Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
-
Какво трябва да взема за болницата, когато тръгна да раждам?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни симптоми и какви са препоръките за тях?
И точно това знание ме побърква,сякаш предния път като нищо не знаех и ми беше по-лесно.Тапата е по-слузеста от вагиналното течение и не може да се разкъса,понякога е жълтеникава,понякога придружена с кръв и пада няколко часа,дни ,седмици преди раждането.Може и да не падне ,а да изтекат води и всякакви варианти,но при мен определено си беше тапа.
.Да ми е честит,това ще е най-големия подарък в живота ми,стискайте палци.
Пък и въобще не си правя илюзии, че ще му пази тишина или няма да го прегръща. Доколкото си знам детето нон стоп ще виси върху бебето...Ама да свиква от малко, това го чака с нея, няма избор просто.

Ха дано получиш най-хубавия си подарък точно днес! 

Същата работа е и при нас. Само дето Пандата иска и да суче от мен или да й цедя кърма.
Сега имам огромен пакент обикновен Памперс, ще го видим него. Апропо на мен Премиум кеър ми миришат
и често оставят следи от мрежичката по нежната кожичка на бебка...