Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
-
Какво трябва да взема за болницата, когато тръгна да раждам?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни симптоми и какви са препоръките за тях?
Аз пиша с молба за съвет - сутринта като станах ми изтекоха 4-5 капки по крака, та се чудя дали да тръгвам за родилното. Нямам по различни болки от друг път - леки и тъпи в кръста и твърд корем, което си е обичайно. Мисля по-късно да звънна на доктора да го питам. Това беше 7ч сутринта, сега гледам на превръзката едно петънце(все едно кръг с палец и показалец) светло кафеникаво зацапано.... та май ще е днес, как мислите?
То на доктора не му се иска да е днес, че е именник,(а и е отпуска) ама ако отида сега и до довечера родя, тъкмо ще си изкара празника 
това ми показаха последните кръвни изследвания. Лекарката предлага да ги повторим другата седмица, четох, че е нормално и не е притеснително, но все пак да попитам и тук
слагах мой биберон на шишето и понякога не давах за пастьоризация, защото там всичко е под час и точно, когато се опитваш да кърмиш, трябва едновременно да цедиш, да носиш, да вземаш.
Макар че моят мъж много се вълнува, ама нищи не беше успял да свърши вкъщи, докато бях в болницата. накрая с каката купиха дрехи за изписване на 23-и, изпраха ги вечерта и на другия ден, като казаха, че ще ни изписват, още бяха мокри нещата
Корема си ми е на топка де,да не си помислите че не е.Сега закусвам и пиша въпросите,които искам да питам АГ,да не взема да забравя ако случайно ми каже че имам разкритие(както подозирам)и се шашна.На преглед съм от 12:45ч.,след това ще дам отчет.

може ли повечето да сте от СФ...