Отговори
# 345
 Hug Grinning момичета, много късмет ви желая, успешни опити или бебеправене

аз родих на 27-ми нашата дъщеричка  Grinning всичко мина перфектно

# 346
  • В сърцето на любимия човек
Поздравления   bouquet
Да сте живи, здрави и много щастливи с малката принцеса   bouquet

# 347
 Hug Mr. Green забравих да кажа колко обичам д-р николаев, няма такъв друг.

# 348
  • София
торбеста мечка
да сте живи и здрави   bouquet

Мдаа, д-р Николаев е абсолютен модел Simple Smile

# 349

Честито  Simple Smile Heart Eyes  , да сте живи и здрави и много щастливи , да расте безгрижно малката принцеса много , много да ви радва  ...   bouquet

# 350

Жива и здрава да ви е и много да ви радва. Благородно ви завиждам  Laughing. Успех на всички  Hug

# 351
  • София

Честито  bouquet да е жива и здрава и много да ви радва:)

# 352
  • София
Мечи да ви е жива и здрава принцесата, много да ви радва  Heart Eyes
Моя младеж също се роди на 27.03 но преди 15 г.

Аз също съм фенка на Николаев  Hug
Успех на всички момичета, чакам ви с много хубави новини  Praynig Praynig Praynig

# 353
Торбеста мечка,да ти е живо и здраво слънчицето и много да ви радва!!!
Чакаме резултатите от спермограмата на 14,04 и чак тогава ще ни кажат какви са ни вариантите и какво следва оттук нататък. При мен не е проверена само проходимостта на тръбите, но д-р Димитров ме посъветва да изчакаме резултатите на съпруга ми, защото цветната снимка може да се обезсмисли, ако минаваме на ин витро.
Според мен даже и да сте за ин витро е важно състоянието на тръбите.Защото,ако има хидросалпингс или са твърде нагънати пак може да попречат,нищо че се прескачат при процедурата.
Както се казва-не питай старило,а питай патило.
Аз за пример да се дам  Laughing Имам правена преди примерно 6 години цветна снимка и преди 2 години хидротубация.И при двете се видя, че тръбите пропускат контрастното вещество и всичко ми е ок.Да, ама не-след миналогодишното неуспешно инвитро направихме лапароскопия миналия месец.И хоп  hahaha на дясната тръба огромен хидросалпингс,вследствие на което са я махнали директно,а лявата е била сраснала за червото и толкова нагъната ,че са я клампирали.Остава въпросът от кога са били така,но няма да получа отговор.Поне мноооооооооого се надявам това да е било причина за неуспешното инвитро и май месец,когато се надявам да стартираме,да имаме положителен резултат.
Извинете ,че стана дълго,ама да си кажа  Rolling Eyes

# 354

[/quote]
Според мен даже и да сте за ин витро е важно състоянието на тръбите.Защото,ако има хидросалпингс или са твърде нагънати пак може да попречат,нищо че се прескачат при процедурата.
Както се казва-не питай старило,а питай патило.
Аз за пример да се дам  Laughing Имам правена преди примерно 6 години цветна снимка и преди 2 години хидротубация.И при двете се видя, че тръбите пропускат контрастното вещество и всичко ми е ок.Да, ама не-след миналогодишното неуспешно инвитро направихме лапароскопия миналия месец.И хоп  hahaha на дясната тръба огромен хидросалпингс,вследствие на което са я махнали директно,а лявата е била сраснала за червото и толкова нагъната ,че са я клампирали.Остава въпросът от кога са били така,но няма да получа отговор.Поне мноооооооооого се надявам това да е било причина за неуспешното инвитро и май месец,когато се надявам да стартираме,да имаме положителен резултат.
Извинете ,че стана дълго,ама да си кажа  Rolling Eyes

Важното е тук да споделим опита си. Благодаря ти, че сподели. Аз при всички случаи ще настоявам за цветна снимка. Съвета на нашия доктор беше да изчакаме и резултатите от спермограмата и всички останали изслезвания на моя съпруг и чак тогава да решаваме какво следва.
[/quote]

# 355
  • София, Бургас
Торбеста торбичка, честито!!! Много радост ти желая с маллкото човече! Ти в Щерев ли роди? Аз също съм много доволна от моето секцио и дай Боже пак да преживея всичко отново Simple Smile

# 356
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли кой от лекарите в клиниката има опит с бременности след повтарящи се аборти? Правят ли вливания на имуновенин или интралипид ?

# 357

аз родих на 27-ми нашата дъщеричка  Grinning всичко мина перфектно
Браво  Честито!Да Ви е жива и здрава бебка и много,много да Ви  радва и слуша. Hug Hug Hug

# 358
Торбеста торбичка, честито!!! Много радост ти желая с маллкото човече! Ти в Щерев ли роди? Аз също съм много доволна от моето секцио и дай Боже пак да преживея всичко отново Simple Smile

Hug Laughing да, в щерев разтоварих торбичката

благодаря ви момичета, стискам палци и вие да имате нашия късмет  Simple Smile

# 359
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли кой от лекарите в клиниката има опит с бременности след повтарящи се аборти? Правят ли вливания на имуновенин или интралипид ?

Не трябва ли да пуснеш първо имунологични, за да правят вливания? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт