Отговори
# 75
Здравейте момичета, ако има именници да са живи и здрави Simple Smile Аз пиша с молба за съвет - сутринта като станах ми изтекоха 4-5 капки по крака, та се чудя дали да тръгвам за родилното. Нямам по различни болки от друг път - леки и тъпи в кръста и твърд корем, което си е обичайно. Мисля по-късно да звънна на доктора да го питам. Това беше 7ч сутринта, сега гледам на превръзката едно петънце(все едно кръг с палец и показалец) светло кафеникаво зацапано.... та май ще е днес, как мислите? Simple Smile

# 76
Здравейте момичета, ако има именници да са живи и здрави Simple Smile Аз пиша с молба за съвет - сутринта като станах ми изтекоха 4-5 капки по крака, та се чудя дали да тръгвам за родилното. Нямам по различни болки от друг път - леки и тъпи в кръста и твърд корем, което си е обичайно. Мисля по-късно да звънна на доктора да го питам. Това беше 7ч сутринта, сега гледам на превръзката едно петънце(все едно кръг с палец и показалец) светло кафеникаво зацапано.... та май ще е днес, как мислите? Simple Smile
Успех, Сиана А. Дано всичко мине безпроблемно и да гушнеш своето бебче скоро Simple Smile Чакаме да се похвалиш и стискаме палци ! Hug Hug Hug

# 77
nikoleta_21 значи твоето мнение е че трябва да се ориентирам към родилното така ли Simple Smile Звъннах на доктора, каза че нямало проблем да не тръгвам, да си чакам да изтекът, но това кафеникаво петънце на превръзката ме притеснява, може ли малко по малко да си изтичат по 1 супена лъжичка например? Sad То на доктора не му се иска да е днес, че е именник,(а и е отпуска) ама ако отида сега и до довечера родя, тъкмо ще си изкара празника Simple Smile

# 78
Тук съм, още 2 в 1.
Изкарах кошмарна нощ, температура, втрисане, изпотих се 3 пъти.

Ходихме до ЛЛ, не може да ми пусне изследвания за спин и другите, гинеколога нямало да идва до 2. А бе откачена работа.

А и сме без асансьор 3 ден. Та съм затворник и днес. А ми се разхождаше някъде.

Хайде  Hug

# 79
~Elg~ аз май ще те изпреваря, какво стана с твоите симптоми за раждане ? Simple Smile

# 80
Момиччета, минавам да се похваля днес влизам в 35 седмица... Имам си още време, не ми се иска още да се ражда бебо. Нека да мине в следващата година , тогава влизам в 9-ти месец и после каквото Бог реши. Praynig
Искам да попитам сега се обаждах за резултати от изследванията си, някой от вас имал ли е "леко завишени нива на левкоцитите в кръвта",  newsm78 това ми показаха последните кръвни изследвания. Лекарката предлага да ги повторим другата седмица, четох, че е нормално и не е притеснително, но все пак да попитам и тук
Честит имен ден на празнуващите!  bouquet

# 81

Сиянче, мисля, че е добре да тръгнеш към родилното - ако не за друго, поне да те видят и да си спокойна Simple Smile Кафеникавото предполагам, че е тапата Simple Smile Успех  Hug

# 82
Яни а как я стерилизираше в болницата??

В ТК тече вряла вода от крана, няма нужда от никаква стерилизиация, само измиване с препарат (и четка, евентуално).
Те така или иначе искат кърмата да минава през пункта за пастьоризация, ако ще даваш изцедена с шише (и техните шишета са стерилизирани), ама аз се правех малко на ударена Wink слагах мой биберон на шишето и понякога не давах за пастьоризация, защото там всичко е под час и точно, когато се опитваш да кърмиш, трябва едновременно да цедиш, да носиш, да вземаш.
При добра хигиена мен не ме е страх, че на кърмата нещо ще й стане, ако помпата не е стерилна или шишето.

Аз днес съм сама с двете кифли. Да видим  Mr. Green

панда7, и вие сте на нашия хал  Joy Макар че моят мъж много се вълнува, ама нищи не беше успял да свърши вкъщи, докато бях в болницата. накрая с каката купиха дрехи за изписване на 23-и, изпраха ги вечерта и на другия ден, като казаха, че ще ни изписват, още бяха мокри нещата  Joy Голяма работа.

# 83
~Elg~ аз май ще те изпреваря, какво стана с твоите симптоми за раждане ? Simple Smile
Аз няма да казвам нищо, че ми писна да си мисля, че аха, пък не.

На теб успех и стискам палци Hug

# 84
  • гр.София
Добро утро  eat
Лелеее,аз тази нощ как се наспах,ставах само 3 пъти и то през 2 1/2-3 часа,така не съм спала от седмици  Party Корема си ми е на топка де,да не си помислите че не е.Сега закусвам и пиша въпросите,които искам да питам АГ,да не взема да забравя ако случайно ми каже че имам разкритие(както подозирам)и се шашна.На преглед съм от 12:45ч.,след това ще дам отчет.
Коте ама аз силно се надявах да се кърмим,а не да се изчеждам и да давам ит.н.. Rolling Eyes ,аз обичам да си правя сметки без кръчмар..
Малее,а ти как гледаш положително на нещата(с мокрите дрехи и незавършения ремонт),аз щях да изпадна в нервна криза,сприхава съм ако нещо което съм очаквала да стане,не е готово.Ще ти е забавно днес  Grinning

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 11:20 от mariq13

# 85
Юхуу, и аз тука!

Ало, мадамите с тапите, какво ми се ослушвате. Mr. Green Аз всеки път като ходя да пишкам и се проверявам, петна течения тапи, станах като в първите месеци, тогава пак се проверявах редовно за кървене и т. н.

Денислава, честита ти 35 седмица. Бебчо ще си изчака не го мисли. Радвам се че се разписа. За левкоцитите не мога нищо да кажа, Котето ако иска да отговори. Peace

В тоя ред на мисли, много ми липсва Тонини, дано се разпише! Hug

Багажа за родилното е почти стегнат. Остават някои дребни нещица - мокри кърпи за мен, помпата няма да стерилизирам. Щом в ТК има вряла вода, там ще мия. А да питам, тия които са секцио, каква храна ще слагате в багажа, че нали първите дни след операцията сме на режим.

Покупките съм направила за бебо. Даже дрехите са изпрани и изгладени. Май ще трябва обаче да донакупя още няколко ританки и от онези памучните шапчици, че нямам много.

Панда, както описваш дережето ти хич не е розово, но ще се справиш! Стискам ти палци!

# 86
Сияна успех, стискам палци!
Ние у дома се разболяхме, детето повърна сутринта секрети, кашля, аз вече съм в кюпа-гърло и хрема, че сега да се чудя какво да пия  Rolling Eyes Дано се оправим бързо!

# 87
Честита нова тема, мили настоящи и бъдещи мамчета!

Заглавната ни страничка е страхотна.

Които не сте  родили - дръжте се, още малко остана!  Hug Hug Hug

# 88
  • Стара Загора/Сливен
Честити  бебчета на ТИД и Доци!  bouquet Не остана много  Hug

# 89
Запис и от мен,благодарско на Цветно и Перо за темичката,дано я напълним само с хубави новини-здрави и пухкави бебчета!
Честити нови бебчета да са живи и здрави,а на мамите бързо възтановяване.
И аз вече се обзаведох с безболезнени,но задушаващи контракции,крачето ми ме боли малко по-малко и сега спя по-добре.Само дето дребчо ме събужда за фи-зарядка.
Много хубаво сте направили че сте си спретнали среща,ама чесно ви казвам нахални сте  smile3534 може ли повечето да сте от СФ...  smile3512

Общи условия

Активация на акаунт