ДУБАЙ 4

• 61 264
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Благодаря!
Чудя се дали е нужно въобще де, то ме е страх от нашите товарачи тук.
А питах за тегленето преди това, че ако на чекина се окаже, че сме свръх багаж, да не размятам парцали на летището и да се чудя кое къде да завра.

# 691
По отношение на багажа, на мен точно с Полет на Wizz ми бяха отваряли куфара, но на връщането от Рим, може да са очаквали някое Версаче или Габана вътре  Rolling Eyes знам ли, слава богу нищо не бяха откраднали, но ми отиде едно хубаво катинарче и неприятното усещане, че са тарашили из багажа ти. Мисля, че контрола на стария терминал е по занижен и едно опаковане на куфара едва ли би ги спряло, а и на връщане от Дубай там по-скоро проверете дали предлагат такава услуга.

# 692
  • софия
Благодаря, и моята идея беше точно тази. Че като знаят самолетче от Дубай и охааа...  Mr. Green
За тегленето също за на връщане ставаше въпрос, че както увеличих бюджета  Laughing Laughing

# 693
Shhh ами аз имам кантар в къщи , на който се меря аз и обикновено на него меря и куфара.А за опаковането го правя защото куфарът ми е светъл и винаги си го взимам изцапан,като е премятан в багажното на самолета.А товарачите обикновено тарашат на обратният полет,като идваш от Дубай,очакват да е тъпкано с покупки и проверяват какво има .  hahahaНезнам дали във всички,но в нашия хотел миналата година имаше кантар във фоайето,точно за тази цел.

# 694
  • софия
ми нали и аз това пиша бе  ooooh!
Божкеее

Laughing Laughing Laughing Laughing

# 695
Привет и от мееееннннн.  
Хотела ни е невероятен... Времето е божествено. Плажа е пълен.
Вчера изръшкахме Моля на Емирствата, Мединат Джумейра, Дубай Мол /кид зания, бурж халифа и аквариума отвън/. Имахме малко промяна в плановете заради някакъв местен маратон, заради който затвориха половин Дубай  Joy. Всъщност незнам  дали половин, но където и да искахме да идем - всичко затворено.
Днес - Шаржа и Дейра... Ох Риф мол... идвамееееееееееее

Редактирам се. Вчера /петък/ имахме качване на бурж халифа. Билети за 17,30  горе бяхме в 17,50 някъде. Лудницата е пълна. А и бяхме едни от първите, дето се качиха с билети за този час. Опашката се виеше 100 м зад нас. В мола е драматично в петък. Хора на ушите си... Но за таксита примерно към 11 нямаше никой. А от предишното си идване помня опашки по други молове по 1 км. Така, че или организацията им е добра или хората си тръгват късно /продавачката в магазина, който ни интересуваше каза, че магазина работи до 2!?!? през нощта  Shocked - явно и мола/. Така, че споко - и в петък може да се разглежна.
Сигурно не е най-подходящия ден, но това е положението....

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 07:26 от Богиня:)))

# 696
Ужас,значи ние тотално сме изтървали залеза от Халифата,часът ни е за 18 ч , залеза пише ,че е в 18,05 мин а и се пада точно петък,ама като нямаше други свободни часове...В колко часът става напълно тъмно?

# 697
Да ви питам някой пътувал ли е с чанта с фотоапарат освен куфара си с уиз и дали правят проблем?

# 698
Ей Богиня браво на вас  Simple Smile Enjoy ! После чакаме пълен отчет, мен ме интересува как е кид зания, интересно ли им беше на децата?

И аз да използвам случая да благодаря за подробния и интересен разказ на kamennikolov  и аз научих нови неща, въпреки че съм била н-на брой пъти в Дубай.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 10:14 от AniSim

# 699
Браво, Богиня, пълноценна почивка ви желая!

За Бурж Халифа в часовете около залеза се редете отрано на опашките, никой няма да ви върне, защото сте тръгнали по-рано към асансьорите, то няма как иначе да сте навреме горе. Пак казвам, в големите опашки никой не погледна часа на билетите ни. Някой беше писал, че си трябва поне половин час за ориентиране, аз съм на същото мнение. Първо, че се върви доста от спирката на мола (не е 5 мин ходенето) и второ, че вътре молът е голям и е необходимо време за ориентиране и разпечатване на билетите. Ако искате да сте горе в 6, доста преди 5 трябва да сте тръгнали към Халифа-та, няма да преувелича, ако кажа и 4!

# 700
  • софия
Богиня, супер!
Значи си пренастройвам плана, оставям петъка като се преместим в хотела изцяло за мола и Халифата. Тъкмо ще разгледаме хубаво и няма да се връщаме повече там.
Още не съм почнала багажа, в това гадно време нямам муза за летни дрехи  Laughing
Супер за времето, ще има и плаж значи  Party

# 701
Може ли малко помощ за нашата програма:
вторник 21,45 кацаме на INTNL DBX,оттам с такси до хотела
сряда си мисля да отидем до плажът Джумейра,снимки на бурж ал Араб,Мадинат джумейра,
мол Ибн батута
четвъртъкхотел Атлантис отиване с такси и връщане с влакчето,после сафари от 15ч и след него може би релакс в стаите на чаша уиски.. Wink
петъкразходка до дейра и суковете,качване на абра,после в 18ч Халифата ,фонтаните и мотане в мол Дубай
Много е объркана,ако може малко помощ и корекции..,благодаря

# 702
Да ви питам някой пътувал ли е с чанта с фотоапарат освен куфара си с уиз и дали правят проблем?
Ако имаш предвид фотоапарата да ти е като втори ръчен багаж - няма да стане. Аз си го слагам в куфара!

kremi7 , по-назад в темата, ако не се лъжа се коментираше, че в петък суковете отварят по-късно.

# 703
Ако имаш предвид фотоапарата да ти е като втори ръчен багаж - няма да стане. Аз си го слагам в куфара!

kremi7 , по-назад в темата, ако не се лъжа се коментираше, че в петък суковете отварят по-късно.

emi to e malka fotografska chanta za fotoaparata....наистина малка....
ето такава
http://www.dynaphos.com/catalog/tGPfarMzYVri5bEGiYZdpGLRSVdPtXjV.jpg

# 704
Няма значение колко е малка чантата, просто при Уиз втори багаж не може!

Общи условия

Активация на акаунт