Как се лекува разбито сърце?

• 48 611
  • 932
  •   1
Отговори
# 555
Децата в общия случай закотвят връзката към битовизмите и от любовта и помен не остава.

# 556
Ама че сте Wink, къде остана романтичната вечна любов?

# 557
Невъзможната може да остане такава.  Wink Някой беше писал, че максимум 3 години трае любовта. Моята трае  над 10, разбира се, не сме нито живели заедно, нито дете сме имали, нито сме били женени с въпросния човек - ето така любовта може да е вечна.  Wink

# 558
  • София
Невъзможната може да остане такава.  Wink Някой беше писал, че максимум 3 години трае любовта. Моята трае  над 10, разбира се, не сме нито живели заедно, нито дете сме имали, нито сме били женени с въпросния човек - ето така любовта може да е вечна.  Wink

Ти си открила нещо дето ние търсим под дърво и камък на всеки три години  Mr. Green Mr. Green Я сподели как  newsm78 newsm78

# 559
Момичето каза , че е невъзможна Наде. Хайде няма нужда, щом е такава Stop

# 560
  • София
Момичето каза , че е невъзможна Наде. Хайде няма нужда, щом е такава Stop

Ая вярно, ключовата дума невъзможна  Flutter Flutter Е то невъзможната и цял живот може да трае - едно време въздишахме по Ален Делон, ами .... (повече от 10  Shocked) години по-съкно още си е невъзможна. Е той остаря междувременно, а пък ние сме още едни такива млади и красиви  Mr. Green Mr. Green

# 561
Невъзможна, но с човек, с който си бил - не някакъв актьор там. И то като се замисля, не че е била невъзможна ами ние сякаш не бяхме дораснали за нея. Трябвало е да минем през определени ситуации, да натрупаме мъдрост, опит, знания, чувства... Бих гледала с надежда в бъдещето за една такава връзка, но в миналото беше невъзможна...

# 562
Невъзможните любови май са повече илюзия, един вид любов заради идеята, не толкова към конкретния човек.Защото ако случайно се  превърне във възможна, се чудиш "това" ли си обичал Joy

# 563
  • София
Невъзможна, но с човек, с който си бил - не някакъв актьор там. И то като се замисля, не че е била невъзможна ами ние сякаш не бяхме дораснали за нея. Трябвало е да минем през определени ситуации, да натрупаме мъдрост, опит, знания, чувства... Бих гледала с надежда в бъдещето за една такава връзка, но в миналото беше невъзможна...

Значи просто трябва да узреете като круши  Mr. Green Mr. Green Ще чакаме  Crazy Значи не е невъзможна, а само не му е дошло времето  Flutter Flutter

# 564
Ми... с въпросния човек не поддържаме връзка, така че съвсем невъзможна си е за момента. Освен ако не се появи отново принца на черен кон.  tooth

# 565
Невъзможна, но с човек, с който си бил ... И то като се замисля, не че е била невъзможна ами ние сякаш не бяхме дораснали за нея. Трябвало е да минем през определени ситуации, да натрупаме мъдрост, опит, знания, чувства...

Оф, мойта болна тема! Имам и аз една такава невъзможна от преди 20 г. - тогава беше невъзможна по едни причини.... миналата година пак се срещнахме, пак припламна и държи още, обаче пак е невъзможна, сега по други причини. Говоря за невъзможна поради емоционални причини, не предвид външни обстоятелства. Явно още хляб има да ядем, сигурно в трета възраст вече ще е възможна, като не - в следващия живот  Tired

# 566
Невъзможна, но с човек, с който си бил ... И то като се замисля, не че е била невъзможна ами ние сякаш не бяхме дораснали за нея. Трябвало е да минем през определени ситуации, да натрупаме мъдрост, опит, знания, чувства...

Оф, мойта болна тема! Имам и аз една такава невъзможна от преди 20 г. - тогава беше невъзможна по едни причини.... миналата година пак се срещнахме, пак припламна и държи още, обаче пак е невъзможна, сега по други причини. Говоря за невъзможна поради емоционални причини, не предвид външни обстоятелства. Явно още хляб има да ядем, сигурно в трета възраст вече ще е възможна, като не - в следващия живот  Tired
Жалко, но така поне няма да се разочаровате. И аз понякога си мисля за една детска любов, но пътищата не ни се срещат. А и вече сме семейни. Има едно стихотворение, което запомних като тинейджър, понякога си го казвам и плача:

Застигни ме любов, застигни ме.
Даже в гръб ме убий,
но кажи, че си ти
преди да прекрача оттатък.

# 567
Много мелодраматична стана темата ! Mr. Green Mr. Green

# 568
 Joy
Невъзможна...
Имах и аз един такъв млад господин, който ми завъртя главата до степен такава, че си събрах куфарчетата и се прибрах у БГ заради него, зарязах планове за учене, али-бали... Платоническа и романтична! И какво... той в същото време си стегнал куфарчетата и се изнесъл при Кралицата, без да каже  Shocked И аз какво... направих нов план - да си стегна (пак) куфарчетата и да ида и аз при него -- работа си търсех даже! И тогава, за моя най-голяма радост, се появи първата ми любов, първият ми мъж, първият, когото обичах и прочее и с кого се бяхме разделили драматично по-рано... Та той се намери да ме разтърси малко и да ми отвори очите и да ме накара да се взема в ръце! Благодаря му за което и до днес.
Та напрактика - двамата, в които съм била влюбена два пъти ми разбиха сърцето, за да намеря най-накрая правилният! И сега повече от 8 години успяваме да задържим любовта... въпреки децата Wink

Бял сняг, много ще се радвам да намериш правилния път към щастието!

# 569
Ванилия, много красиво и истинско.
Все си мисля, че за да съществува, развива и усилва любовта, то тя трябва да не е само физическа или само платоническа, а да е съвкупност от двете и в тях да присъстват: благодарност, признателност, внимание и т.н., които се усилват особено, кагато дойдат децата в света (а, не че децата са бремето на връзките-ако те са бремето, то това означава, че самата връзка не е пълноценна - в нея няма благодарност, признателност, внимание и т.н., и би трябвало в този момент да се замислим какво ни липсва... децата никога не са проблем, те са решението на проблемите, ако се вгледаме в тях - те ни учат да преоткриваме любовта и чистотата в себе си и другите, и т.н.). С новите грижи и битовизми, пред които е изправена такава любов, то тя би могла само да се развива - защото вниманието при различните трудности, признателността при съвместното решаване на проблемите, благодарността за съвместното съжителство в трудните моменти и болести, усилват любовта между съпрузите. И ако, в една любов те не присъстват, то тогава няма как и тази любов да трае дълги години... Говоря за реалната любов, а не за отвеяно-неизживяно-невъзможните любови...

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 00:50 от LifeIsBeautiful

Общи условия

Активация на акаунт