Женско име с хубаво значение

• 40 431
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
Beruška, със словак в Англия. Ситуацията е същата, българка и чужденец, живеят в трета д-ва. А и националностите почти еднакви  Party

Аз гласувах за Евелина. Познавам българка, а и в Полша е разпространено това име. Ако има такива в Англия то би се произнасяло Ивелин. Е-то се 4ете И. Ева се произнася Ива. Имат също Eve, което се произнася Ив. Катерина ми се струва остаряло, то не че другите не са де, и в същото време много модерно напоследък  Whistling. Но всеки си вкус.
Е аз предупредих, че може и да греша за интернационалността, иначе английските производни на това име са си доста известни, не знаех, че и в Полша се използва /а пък за Словакия и Чехия всяка втора е Ева, доста масово име е по тези георгафски ширини  Grinning / Wink но не това е темата, не искам да разводнявам  Peace
Хахах, да може да се каже, че сме в почти еднаква ситуация!  Party А твоята феичка как си я кръстила, ако е удобно да попитам  Embarassed

# 121
От посочените гласувах за Катерина.

# 122
Камелия - роза
Ия - теменужка
Не можах да се сдържа, имената са красиви и сигурно ще ти дойде идея.
Гласувах за Вероника Heart Eyes Аделина също е хубаво, Катерини познавам толкова много, че ми е омръзнало вече...все пак, изборът си е твой!

# 123
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Аз гласувах за Евелина. Моето най-голямо слънчице се казва така  Hug

На мен ми харесва Сиана и Девора ( а не Дебора).

# 124
Гласувах за Катерина Heart Eyes

# 125
От трите имена харесвам най-много Вероника и гласувах за това име в анкетата
Катерина е твърде популярно и модерно, Евелина не ме грабва

Успех и леко раждане!

# 126
Гласувах за Катерина,като пристрастна носителка на това име.

Имам приятелка Евелина,която е полякиня и скоро си говорихме за имената,тъй като и ние  избираме в момента.Тя ми каза, че в Полша е много популярно.Ивелина-е побългарено.

Аз много харесвам и Крисия,и се чудим за него-но в нета намерих значението му от един руски сайт-последовател на Христос и било с полски корени отново.
ето линка
http://imena-znachenie.ru/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F/

Как мислите,дали има имен ден?

# 127
  • София
Вероятно нищо не пречи като Кристияна, Кристина,  Христина и подобните  мъжки и женски да празнува на Коледа.

# 128
Не знаех, че наистина съществува име Крисия. За първи път го чух от онова момиченце от шоуто на Слави и си помислих, че майка ѝ го е изфабрикувала от Кристина. Simple Smile

# 129
Не знаех, че наистина съществува име Крисия. За първи път го чух от онова момиченце от шоуто на Слави и си помислих, че майка ѝ го е изфабрикувала от Кристина. Simple Smile
И аз го чух наскоро. Не е лошо. Предполагам, че празнува имен ден на 25-и декември.

# 130
Да ние с мъжа ми оттам го харесахме.А и това момиченце е толкова прекрасно и лъчезарно,че те грабва не само с името.
Сега предполагам много бъдещи майки,ще започнат да си кръщават така децата,тъй като до момента не е било много познато.

# 131
Не ми харесва нито едно от трите, но все пак най -добре ми звучи Катерина .

# 132
Гласувах за Вероника, защото ми е сред най- любимите женски имена и защото не се среща толкова често.  Heart Eyes Мисля също, че щом бебка ще е зодия Овен това име ще й отива много.  Wink Лека бременност и с пожелание да се роди едно живо и здраво момиченце!  Hug

# 133
Вероника

# 134
За Евелина гласувах.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт