ДУБАЙ 4

• 61 234
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Живее на Луната
Ехоооооооо, здравейте! Поздрави от Дубай. Както за ви информирали времето е страхотно, взимайте повече летни дрехи и бански. Ние днес бяхме в Абу Даби - джамията е страхотна, не съм виждала такава, двореца също е впечатляващ. После половин ден утрепах ме във Ферари, но аз не се качих на най-голямото влакче, защото не бях в кондиция, до всичко друго го разцъках Simple Smile
Иначе вчера плувах ме с делфини във Атлантис - много е яко и няма нищо страшно, препоръчвам го на който се чуди още. Ходихме и на някакъв бар неос! който се намира в сградата срещу Бурж Халифа и гледката е уникална, виждат се и фонтаните. Според мен този бар е по-добър от сакай бара в бурж Ал араб.
Това е от мен за сега, утре ще ходим до старата част и после вечерта на Марината. Ако се сетите да питате нещо, предполагам че ще мога да отговоря преди да съм се прибрала.
Горещи прегръдки от слънчев Дубай към снежна София  Hug

# 721
  • Sofia
Белче, радвам се, че си изкарвате страхотно  Hug И мен джамията страшно много ме впечатли. Аз много искам да плувам с делфин, това ми е мечта отдавна. Този път не успях, защото бяхме за много кратко заради круиза. Но се влюбих в Дубай и смятам съвсем скоро да отидем пак, този път за повечко дни  Grinning

# 722
Привет... Включвам се бързо за Кидс Зания-та.... Няма такъв кеф! Със сигурност може да се утрепе цял ден там. Аз моите деца едвам ги извадих на почти третия час. Ако се връщаме някога с децата в Дубай ще отделя цял ден за там.
Мирикъл гардън имам забележки, но става... Може би очаквах повече, но мой си проблем. В общи линии петунии  Глобъл вилидж определено не. Ебаси грешно изхарчените пари... Това е по средата на нищото... Малко след на майната си. Вътре работят с кожа на клиента. Та... на който не му се дават много пари няма работа там.
Утре Абу Дабииииииии....

# 723
  • Живее на Луната
Богиня, в кой хотел си?

# 724
  • софия
Ихааа, арабските ни принцеси са се включили  Hug

# 725
  • Варна
Добре сте вие в Дубай, ние тук сме като в ледена епоха  cold

Сигурно и по-рано е коментирано, ама може ли да припомните в Дубай мол навсякъде ли има интернет? И много ли е бавен?

На тези, които в момента са в Дубай - да видите много страхотни неща и после да ни разкажете  smile3523

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 20:51 от vstan

# 726
# 727
Не навсякъде в мол-а интернетът е добър, на места липсва. В Mall of the Emirates пък беше цяло чудо да хвана качествен wi-fi. Като цяло не съм очарована от достъпа до интернет. В това отоношение тук сме доста разглезени Simple Smile

# 728
Богиня, в кой хотел си?
http://www.lemeridien-minaseyahi.com/
Между стъблото на палмата и марината.

# 729
  • софия

Между стъблото на палмата и марината.
В сряда ще ти помахам от палмата   Laughing Laughing Laughing

# 730
Богиня днес ще я посрещаме с мъгла в Абу Даби. Със сигурност до обяд ще се разсее, но сега е доста гъста Simple Smile

# 731
  • Варна
Мерси много за информацията за интернета  Hug

Shhhh, много полезен линк  bowuu

# 732
  • Живее на Луната
И аз потвърждавам, че интернета в молове те е супер зле. Между другото ние намерихме много вкусен ливански ресторант в Mall of the Emirates, даже не е скъп. Този който е тук до хотела Golden Fork е ужасен просто, по-гадна и безвкусна храна отдавна не бях яла.

Утре ние е последен ден и май ще се отдадем на шопинг, само че още се чудя къде да отидем. Я дайте предложения, къде са по-добри цените и същевременно има какво да се види.

# 733
  • софия
Белче, давай го този ресторант.

# 734
ливански ресторанти има много и навсякъде, но може би тя говори за Al Hallabi на партера, до фонтана с конете. Там има няколко ресторантчета. Наблизо има още един ливански, но е по-скъп.
в Al Hallabi понякога се чака за място, но се освобождава бързо. Наистина готвят вкусно, дават и complementary питки и пресни зеленчуци, докато чакате.

интернетът в цялата страна е по-бавен, много далеч е от скоростта на българския.

Общи условия

Активация на акаунт