ДУБАЙ 4

• 61 382
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
buffy, офертата която приехме е от 01. 03 до 08. 03

Ал-Айн сити дали си заслужава да се разгледа? Предлагат го като допълнителна екскурзия от агенцията.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 08:52 от petjia

# 451

Ал-Айн сити дали си заслужава да се разгледа? Предлагат го като допълнителна екскурзия от агенцията.

категорично да. Трябва да включва музей/плюс евентуално още един-два форта/ и оазиса в центъра на града. Допълнително си искайте Ал Айн мол/наскоро построиха екстеншън/, евентуално зоологическа градина/не е тази до Абу Даби/ и непременно качване на Джебел хафиит/Jebel hafeet/.

# 452
Нашата очарователна екскурзия ще започне от пазара за камили. По ваше желание можем да посетим градския музей. След това ще се насладите на обяд в 5-звезден хотел на височина 1300 метра над морското равнище,а после екскурзията ни отвежда на едно прекрасно място,откъдето ще се насладим на гледката към планината Hadjar и ще посетим студените и топли радонови извори.С включено посещение на изворите, музея, обяд и зоопарк.
Продължителност:6 часа
Цена: възрастен - 65 EUR

Малко посъкратих описанията, но това предлага екскурзията. Този обяд ме озадачи,  newsm78. Ще попитам дали може да включим мола, но какво по точно ще гледаме там? Ще прочета за Джебел хафит.
Тити  Hug

# 453
Нашата очарователна екскурзия ще започне от пазара за камили. По ваше желание можем да посетим градския музей. След това ще се насладите на обяд в 5-звезден хотел на височина 1300 метра над морското равнище,а после екскурзията ни отвежда на едно прекрасно място,откъдето ще се насладим на гледката към планината Hadjar и ще посетим студените и топли радонови извори.С включено посещение на изворите, музея, обяд и зоопарк.
Продължителност:6 часа
Цена: възрастен - 65 EUR

Малко посъкратих описанията, но това предлага екскурзията. Този обяд ме озадачи,  newsm78. Ще попитам дали може да включим мола, но какво по точно ще гледаме там? Ще прочета за Джебел хафит.
Тити  Hug

по ред на номерата:
пазарът на камили е добре, щом ще го засечете, аз за толкова време изобщо не го открих кога и къде точно Simple Smile но с две ръце за  Peace

там няма петзвездни хотели!  Височината е около 1100 метра, не повече, но да речем, все там. хотелът е Меркюри, намира се точно на Джебел хафиит - за там ви говоря и аз. Хубаво, че ще обядвате там.
Изворите не са нещо кой знае какво, но бива. Планината Хаджар всъщност е Джебел хафиит.
Музеят е малък но приятен. И точно до него е оазисът - искайте си да го посетите.
зоопаркът е включен също - чудесно Simple Smile

програмата ви е достатъчна и не ви трябва мол. Мислех, че можете да обядвате там и покрай обяда да хвърлите едно око на магазините - като по-малък град и цените са маалко по-сносни. Но не е нещо задължително.

# 454
да, изпратих ти ги още в петък. Аз обикновено изпълнявам обещанията си Grinning
Ето ти линк за 26 страница от 10 януари Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756437.msg27141638#msg27141638
Каквито и въпроси да имаш съм на разположение.
Много ти благодаря!  Hug
Не знам къде съм бляла и съм го пропуснала.
За съжаление в Regent цените вече са доста по-различни и остава само Аурис, а ми се искаше да имам избор поне от 2-3 опции.
Освен това май навсякъде искат доплащане за детето и цената става с още 300-400 нагоре.

Ще се радвам ако може още нещо друго да ми препоръчаш?

# 455
  • софия
Имам един въпрос, може би към Роже  Sunglasses
Входа за Мадинат един ли е, откъм сука? Има спирка на рейса при Бурж ал араб и следващата доста подминава въпросния вход и е чак след AlQaser Hotel. Като не зная откъде се влиза не мога да преценя къде да слезем. И също от колко часа е отворен въпросния сук.

# 456
Питане за booking.com: гледам един хотел - в сайта му пише, че е fully booked, докато през booking мога да резервирам.
Притеснявам се да не отида там и да се окаже, че нямам резервация. От booking ги изкупуват предварително или...?

# 457
Питане за booking.com: гледам един хотел - в сайта му пише, че е fully booked, докато през booking мога да резервирам.
Притеснявам се да не отида там и да се окаже, че нямам резервация. От booking ги изкупуват предварително или...?
Няма да имаш проблеми, ако те устройва резервирай. На нас често ни се е случвало да пише така за разни хотели по различните сайтове, включително и в собствения, резервираме го от там където го има и никога не е имало фал!

# 458
  • София
Имам един въпрос, може би към Роже  Sunglasses
Входа за Мадинат един ли е, откъм сука? Има спирка на рейса при Бурж ал араб и следващата доста подминава въпросния вход и е чак след AlQaser Hotel. Като не зная откъде се влиза не мога да преценя къде да слезем. И също от колко часа е отворен въпросния сук.
Shhhh, Входа за Мадинат не е само един Simple Smile. От Сука е централния вход.
Другият е от спирката на автобуса до Бурж Ал Араб. Там го използват и за зареждане. Ние влизаме и от двата. Ето ти снимка, за да се ориентираш като слезете до Бурж Ал Араб, веднага след като минете Джумейра хотела. Ето тук спира автобуса и след 50 метра наляво на снимката е Мадинат Джумейра. Минаваш покрай строежа и си там Peace

Влизаш точно от срещу положната страна на главния вход
Nadia79,  цените които съм ти посочил в офертата са за 2 възрастни + 1 дете на 10 години.
С цените в Букинг е така. За Регент палас наистина сега е по-висока. когато ти го пратих бе на 1521, а сега на 2240лв. Сори!
Затова, че аз дори пак да ти изпратя друг хотел, ако не резервираш веднага няма гаранция. Вдигат ги свалят ги, трябва просто да хванеш мига. Затова ти казах да пишеш директно до хотела и да искаш цена.

# 459
  • софия
Благодаря, Роже!

Само да кажа, че след като се светнах къде какво, съм възхитена от сайта им за градския транспорт.

# 460
 Тити, това мнение чаках   Peace
и запълних още един ден от програмата. Бавно, но славно стигам до извода, че времето което ще прекараме в Дубай няма да ни стигне  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 20:01 от petjia

# 461
Резервирах най-накрая, ейй не можех да спя от колебания направо Simple Smile
Ей тук, баш зад мол-а : http://www.booking.com/hotel/ae/corp-executive-dubai.en-gb.html? … 4c60c85ff5;dcid=1

# 462
  • София
Резервирах най-накрая, ейй не можех да спя от колебания направо Simple Smile
Ей тук, баш зад мол-а : http://www.booking.com/hotel/ae/corp-executive-dubai.en-gb.html? … 4c60c85ff5;dcid=1
браво, Надя! Супер е местото! Peace Много близо до един от любимите ми хотели- Ситимакс, и само на няколко минутки от Mall of Emirates! Суперрррр!!!! Peace

# 463
За тези ,които търсят хотел вижте  и този намира се в Ал Барша и за някои от датите е на много добра цена ,а рейтинга  в букинг.ком е 8 http://www.booking.com/hotel/ae/akas-inn-apartment.en-gb.html?si … 79b5dc0a2101d71X1

# 464
Нашата очарователна екскурзия ще започне от

я ми кажи, това ли ви е агенцията? http://www.travelevent.eu/product.php?ProductID=796
много локуми са разтегнали, много ви хвърлят по асмите, чак аз се зачудих някои неща къде са ги видели. Есскурзиите до АлАйн и Абу Даби биват като цена, но обиколките на Дубай ми се струват твърде скъпи. Нека и другите да кажат.....
модерният круиз за 80 евро също ме озадачава.

и понеже се подразних, проверих за хотел Меркюри - на 915 м височина е, никакви 1300. http://www.mercure.com/gb/hotel-3573-mercure-grand-jebel-hafeet- … hotel/index.shtml както и да го мисля, не мога да измисля нещо по-високо, че и петзвездно.

останки от старо арабско село мнооого ми е интересно къде  е това  Rolling Eyes

и толкова правописни грешки им открих, че срамота просто да взимат толкова пари  Mr. Green
и биха могли да осигурят екскурзоводи на български, вече не всички говорят руски.....

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 19:56 от тити

Общи условия

Активация на акаунт