ДУБАЙ 4

• 61 370
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Тити, кажи какво е времето в момента при вас. Синоптик-а твърди, че днес е било 22 градуса... Ако ме зарадваш, че в някоя част на деня е по-топло няма да ти се разсърдя  Joy. Остана ми на мен да резервирам атлантис и все се надявах на едни 25 градуса поне... Избора ми е 10 сутринта и 3,45 следобед. Какво да избера. Май следобед става духливо и досега с вода няма да е най-приятен, ма 10 ми се струва твърде ранооооооо... Дай съвет. Май на повече от 22 градуса не мога да се надявам ако гледам прогнозата

# 466
абе я стига с това време пък ти Simple Smile цял ден ходя с поларен суичър и ми се щеше да си сложа качулката даже. 21 градуса ми показваше термометърът, вятър, облаци...

аз бих избрала 3.45 все пак.
виж, когато няма облаци, слънцето винаги напича и си става жега, дори и сега. Но не мога да ти кажа на твоя ден какво ще е  Embarassed другата неделя например ще вали при нас  Rolling Eyes

# 467
  • София
За тези ,които търсят хотел вижте  и този намира се в Ал Барша и за някои от датите е на много добра цена ,а рейтинга  в букинг.ком е 8 http://www.booking.com/hotel/ae/akas-inn-apartment.en-gb.html?si … 79b5dc0a2101d71X1
katy_vall е права Peace хотелът е на хубаво място. Близо е и до двете метро станции /Мола на емирствата и Шараф ДГ /в АлБарша. Така че, в която и посока да пътувате все Ви е близо Grinning
Искам да обърна внимание на тези, които ще резервират. ХОТЕЛЪТ Е САМО ЗА СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ. Така че ако нямате брак, не резервирайте. Няма да Ви допуснат в една стая Peace

# 468
Умирам да разбера къде е хотела - демек къде е центъра на Дубай. 4 теми съм изчела, веднъж съм ходила, сега ебаси бетонната подготовка направих и центъра пак не знам къде е...

Тити, ти ме разби  Joy. Поларен суичър  Mr. Green. Да не си била днес в София и аз днес се мотах така  Joy... А другата неделя съм баш в Абу Даби. Ако ще вали ебаси късата клечка  Joy...

Сега да нахвърлям една финална програма докато имам време да правя промени по нея.
четвъртък - пристигане и настаняване. Няма да правя планове. Ако имаме сили ще се вейрем около Дубай Марина да я видим по тъмно.
петък - Дубай Марина, Мединат Джумейра, плажчето на Буурж ал араб за някоя снимка. 17,30 - Бурж Халифа, фонтани, Дубай мол (евентуално аз и децата в кидс зания, мъжа в издирване на магазин на екзото  Joy)
събота - Шаржа. Музей на стари автомобили. Обяд нейде им по-цивилизованата част, Дейра - златния пазар, Риф мол, Дейра сити център (на лов за дрехи за дребните)
неделя - Абу даби - Емирейст палас, Джамията, Ферари уърлд, пиене на кафенце в Яс Вайсрой и обратно в дубай (издирване на магазин екзото в ибн батута  Joy)
понеделник -Мола на емирствата да видим само ски пистата, Мирикъл гардън, Драгон март, Дубай аутлет, глобъл вилидж
вторник - каквото ни е хартисало от амбициозната програма от първите дни, сафари 15 часа
сряда - Атлантис и ако идем сутринта в 4 часа круиз от Дубай Марина.
четвъртък - нямаме планове, каквото е хартисало и тръгване към летището в 17,30-18 часа....
Накратко това... Първите дни ще е голям юрош, но да се надяваме, че което не успеем ще го вместим в последните. Приемам критики всякакви

# 469
  • София
Умирам да разбера къде е хотела - демек къде е центъра на Дубай. 4 теми съм изчела, веднъж съм ходила, сега ебаси бетонната подготовка направих и центъра пак не знам къде е...

Тити, ти ме разби  Joy. Поларен суичър  Mr. Green. Да не си била днес в София и аз днес се мотах така  Joy... А другата неделя съм баш в Абу Даби. Ако ще вали ебаси късата клечка  Joy...

Сега да нахвърлям една финална програма докато имам време да правя промени по нея.
четвъртък - пристигане и настаняване. Няма да правя планове. Ако имаме сили ще се вейрем около Дубай Марина да я видим по тъмно.
петък - Дубай Марина, Мединат Джумейра, плажчето на Буурж ал араб за някоя снимка. 17,30 - Бурж Халифа, фонтани, Дубай мол (евентуално аз и децата в кидс зания, мъжа в издирване на магазин на екзото  Joy)
събота - Шаржа. Музей на стари автомобили. Обяд нейде им по-цивилизованата част, Дейра - златния пазар, Риф мол, Дейра сити център (на лов за дрехи за дребните)
неделя - Абу даби - Емирейст палас, Джамията, Ферари уърлд, пиене на кафенце в Яс Вайсрой и обратно в дубай (издирване на магазин екзото в ибн батута  Joy)
понеделник -Мола на емирствата да видим само ски пистата, Мирикъл гардън, Драгон март, Дубай аутлет, глобъл вилидж
вторник - каквото ни е хартисало от амбициозната програма от първите дни, сафари 15 часа
сряда - Атлантис и ако идем сутринта в 4 часа круиз от Дубай Марина.
четвъртък - нямаме планове, каквото е хартисало и тръгване към летището в 17,30-18 часа....
Накратко това... Първите дни ще е голям юрош, но да се надяваме, че което не успеем ще го вместим в последните. Приемам критики всякакви
Богиня, ако не друго поне могат да те впишат в Гинес. Българската туристка, която единствена успя да уцели еднакви температури в София и Дубай Joy Joy Нали все още ти стои чувството за хумор #Crazy #Crazy
Колкото до хотела, който е в центъра и за който ти се вълнуваш, че не знаеш къде е миналата седмица поне три пъти писах за него тук в темата hahaha. Включително и снимки качвах с обяснения къде се намира. Като единия път снимките бяха за тебе Joy На 200 метра е от Рийф Мол и на 200 метра от метростанция Юнион Grinning
Ти направо вече взе да даваш на заето Thinking пий една ракия и не го мисли.
Квото такова Peace
Ще е супер, ще видиш!!!!
И програмата ти е супер! Без забележки Peace
Но ако не ти харесва тегли една майна и на програмата и ходете, където Ви хареса Grinning

# 470
Е сериозно ли Дейра водят център на Дубай  Joy. Щях да се гътна някой хубав ден без да съм го разбрала  Mr. Green. Иначе четах обясненията, ама не схванах баш, че става въпрос за центъра на Дубай   Mr. Green

Нали ми видя в програмата Рийф мол - точно онова магазинче от твоята снимка съм целнала (ех кви спомени имам баш от него от преди 100 години...). Да видя какво е останало след ноемврийската ви инвазия в него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Ако сте изкупили всички евтини чанти, обувки и дрехи да му мислите  Joy.

# 471
Привет Simple Smile
Може ли мнения за тези хотели? Кой от трите да е? Или евентуално друг в района на Ал Барша, като търся двойна стая за 7 нощувки (13 - 20,05) до 1000лв.

http://www.booking.com/hotel/ae/topaz-living-courts.bg.html?aid= … 908b5b2ab9;dcid=1

http://www.booking.com/hotel/ae/najd-apartments.bg.html?aid=3490 … 908b5b2ab9;dcid=1

http://www.booking.com/hotel/ae/rose-garden-apartments-barsha.bg … 908b5b2ab9;dcid=1

На мен ми харесва най-много Rose Garden, мисля си, че не е фатално като е на една спирка от Мола на Емирствата  newsm78

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 20:21 от Тiffany

# 472
Тити, точно това е офертата  Peace
на мен също ми се видя доста натруфена и точно за това реших да питам тук.
През агенцията ще запазим само ходенето до Абу Даби и въпросната очарователна екскурзия до АлАйн:35:
Другите дни мисля сами да се справяме.
Мисля да попрепиша от Богиня,  Embarassed ако няма нищо против  Hug

# 473
  • Beyond the Frontiers
Привет Simple Smile
Може ли мнения за тези хотели? Кой от трите да е? Или евентуално друг в района на Ал Барша, като търся двойна стая за 7 нощувки (13 - 20,05) до 1000лв.

http://www.booking.com/hotel/ae/topaz-living-courts.bg.html?aid= … 908b5b2ab9;dcid=1

http://www.booking.com/hotel/ae/najd-apartments.bg.html?aid=3490 … 908b5b2ab9;dcid=1

http://www.booking.com/hotel/ae/rose-garden-apartments-barsha.bg … 908b5b2ab9;dcid=1

На мен ми харесва най-много Rose Garden, мисля си, че не е фатално като е на една спирка от Мола на Емирствата  newsm78

Върху цената, която виждате слагайте още 20% - има такси и данъци, кои се плащат на място.

# 474
petjia , преписвай на воля... Само да спомена, че понеделник е Семеен ден в Глобъл вилидж. Не мога да разбера дали пускат само семейства с хлапета или просто забавленията са ориентирани повече към деца, но да го имаш предвид ако ще сте без... Но пък Аутлет мола е с 50% намаление в този ден... Аз заминавам на 23ти. така, че ако си след мен ще пиша отчет доколко е реалистична моята програма, че първите дни малко юрош на маслините го давам и да видим дали ще ни стигнат силиците  Sick...

# 475
Върху цената, която виждате слагайте още 20% - има такси и данъци, кои се плащат на място.

Да, знам Simple Smile И трите влизат в ценовата ми категория  Mr. Green

# 476
  • София
Резервирах най-накрая, ейй не можех да спя от колебания направо Simple Smile
Ей тук, баш зад мол-а : http://www.booking.com/hotel/ae/corp-executive-dubai.en-gb.html? … 4c60c85ff5;dcid=1
браво, Надя! Супер е местото! Peace Много близо до един от любимите ми хотели- Ситимакс, и само на няколко минутки от Mall of Emirates! Суперрррр!!!! Peace

Ей точно този съм резервирала и аз за част от почивката. Букнах го на супер цена- 973 лв. за 5 нощувки в делукс суит. Simple Smile Не съм се минала значи:)

# 477
Богиня:))), и ние пътуваме на 23-ти, ще се засечем в самолета значи Simple Smile, там ще бъдем до 1-ви  Wink

Някой друг ще има ли по това време 23 ян. - 01 февр.?

# 478
  • София
Привет Simple Smile

На мен ми харесва най-много Rose Garden, мисля си, че не е фатално като е на една спирка от Мола на Емирствата  newsm78
Петифурче, Time Topaz Hotel е с уникално местоположение. точно срещу Мола на Емирствата. Само пресичаш улицата и си в него. Бих го избрал без всякакво колебание. До него е Карфур, супермаркет Лулу, може да изкараш цялото време в района и няма да скучаеш. Хотела  е супер!
Затова съм го резервирал за ходенето ни през март Peace
Najd hotel се намира точно зад него Peace Бях го резервирал за миналото ни ходене през декември, но го смених за да сме близо до плажа, защото всеки ден ходихме на плаж Simple Smile това не е хубаво да го чете Богиня, че има проблеми с хубавото време Grinning
Напомни ми във ФБ да ти дам линк към профила на жена, която ходи в него декември месец. Ще и се обадиш от мое име и тя ще ти разкаже дали е доволна или не.
Rose Garden е с най-лошо местоположение от трите. Защото има голяма разлика от метростанцията на Мола и метростанция Шараф ДГ. До Мола имаш всичко, а като си до другата станция за една спирка трябва да хващаш метрото до Мола, дали за автобус, за да хванеш, дали заради магазин, дали заради нещо друго.
Но който и от трите да изберете са много добри и като места, и като хотели.
Аз лично бих избрал Топаз от трите. Peace
Богиня, не зная дали сме изкупили магазина, постарахме се де Joy, но такова пазаруване не съм виждал. Когато и да минехме покрай него, на всяка от 10 те каси винаги имаше поне по 20 човека да плащат.
Смятай за какво става въпрос след като всяка седмица разиграваха на томбола по една БМВ Х5. Общо 5 броя до Коледа.
Какви печалби трябва да правят, за да подаряват всяка седмица по един джип не зная.
но примерно си купих кожено яке за.... срам ме  е да кажа цената Joy

# 479
i nie 6e patuvame na 23.01 6e se zase4em v samoleta.

Общи условия

Активация на акаунт