ДУБАЙ 4

• 61 316
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Е това е много... аз какво да правя баш в тоя ден, като в 12 трябва да освободим хотела и да се местим в друг, а и транспорта не работи  Thinking

# 556

Пускам резервация за началото на май месец за ДУбай. Хотелът,който сме харесали е на плажа...въпросът ми е нали става водата за къпане в началото на май. С две деца сме и това е мноооого важно за нас. Ако някой има опит моля нека сподели преди да платим резервацията.

идеална е.

# 557
  • София - Бургас
Е това е много... аз какво да правя баш в тоя ден, като в 12 трябва да освободим хотела и да се местим в друг, а и транспорта не работи  Thinking
Закусвате, освобождавате си хотела, местите се може и по - раничко в другия ви хотел с ТАКСИ и оттам и следвате програмата...

# 558
Роже, аз подадах за визи  сигурно 40 дни преди полета. Звънях 1000 пъти. Незнам дали заради празници или защото са си такива, но визите ни станаха тази седмица. 5 минути преди да ми ги пратят им звънях и ми обясниха, че мъжа ми няма виза, както и мъжа от семейството, с което пътувам. След 5 минути пращат... Ми ако това не е пускане по пързалката идея нямам кое е. 
Аз не съм доволна. Ако някой е доволен - браво. Но по правило дават визи 7 дни преди пътуването и това го казват по телефона непрекъснато....

# 559
  • София - Бургас
За пътъчен ден също е подходящо да се планира сафари! Пак казвам - Мирикъл гардън работи също - може там до и около обяд да се оплътни време Peace

# 560
itcka71, разкажи ако искаш  Peace

Сега се сещам какво да те питам, за Емирейтс, посетихте ли го, къде дават да се разгледа?

В Абу Даби ходихме с организирана група с руски екскурзовод.Тръгнахме в 10 часа , първо разгледахме нещо като музей , в който ни показаха всички предстоящи проекти за строителство,после ходихме в исторически музей с невероятно местоположение,след това емирейт палас ,като разгледахме парка, фоаето на хотела и една част от пред където пихме кафе, но ме е стах да погледна колко сме платили с картата там!!!!!!След това бяхме на обяд в един хотел на шведска маса.И след това ДЖАМИЯТА!!! Е няма такава красота!!!За всичко сме платили 70$.Ако някой иска по-подробно да пита!

# 561
itcka71, как намерихте тази група с екскурзовод на руски? Питам, защото агенцията с която ще пътуваме ни предлага такава екскурзия и като чета програмата ви е същата като нашата, цената също.

# 562
Извадихме само визи от Раяна Турс - 350 дирхама на човек,платих им чрез PayPal,не сме запазвали нищо друго от тях.Станаха след около седмица(първо ми пратиха само моята и на приятелката ми,а на мъжете на следващия ден Simple Smile  ).Опитаха се да искат депозит или гарант,но като им казах ,че ще се обърна към друга агенция,казаха че може и без тях Simple SmileКомуникирахме главно по е-mail.Искаха ми копия на задграничните паспорти,самолетните билети и хотелската резервация.

# 563
първо разгледахме нещо като музей , в който ни показаха всички предстоящи проекти за строителство,после ходихме в исторически музей с невероятно местоположение,

опитай се да се сетиш къде са тези две места, че първото съвсем не ми е ясно, а второто вероятно е Херитидж вилидж, ама е по-скоро бледа версия на Етъра, отколкото исторически музей. Да са направили и тук исторически музей ще е изненада за мен Simple Smile

# 564
itcka71, как намерихте тази група с екскурзовод на руски? Питам, защото агенцията с която ще пътуваме ни предлага такава екскурзия и като чета програмата ви е същата като нашата, цената също.

Ние бяхме в хотел Ситимакс Ал Барша по-препоръка от форума естествено и там във фоаето има една рускиня , която оганизира екскурзии. Всичко друго обикаляхме сами и по прочетеното от тук се справихме отлично . Но по време на екскурзията до Абу Даби ни разказваха такива неща , които никога нямаше да научим сами.Заслужава си и един път с екскурзовод!

# 565
  • софия
Аз ще чакам да си провериш картата да разбера колко чини кайвето в Емирейтс  Laughing Laughing

# 566
първо разгледахме нещо като музей , в който ни показаха всички предстоящи проекти за строителство,после ходихме в исторически музей с невероятно местоположение,

опитай се да се сетиш къде са тези две места, че първото съвсем не ми е ясно, а второто вероятно е Херитидж вилидж, ама е по-скоро бледа версия на Етъра, отколкото исторически музей. Да са направили и тук исторически музей ще е изненада за мен Simple Smile

Първото място беше като музей пълен с 3D макети на всички неща ,които ще се строят на острова на изкуствата.Ако някой ми обясни как да кача снимки ще ги покажа.Има и проекти за еко град.А второто е някакъв музей с модели на постройките в които са живяли , лодките, кладенците,има камили , но на мен най-много ми хареса местоположението.Намира се до невероятен плаж , а отсреща се виждат небостъргачите.

# 567
второто явно е Heritage village. Камилата е една плюс някакво магаре. Имаше ли патици? ама там няма плаж, просто е на брега.
другото с проектите дълго време стоеше като изложба в Емирейтс палас. Последния път есента като ходих, го нямаше. Затова се чудя къде са го изместили.

# 568
второто явно е Heritage village. Камилата е една плюс някакво магаре. Имаше ли патици? ама там няма плаж, просто е на брега.
другото с проектите дълго време стоеше като изложба в Емирейтс палас. Последния път есента като ходих, го нямаше. Затова се чудя къде са го изместили.

От снимките видях надписа EMIRATES HERITAGE CLUB , а за плажа -пясък има ,море има , само хора няма.На другия музей не съм снимала името.

# 569
Да кажа и аз за нашите визи. Днес станаха визите на дамската половина от групата. Утре се надявам да изпратят и на мъжете Simple Smile. Не знам какъв е този срок от 7 дена преди заминаване, ние летим в четвъртък и аз бях изправена на нокти, защото този Джатин от Раяна турс ме побърка с неговото спокойствие и с това, че пусна документите ни за обработка едва 8 работни дни преди пътуването ни, при положение, че аз му ги изпратих още седмица преди това. Днес, преди да ми изпрати "дамските" визи му написах един гневен мейл и отговорът не закъсня, при това с визи  Laughing От октомври месец движим това пътуване и щеше да е тъпо да изпусна срокът за визите, заради нечие спокойствие.

Искам да попитам вече пътувалите, искат ли дубайските визи на нашето летище преди заминаване?

И какъв е най-евтиният вариант за разговори с БГ, изключая скайп и вайбър, когато има нет?

Общи условия

Активация на акаунт