Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 982
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Ей да си нагушкам всички от моя профил  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вие нали ме познавате? Ако се пише с наклонен шрифт от Нарцисовия профил съм аз  Joy Joy Joy Joy Joy

# 736

Вие нали ме познавате? Ако се пише с наклонен шрифт от Нарцисовия профил съм аз  Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hugкакво така блести,а Терито с новата прическа  bouquet  bouquet  bouquet

# 737
  • Под Сините камъни
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 738
  • В света на мечтите... ❤

Как нема те познаем,бе  Hug Hug Hug  

# 739
Аз да питам,понеже вчера гледах 15 и 16 серия,къде ли ходи Джихан дето викаше мараба Гюнеш(кое беше туй слънце)много тайнствено беше това Thinkingи после изведнъж се върна в тях си newsm78

# 740

Ооо,Пепита,как си  Hug Heart Eyes Hug оздравя ли мъжо ти  yu5

# 741
Аз да питам,понеже вчера гледах 15 и 16 серия,къде ли ходи Джихан дето викаше мараба Гюнеш(кое беше туй слънце)много тайнствено беше това Thinkingи после изведнъж се върна в тях си newsm78
Жуже  Hug Heart Eyes,по този въпрос повече нищо не споменаха,или са забравили,че са давали подобно нещо,или ще се разкрива още по-натам,но аз мисля,че е по-скоро първото и са забравили  Mr. Green

# 742
И ние се чудим кой или коя е Гюнеш,след тази случка не показват нищо,остана си скрито.

# 743
Са в новата тема ли трябва да ходя  Joy Joy Joy

# 744
Да се цамбуркаме в новата тема,а  Thinking  ukliam1  да няма изпадали от покрива  Mr. Green

# 745
И аз викам да се местим в новата тема

# 746
Са в новата тема ли трябва да ходя  Joy Joy Joy

Ади пали сандалките и да фтиаме  running

# 747
  • Под Сините камъни
Тц пие си антибиотика.Ама е малко по добре от вчера де
Е нали ще ходите в новата тема.Ми айде де че не мога да публикувам  ooooh!

# 748
И ние се чудим кой или коя е Гюнеш,след тази случка не показват нищо,остана си скрито.
Да не стане така всичко да се завърти покрай туй слънце ooooh!

# 749
А без такива туй слънце да не се замесва със Зейкер

Общи условия

Активация на акаунт