Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 621
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, чудесни сте, от вас черпя вдъхновение! Благодаря ви за всичко, което сте публикували, защото аз днес дори и епизода ме мързи да си пусна, празникът ме изчерпа физически. Но пък продължавам да предвкусвам удоволствието от чок романтичната серия...като междувременно си мисля за Фериде и Кямран. Макар че са израсли в едно семейство, положението им е много различно, дори само от разликата в годините. Днес ми е жал за Фериде, сега пък е с превързана ръка, пръстите й са подути от боя с пръчка. Натрапват ми се контрастите от последните серии:
1. Кямран в прегръдките на майка си, Фериде с кучетата
2. Кямран избира костюм, гизди се за срещата, Фериде наказана, затворена, в ученическа престилка и посипана с брашно
3. Кямран преподавател, Фериде я бият по ръцете за наказание

Той ще трябва много да даде на Фериде, не само любов, за да забрави тя страховете и притесненията си.

На всички честита Коледа, весели празнични дни, здраве и любов!

# 106
ЧЕСТИТО  РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ ЧУЧУЛИГИ!!!
 smile3525Желая ви светли, мирни и щастливи празници!!!
Себи, на теб специално - здраве и много обич и радост за романтичната ти душа!!! newsm51
Започвам да гледам дълго чаканата серия.  Hug

# 107
sebilMM благодаря за обяснението на играта им Simple Smile

# 108

Валя  Hug завиждам ,че ти още не си гледала серията.
Фериде се справя и то така ,както обиграния Кямран е в "шок" #Crazy
Той е свикнал -от вратата за к....та ,както беше с  Нериман Shocked

Фериде я кара леко - полека.....
Аз не ..забравям , че никой не я е учил , никой не я е съветвал... Та тя е  сираче от много мъничка,но се справя невероятно с Кямран -изправя го на  нокти  Shocked с чистото си влюбено и ранимо сърце.

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 19:22 от sebilMM

# 109
Кате Heart Eyes Hug  и от мен -Честита , спокойна , благодатна Коледа Hug

В този му вид , сериала  предразполага към романтика и    аз не правя изключение GrinningThinking Thinking ThinkingБлагодаря ти   bouquet

Когато в една серия има всичко-не може да не ти хареса.

Истинска любов , семейни  драми ,злоба , завист ....

Серията наистина беше чудесна!

# 110

Валя  Hug завиждам  ти ,че още не си гледала серията.
Фериде се справя и то така ,както обиграния Кямран е в "шок" #Crazy
Той е свикнал -от вратата за к....та ,както беше с  Нериман Shocked

Фериде я кара леко - полека.....
Аз не ..забравям , че никой не я е учил , никой не я е съветвал... Та тя е  сираче от много мъничка,но се справя невероятно с Кямран -изправя го на  нокти  Shocked с чистото си влюбено и ранимо сърце.
Много ми хареса как се представиха и двамата...Не знам, но имам чувството че Бурак наистина е близък до Кемрян, като характер и излъчване и в живота...Някак му идва отвътре да бъде така прибързан и с желание да флиртува. Докато на Фахрие някак се забелязва в определени моменти, че не е съвсем в свои води...Не ме бийте, не, че не играе добре, но някак имам чувството, че се чуди как да реагира и да го изиграе...Струва ми се, че тя в живота е по-различна и затова...Мое мнение, не ме бийте... Peace

# 111

Момичета ,  вторник е , Бъдни   вечер!

Аз която не съм излизала от дома си   два дни ви казвам - това беше серия на моментите

Първият - моментът  с памука .

Вторият - момент е  този с четирилистната детелина

# 112

Третият момент- под масата ....

# 113

Любовта им беше толкова заразителна , че и  Джемали  изпадна в любовно опиянение..... Hug

# 114
Весела коледа! Бъдете много, много щастливи!

# 115
Цитат
Някак му идва отвътре да бъде така прибързан и с желание да флиртува. Докато на Фахрие някак се забелязва в определени моменти, че не е съвсем в свои води...Не ме бийте, не, че не играе добре, но някак имам чувството, че се чуди как да реагира и да го изиграе...Струва ми се, че тя в живота е по-различна и затова..
Не знам дали е от Фериде или Фахрие, но и аз имам усещането, че не задържа поглед върху него. Бяга от погледа му. Притесненията и неопитността на Фериде засега някак обясняват явлението. При импулсивната й прегрътка в сцената с детелината имаше нещо детско, но не и женствено. Направо си го казвам, това момиче се пази от омагьосващите и съблазнителни усмивки на Бурак. Такова чувство имам... newsm78

# 116
  • Китна Тракия
честита Коледа, момичета!!!

Аз понеже гледам в събота сериите - вече със субтитри, че само картинки не ми стигат - та влизам да се осведомя все пак от вас, че ме гложди любопитството Crazy отивам да попрочета назад, благодаря ви за инфото Hug

# 117
Здравейтеее, аз със закъснение искам да Ви честитя Рождество Христово,като от все сърце Ви пожелая много здраве, щастие, успехи и много много сбъднати мечти през новата 2014 година, и весело изкарване или по-точно до-изкарване на празника   bouquet

тая вечер ми е много умряло като няма сериал, чак се чудя какво да правя

# 118
Изгледах серията! Ядец!  Laughing
Чок романтик и даже еротик епизод. Фериде започна да се превръща от дивачка в кокетка, а Кямран се топеше заедно със захарния памук в устата й.

Себи, не е странно, че Джумали ефенди имаше кошница за пикник. Та нали Кямран го изпращаха на парахода, приготвили са му нещо за из път.

Марти, ти харесваш ли романтични сериали? Или си падаш по екшън сцените? Кое те спечели за Чучулигата?

Харесва ми, че покрай основната линия поставят различни етични обществено значими проблеми, напр. за физическото наказание в училище.

Историята с Неджмие ми е много странна. Нали момичетата, дори невинни, ако с нещо са породили съмнение за близост с мъж, са ги убивали. Знаем го и от сериалите, и от новините. С такъв манталитет, как можа Неджмие да каже, че не е девствена, а после - че е и бременна! Сама себе си осъди.
Родителите й пък поеха риска да бъдат отхвърлени и опозорени, като не искаха да я омъжат.
Така постъпват съвременните родители, подкрепят детето си въпреки хорското мнение. Но преди 100 год. не е било така.

# 119
В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен - Весела Коледа на всички чучулиги!

Общи условия

Активация на акаунт