Всички новородени с чипове от май 2014, край на отвличанията

• 12 277
  • 129
  •   1
Отговори
# 90
А добавям, върнах да прочета по подробно.
Пише, че новината я имало в десетки интернет издания, но все още няма официални изявления на правителствата на държавите.

# 91
Майтап ама-ако можех да сложа един чип на мойта попораснала щерка щях толкова притеснения да си спестя, или поне да знам дали има смисъл да се притеснявам... Laughing

# 92
Майтап ама-ако можех да сложа един чип на мойта попораснала щерка щях толкова притеснения да си спестя, или поне да знам дали има смисъл да се притеснявам... Laughing
А ти защо мислиш, че би имал достъп до информацията?
Това ще се ползва само от определени служби, в определени ситуации. Принципно. Пък вече за заобиколките няма смисъл да си говорим. Но за следене на жената и децата на някой си гражданин... пф, кой ще ти обърне внимание Simple Smile

# 93
Някой няма ли да пусне тема за чиповете в някой майчински подфорум .  newsm78

# 94
Някой няма ли да пусне тема за чиповете в някой майчински подфорум .  newsm78
Защо, след като е дрън дрън та пляс? Само да се стряскат бременните  Crazy

# 95

Аз откога ви предложих да си чипирате мъжете, че по-лесно да ги следите къде ходят, ама вие се направихте на разсеяни.
На ви сега, откраднаха ми идеята. Уж само за децата, да бе, да... Crossing Arms

# 96
Някой няма ли да пусне тема за чиповете в някой майчински подфорум .  newsm78
Защо, след като е дрън дрън та пляс? Само да се стряскат бременните  Crazy

Като идея просто .... да видим по-сериозната част какво мислят . Че тук ме изненадаха мераклиите  . Може и там да има ...

# 97
# 98
  • София
Тия не само, че не са посочили достоверен източник, ами не са посочили никакъв. "Слухове твърдят...; ЕднаЖенаКаза..." Даааа  Laughing

# 99
  • София
ха, ха, а снощи новините на една ТВ показаха и репортаж даже! Чакало се нашето правителство да каже, лекарите в родилните още мълчали, били чакали инструкции..., "интернет-пространството" се било взривило (подозирам, че са чели тукашната тема), та чак и анкетка със случайни минувачи с детски колички! Такава раздувка, че направо не е истина!

# 100
  • София
ха, ха, а снощи новините на една ТВ показаха и репортаж даже! Чакало се нашето правителство да каже, лекарите в родилните още мълчали, били чакали инструкции..., "интернет-пространството" се било взривило (подозирам, че са чели тукашната тема), та чак и анкетка със случайни минувачи с детски колички! Такава раздувка, че направо не е истина!

Аха  smile3521

# 101
Голяма реклама са му ударили!  ooooh! Лесно се промива човешкият мозък...

А, всички политици по високите етажи в Америка били с чипове вече...

# 102
За жалост го мислят. От години идеята е контрол на населението. Все някога ще стане може би не сега но някога ще стане и това.Няколко предавания по Discovery Science  ми направиха впечатление тази година. Едно от тях беше тази идея с чипирането и евентуалното хакване на човешките мисли. Всичко това се прави с Цел КОНТРОЛ на населението , на полулацията ако щете. След поставяне на имплант вие знаете ли как вашия организъм ще го приеме?. След като човешкия организъм трудно приема чуждо тяло и се приспособява. Имате ли представа какво има като информация в този чип? как би въздействал на мозъка ви ако се активират определени нерви в тялото ви? или  стимулирани чрез импулси?. Ама конспирация ала бала. Помислете колко хора отхвърлят импланти за кости, зъби и тн тн, само защото организма им не свикава с чуждо тяло.
Чипа е начин освен да бъдете наблюдавани и вкарани в регистър също така описва и здравословното ви състояние + кой знае какво инфо още. Представете си, че на Бай Изрод детето му е смъртно болно ама Бай Изрод има много пара докопва се той до база данни и открива ВАШЕТО дете , което е потенциален донор на сърце например. Изведнъж ви изчезва детенцето и айде довиждане. Нищо не се прави за добро всичко е за ПАРИ и още повече ПАРИ. Аз не вярвам, че правителствата тъпчат храните с химикали заради доброто на хората а заради ПАРИ. Фармацефтичните компании са в своя ПИК пробиотици, и тем подобни химии за да може да се взимат пари за сметка на здравето на всички хора. ОХ извинете отплеснах се и стана дълго, НО аз НЕ бих позволила да чипират нито мен нито детето ми

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 17:26 от Saphire

# 103
  • София
Досега живеех с илюзията, че действията на правителствата и фарм. компании са от любов към ближния.

Имам чувството, че ако създам сайт "контакти с марсианци.ком", пльосна вътре няколко снимки с неясно качество и "направени от очевидци", успехът хич няма да е малък.

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 17:50 от milenaka

# 104
НО аз НЕ бих позволила да чипират нито мен нито детето ми

А мислите си как ще защитиш срещу хакване, че ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт