ДУБАЙ 4

• 61 321
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
Ехее, темата ни отишла на втора страница.
Богиня, как сте, оздравяхте ли?

# 541
Здравейте ! Вчера се завърнахме от Дубай и днес искам да благодаря на всички, които отговарят на въпросите на тези, които все още не са ходили там.Благодарение на тези дискусии успях да прекарам пет прекрасни дни в Дубай, без дори да задам нито един въпрос.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО И ТЪРПЕНИЕТО  bouquet.Ако някой все още не е намерил отговор на някой въпрос с удоволствие ще помогна ако мога!Посетили сме почти всички коментирани в темата места в Дубай и Абу Даби! А сега и аз за първи път ще задам един въпрос : Кога ще спра да съжалявам , че вече не съм там ????????

# 542
  • софия
itcka71, разкажи ако искаш  Peace

Сега се сещам какво да те питам, за Емирейтс, посетихте ли го, къде дават да се разгледа?

# 543
  • София
Здравейте ! Вчера се завърнахме от Дубай и днес искам да благодаря на всички, които отговарят на въпросите на тези, които все още не са ходили там.Благодарение на тези дискусии успях да прекарам пет прекрасни дни в Дубай, без дори да задам нито един въпрос.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО И ТЪРПЕНИЕТО  bouquet.Ако някой все още не е намерил отговор на някой въпрос с удоволствие ще помогна ако мога!Посетили сме почти всички коментирани в темата места в Дубай и Абу Даби! А сега и аз за първи път ще задам един въпрос : Кога ще спра да съжалявам , че вече не съм там ????????
Itcka71, ще спреш да съжаляваш тогава, когато самолет с теб на борда се приземи на едно от двете летища на Дубай Grinning казвам го от личен опит Peace

# 544
Обещах да пиша за визите - Заявих ги през Раяна Турс. Початихме си на директния чат с тур. агент-Jatin. Без пазарлъци ми обяви цена от 95 $ на човек. Предоставих му копие на паспорти, снимки, хотелска резервация и самолетни билети. И на мен ми изпрати линк, през който да платя- избрах варианта през Пей Пал, което ми начисли допълнително малка такса от почти 7$  за две визи ( но пък уж за по-сигурно избрах този метод). И сега започвам да чакам.

Buffy, katy_vall, пишете  ако може когато ви изпратят от тази агенция и на вас визите, за да знаем тук дали действат в срок.

Ние също ползвахме тази агенция.Пратих им документите на 07.01 и на 13.01 бяха готови.

# 545
Ехее, темата ни отишла на втора страница.
Богиня, как сте, оздравяхте ли?
Много болна, но няма мърдане.... Заминавам та каквото ще да става

# 546
Питане за визите:
- детето е с различна фамилия от нашата, проблем ли ще е? Акта за раждане трябва ли да го дам за легализиран превод на английски като подавам документи и по принцип за самото пътуване, или мога да нося само оригинала с мен?
- видях в сайта им, че USIT дават визите 7 дни преди датата на пътуване, така ли е наистина?
- при Раяна Тур ползвахте ли друга услуга или само виза?

# 547
Да, юзит дават визите 7 дни преди полета... Дори звънях на техния 0700 тел на 7мия ден и ми обясниха как мъжете от копанията още чакат отговор, а жените вече имали положителен и че визите можело да станат и 3 дни преди полета.... След този разговор няма и 5 минути и визите ни бяха на мейла. Демек. Лъжат и нямат информация. Аз не бих си ги вадила пак от тях. Скъсах си нервите

# 548
А да, аз ще получа инфаркт от притеснение, ако трябва да чакам 3 дни преди полета, особено както всичко ми е платено предварително!  ooooh!

# 549
  • София
Да, юзит дават визите 7 дни преди полета... Дори звънях на техния 0700 тел на 7мия ден и ми обясниха как мъжете от копанията още чакат отговор, а жените вече имали положителен и че визите можело да станат и 3 дни преди полета.... След този разговор няма и 5 минути и визите ни бяха на мейла. Демек. Лъжат и нямат информация. Аз не бих си ги вадила пак от тях. Скъсах си нервите
Не е вярно това, че визите Юзит колърс ги дават 7 дни преди полета.
Ето мейла, с който те ми изпратиха визите. Полета ни бе на 30 ноември, визите ги платихме в Юзит Колърс на 5 или 6 ноември, а на 11 вече бяха при мен. Т.е. 20 дни преди полета. В този случай Юзит Колърс бяха просто перфектни към нас.
-------------
Любомира Попова - USITCOLOURS BULGARIA <lubomira@usitcolours.bg>      
До:   <roje58@abv.bg>   
Относно:   Визи за Дубай   
Дата:   Понеделник, 2013, Ноември 11 10:33:57 EET   
Файлове:   (6) Прикрепени файла   

Здравейте,

В прикачени файлове Ви изпращам визите, които трябва да разпечатате и носите с Вас.

Поздрави,
Любомира

# 550
Здравейте,
От 2 месеца чета и черпя ценна информация , за което Благодаря! Може ли да ми кажете  Gold souk и останалите пазари в Петък наистина ли работят от 16 часа?

# 551
  • софия
Е имах си аз, баш за петък сутринта съм ги предвидила  Crossing Arms

# 552
За съжаление на доста места го прочетох , но все пак да кажат и ходилите вече там от личен опит.

# 553
  • до Него
Здр форуми  Simple Smile
Пускам резервация за началото на май месец за ДУбай. Хотелът,който сме харесали е на плажа...въпросът ми е нали става водата за къпане в началото на май. С две деца сме и това е мноооого важно за нас. Ако някой има опит моля нека сподели преди да платим резервацията.
В очакване ... newsm78

# 554
  • София - Бургас
Здравейте,
От 2 месеца чета и черпя ценна информация , за което Благодаря! Може ли да ми кажете  Gold souk и останалите пазари в Петък наистина ли работят от 16 часа?
В петъчен ден направихме Мирикъл гарден /работи/ и около 13 часа бяхме на пазарът, който основно не работеше, но имаше и магазини които си бяха отворени, т.е става за пазар, не всичко работи, но с напредване на времето все повече сергии и магазини се отваряха... Peace /става/ Peace

Общи условия

Активация на акаунт