Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  Лека нощ!

Много ми дойде  Laughing днес  #Crazy,

А , щом е от Трявна  да пусна и българската ода на любовта -" Стройна се Калина вие"

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 01:35 от sebilMM

# 91
  • Враца
Честита Коледа!

За всички вас и вашите семейства много любов, много късмет и много сбъднати мечти!

Себи, песента в изпълнение на Фахрие беше превъзходна!  Heart Eyes

# 92
  • София

Честита Коледа! Желая на всички вас здраве, късмет, много щастливи дни и дом, пълен с топлина и усмивки!  santa2

Момичета, Дядо Коледа ни донесе чудесен подарък - серията беше прекрасна  smile3535 smile3535 smile3535
Май все още имам нужда от изкуствено дишане, но Д-р Кямран много зает ми се струва и вероятно няма да ме огрее Joy

Бурак и Фахрие играха великолепно!!! И както предполагах, сдобряването не беше "Убий ме - обичам те!", ами доста хлад имаше от страна на Кямран  fight. Май Фериде щеше да се метне пред конете, за да го спре - добре, че Джумали ефенди си знае работата  motor
Ох, и като се скриха под бюрото бяхо тооооолкова сладки Two Hearts, а Фериде каква фръцла го раздаваше на пикника ....... newsm62 Спирам, защото иначе трябва да изпиша цяла страница, толкова хубави моменти имаше ...  ooooh!

Прекрасен ден ви пожелавам !  newsm51

# 93

Честита Коледа!

Светли и честити празнични дни около елхата !
         Щастие, радост и здраве за вас и близките ви!

Снощи бях много щастлива докато гледах серията ,но сега като се размисля много от ситуациите изглеждаха    прекалено бързо  случващи се и развиващи се. newsm78

Май Джумали ходи винаги и навсякъде с пикник- кошницата под ръка    LaughingНали уж бяха тръгнали към пристанището Rolling Eyes
И , как така Кямран стана учител в пансиона  ,след като предизвика  този голям шок за директорката  със сцената на предложението?
Май се разбързаха нещо екипа.То до две серии всичко ще приключи и дваматата ще се разделят за много години Sad   

Радвам се ,че я имаше тази серия с толкова прекрасни моменти между   К/Б и Ф/Ф.

Мами Heart Eyes песента звучеше изпълнена от Фахрие далеч по нежно и красиво от оригинала.

Алекс Hug Под масата на Кямран му падна сърце на място. Фериде не можеше да гъкне нито да мръдне плътно до него Laughing

Аз съм добре но пазя леглото и ще започно да гледам серията бавно..... със стоп кадър за да и се насладя напълно.
Прекрасен ден чучулиги Hug

# 94
  Здравейте,чучулиги! Hug Честита ви КОЛЕДА!
Минавам да поздравя две дружки,които пишат тук.ЕТИ,с която сме от един град и често сме
на кафе заедно и СЕБИ,с която пишехме в друга тема."Чучулигата'' и аз я гледам.

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Пожелавам ви много здраве,много щастие,много късмет
 и благополучие на вас и вашите семейства!

(Бързо да се оправите и двете! Laughing)

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 12:50 от Zlatina3

# 95
Злати  Heart Eyes особено ми е приятно ,че  ми се обади.Честита Коледа и на теб!

Аз снощи наистина имих невероятна компания на Бъдни вечер-моите любимци ФерКям  Laughing Hug

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 12:11 от sebilMM

# 96
https://www.facebook.com/photo.php?v=603259659723944

Момичета, това е клип на Фахрие как записва песента...има и малко като интервю или нейни мисли...но като не зная езика не разбрах точно... Иначе е голяма сладурана..

Текста на песента е преведен от рускините

АЛЬТЕРНАТИВНЫЙ АНОНС К 13 СЕРИИ!

Влюбилась с первого взгляда в твои прекрасные глаза.
Мне не нужен другой.
Мои глаза ищут тебя.

Влюбилась с первого взгляда в твои прекрасные глаза.
Мне не нужен другой.
Мои глаза ищут тебя.

Прошу тебя, пожалуйста, не влюбляйся в другую.
Не смогу я жить без тебя.
Мои глаза ищут тебя.

Прошу тебя, пожалуйста, не влюбляйся в другую.
Не смогу я жить без тебя.
Мои глаза ищут тебя.

Буду ждать всю жизнь в надежде что полюбишь.
Мне не нужен другой.
Мои глаза ищут тебя.

Буду ждать всю жизнь в надежде что полюбишь.
Мне не нужен другой.
Мои глаза ищут тебя.
Мои глаза ищут тебя.

Перевод предоставлен http://vk.com/calikusu_2013. Не копирвоать без указания источника!

# 97

Тери  bouquet

Невероятна е Фахрие Hug

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 13:05 от sebilMM

# 98
Сцената с памука     newsm09  love001  love001:newsm03

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 13:07 от sebilMM

# 99
Себи Hug Heart Eyes
Страхотни кадри!Наистина Фахрие е невероятна! newsm10

# 100
Пфууууу...чак сега го качиха в ютуб  клипчето .

Насладете му се .

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 14:00 от sebilMM

# 101
Себи Hug, благодаря ти за клипа! Много закачливо изпълнение на Фехрие, много приятно за слушане... Grinning Абе, серията от снощи още ме държи в романтично настроение... Crazy

# 102
Здравейте! Hug Hug Hug

Честито Рождество Христово!  bouquet  bouquet  bouquet  Нека то донесе на вас и семействата ви много здраве, късмет, усмивки и сбъднати мечти!  Hug Весели празници, виртуални приятели! Hug

Изпуснала съм страхотна серия, както чета, но ще наваксам тия дни.  Wink Благодаря ви за споделените емоции, снимки, клипчета.   bouquet  bouquet  bouquet За пореден път се убеждавам, че Фахрие има много хубав и нежен глас.  Heart Eyes Heart Eyes

За протокола - рейтингът. Wink

Тотал

24 декември    10.   CALIKUSU     KANAL D    4,48                  9, 99
17 декември  15.   CALIKUSU     KANAL D    4,02                  8, 92

А/В група   

24 декември       5.   CALIKUSU    KANAL D      5,21                12,57
17 декември     8.   CALIKUSU     KANAL D     4,66                10, 87

# 103

Здравейте,серията я изгледах  днес-прекрасни са  Heart Eyes...Някой знае ли каква точно е играта,която играят в сцените с памука и др.,какви са условията й? Без превод нищо не разбирам,но ми е много любопитно Simple Smile

# 104

Силве ,много е дълго за обяснение затова ето-това е играта .Нашето Фериде се прецака  1 като взе от Кямран сърцето без да каже - ПОМНЯ  , и сега трябва да изпълни негово желание , а то и целувка!

За начало на играта се счупва една разклонена пилешка или пуешка кост („furcula“, наричана вилка, вилчата кост или ядец). Тя се чупи от двамата, всеки държи едното разклонение и дърпа. Целта на всеки е под някакъв предлог да подаде предмет, който другият ще поеме. Костта се счупва откъм единия играч, според някои варианти само той е този, който не трябва да взима предмет.
Когато единият противник подаде някакъв предмет на другия, получателят трябва да каже „Знам си!“, или  "Помня" за да покаже, че си спомня за играта. Ако не каже, „подателят“ казва „едно, две, три... Ядец! и печели играта. „Едно, две, три...“ се казва бавно, за да има възможност противникът да реагира със „Знам си!“, но обикновено не успява.
В някои варианти подаваният предмет може да се постави на маса, но най-често се смята, че трябва да се подаде от ръка в ръка. В някои български варианти, ако се каже "Подай ми, моля...", "Я ми дай..." или какъвто и да е израз за поискване на предмет, играта се губи безусловно, още в този момент.
При опитни играчи тази игра понякога се играе с месеци. Участниците се опитват да използват всякакви хитрости, за да отвлекат вниманието на противника, така че той да забрави за играта, а понякога дори не си казват „ядец“, само и само играта и напрегнатото, но весело състояние да продължат. На някои места загубилият играта трябва да изпълни едно желание на победителя. Обикновено по-възрастните оставят децата да спечелят.

Къде ти .. той Кямран даскал стана за този "ядец"

Снеже Heart Eyes, Честита  Коледа и на теб !   

И класацията е чудесна. Дано да се задържи така и да върви нагоре.

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 16:47 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт