ДУБАЙ 4

• 61 318
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Извадихме само визи от Раяна Турс - 350 дирхама на човек,платих им чрез PayPal,не сме запазвали нищо друго от тях.Станаха след около седмица(първо ми пратиха само моята и на приятелката ми,а на мъжете на следващия ден Simple Smile  ).Опитаха се да искат депозит или гарант,но като им казах ,че ще се обърна към друга агенция,казаха че може и без тях Simple SmileКомуникирахме главно по е-mail.Искаха ми копия на задграничните паспорти,самолетните билети и хотелската резервация.

При мен излезе същото като цена- без да са ми искали да правя друга резервация при тях.

Имам малко притеснение ...
Аз им изпратих сканирани САМО страницата на паспорта, която е със снимката! А в  сайта на една БГ агенция- Алфатур видях, че пише в изискванията, че трябва да се приложи за виза 2-3 стр. на паспорта !!!
От Раяна Тур ми казаха като изпратих документите за виза, че всичко е ОК, но сега прочетеното в Алфатур ме притесни...
Някой знае ли нещо?

# 571
  • софия
И снимки също трябват.
За страниците на паспорта не зная.

# 572
Петифурче, изпратила съм на Раяната само страницата със снимката и следващата, без снимки отделно и имам визи Simple Smile

# 573
  • София
И снимки също трябват.

Да, снимките, резервациите и самолетни билети съм им изпратила също.

Buffy, пиши като ти изпратят и "мъжките визи", да знаем, че твоята почивка е подредена вече:)

Oтносно най-евтиният вариант за разговори с БГ- трябва да провериш конкретно за теб каква ще е тарифата при твоя оператор, тъй като в зависимост от абонаментния план, цените винаги са различни в Роуминг. Като попиташ мобилния си оператор за Дубай кой местен оператор да избереш, и те ще ти кажат тогава тарифите, както и с кой точно имат споразумения за изгоден роуминг.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 23:04 от Петифурче

# 574
И снимки също трябват.

Да, снимките, резервациите и самолетни билети съм им изпратила също.

Buffy, пиши като ти изпратят и "мъжките визи", да знаем, че твоята почивка е подредена вече:)

Oтносно най-евтиният вариант за разговори с БГ- трябва да провериш конкретно за теб каква ще е тарифата при твоя оператор, тъй като в зависимост от абонаментния план, цените винаги са различни в Роуминг. Като попиташ мобилния си оператор за Дубай кой местен оператор да избереш, и те ще ти кажат тогава тарифите, както и с кой точно имат споразумения за изгоден роуминг.
Предполагам, че пътувате с Уиз, самолетните билети в какъв вариант ги изпратихте, само номера на потвърждението ли?

# 575
  • софия
Дали ако се изтърсим в хотел Каселс Ал Барша към 10.30 ще ни приемат поне багажа?
Много ми объркаха плановете тия сукове, дето не работят в петък сабахлян  Crossing Arms Много подъл номер от тяхна страна  Mr. Green

# 576
Може ли някой да ми даде малко повече инфо за Medinat Jumeirah,както го наричат малката Венеция за каналите с гондоли -разписание ,дали работят в Петък?
След като се оказа ,че в Петък пазара и джамията в Абу Даби работят след 16 часа се обърка тотално програмата и сега трябва да я пренаредя  Cry

# 577
Петък не работи транспорта??
Кога са им почивните дни там, съответно кога е най-натоварено по атракционите?

Нещо за различната фамилия на детето да кажете, ще бъде ли проблем по летища?

# 578

Искам да попитам вече пътувалите, искат ли дубайските визи на нашето летище преди заминаване?

На нашето - да при чекирането , на дубайското не. Така че един ч/б печат е добре да има.

За различните фамилии: вече не ме проверяват, всичко си излиза, кой на кого е дете и т.н.

# 579
четете едно към гьотере. Никой не е писал, че джамията работи след 16. Или че в петък транспортът не работи  Rolling Eyes

натоварените дни са четвъртък вечер и петък вечер.

# 580
  • софия
Е метрото работи от два часа, рейсове има.

Сега да задам един може би тъп въпрос  Rolling Eyes Кое е по-добрия вариант, паспортите с нас, ако стане нещо, или паспортите в хотела, да не се загубят случайно?

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 14:26 от shhhh...

# 581
  • до Него
Тити,  Hug

# 582
  • Sofia
Според мен е добре винаги да си носиш документите с теб. Доколкото знам Дубай е от градовете с най-ниска престъпност, т.е. не би трябвало да имаш сериозни притеснения, че някой може да ти ги открадне. За изгубване гаранция няма. Аз моя паспорт го бях дал на жената да го носи в дамската си чанта Grinning

На въпроса ти за Cassels Al Barsha и багажа в хотела си имат помещение за съхранение на багаж. Даваш си багажа на пиколото, той го носи там и ти дава разписка, с която после да си го получиш. Ние го ползвахме последния ден след като освободихме стаите, но не мисля, че ще има проблем да го ползваш и първия преди настаняване.

# 583
  • софия
Благодаря, Камене!
Би трябвало всеки хотел да има стая за багаж, но понеже всички си носят последния ден багажа в Карфур и реших, че може и да нямат.
А за документите и ние така правим, винаги всичко е в мен, пари, паспорти... и каквато съм заблеяна...
В Барселона успях да загубя всичко, билетите и паспортите, добре че ми ги върнаха от едно заведение, в което ядохме на летището  ooooh! Търчах като кон по цялото летище и по едно време едно момче ми маха от едно кафене  Laughing Laughing

# 584
  • София
четете едно към гьотере. Никой не е писал, че джамията работи след 16. Или че в петък транспортът не работи  Rolling Eyes

натоварените дни са четвъртък вечер и петък вечер.
Тити  bouquet, и аз мисля, че темата е станала "уникална" в последно време Joy
Никой нищо не чете, или пък ако чете, след това коментира и добавя нещо от себе си, в което няма никаква истина, но това е повод за още десетки коментари. И в един момент на човек му писва да отговаря на глупави въпроси, защото някой го е домързяло да напише две думички в гугъл и да научи отговора на въпрос, на който тук е отговаряно към 50 пъти или пък да прочете малко извън плявата, с която се напълни темата.
Колко струвало кафето, къде да си оставим багажа, как да не се минем с 2 лв. и още  #2gunfire #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт