Не е по темата но да кажа, че възглавници от години ползваме анатомични латексови, производителят си се казва "Латекс" и не ги сменям за нищо на света с други, откак съм с такава нямам вече болки и схващания във врата. Мисля вече и на малката да вземем такава, че в последно време се е пренесла да спи върху моята  Mr. Green, имат си детски модел. Имам една Дормео от К, от мемори пяна, която беше с някакви точки, но е доста неудобна.

Общи условия

Активация на акаунт