ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 026
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 360
  • София
   Красота!Скривам го да не стресна някой.

Скрит текст:

http://bigpicture.ru/?p=467109 Дали се чувстват женствени?

# 361

Скрит текст:

красота и изящество(има една спортна говорителка,прилича на травестит в лицето,с мъжки скули и черти)

# 362
Вери, в дадения от теб линк пише и нещо за децата
Да питам ли как храниш твоите?  Mr. Green
Питай....или кажи каквото имаш да ми казваш. Simple Smile

Аз мисля, че съм пределно ясна каква ми е позицията.

# 363
Тези крайности като пример за какво са?

# 364
Извинявай, ама това няма как да стане, освен ако въпросната не взема някакви допълнителни хормони, допинги и такива неща.

Напротив, явно има как. Не говоря чак за жени като на тези снимки, а за доста олекотен техен вариант. Пак яки каки, но в същото време доста по-слаби и обезмаслени, докарали се до това положение с много фитнес и месо.
Разбира се, ако същите спортуваха нещо друго, нямаше изглеждат така, не съм видяла човек, който бяга сутрин в парка или играе волейбол, да има подобна неестесвена структура.

# 365
Извинявай, ама това няма как да стане, освен ако въпросната не взема някакви допълнителни хормони, допинги и такива неща.

Напротив, явно има как. Не говоря чак за жени като на тези снимки, а за доста олекотен техен вариант. Пак яки каки, но в същото време доста по-слаби и обезмаслени, докарали се до това положение с много фитнес и месо.
Разбира се, ако същите спортуваха нещо друго, нямаше изглеждат така, не съм видяла човек, който бяга сутрин в парка или играе волейбол, да има подобна неестесвена структура.

Янечек , това евентуално защото месото го тъпчат с хормони , но по скоро с женски , пилетата най-вече. И аз определено смятам , че без аномалия хормонална в организма или медикаментозна намеса това е невъзможно .

# 366
Тези крайности като пример за какво са?

И на мен това ми стана любопитно?

Защото жени с подобна структура се занимават и професионално със спорт, а не просто похапват месо и растат на мускул  Wink

Без "помощ" подобна фигура трудно би се постигнала. Дори и в натуралния бодибилдинг има прием на добавки Peace

# 367
  • София

Скрит текст:

По-шокиращи са не мускулите им, а ужасно състарените им лица. Почти всички изглеждат с поне 20 год. отгоре. За № 9 пише, че е родена през 1970, а изглежда като 80-годишна старица.

# 368

Скрит текст:

По-шокиращи са не мускулите им, а ужасно състарените им лица. Почти всички изглеждат с поне 20 год. отгоре. За № 9 пише, че е родена през 1970, а изглежда като 80-годишна старица.

Това от анаболите . Имаме семеен познат бивш професионален културист , който каза ,че било типично за мъжете , че оплешивявали и се състарявали от тези химии
Скрит текст:
/ и гърди им растели/
за жените предполагам същото.

Sick

# 369
  • София
Ще извинявате, ама хич не ми приличат на жени, а на травестити. Нищо против травеститите - те поне искат да изглеждат като жени, а тук имаме жени, които са заприличали на мъже.

# 370
Ще извинявате, ама хич не ми приличат на жени, а на травестити. Нищо против травеститите - те поне искат да изглеждат като жени, а тук имаме жени, които са заприличали на мъже.

Казват им лесбийки , значи жени ,които искат да приличат на мъже  Wink Joy

# 371

Казват им лесбийки , значи жени ,които искат да приличат на мъже  Wink Joy

adelinda - Несправедливо е да обиждаш лесбийките сравнявайки ги с тези изкуствено хормонално изменени хора от женски пол......  Crazy Лесбийките са жени със сексуално (подчертавам: САМО сексуално) влечение към жени. А не жени, които искат да приличат на мъже, нито пък жени, които искат да имат по 2 планини мускули за състезание или с друга някаква НЕясна цел.. Има чудесно изглеждащи и женствени лесбийки, които ако НЕ знаеш за влеченията им - никога няма да разбереш това. Не им го пише на челото и будят (в доста случаи) съвсем основателно възхищение по физически данни у мъжката част на човеците, хех   Peace

# 372
А всичката химия в месото,т.е. антибиотици и хормони,не се ли разрушава при термичната му обработка?
Хич не съм спец по тоя въпрос и някой може ли да го обясни?
Чували ли сте,че тук,на българския пазар,внасяли само ляво(или дясно,не помня) пилешко бутче от "белите" държави,защото инжектирали пилетата в него и ни го пробутват на нас на по-ниска цена.

# 373
А всичката химия в месото,т.е. антибиотици и хормони,не се ли разрушава при термичната му обработка?
Хич не съм спец по тоя въпрос и някой може ли да го обясни?
Чували ли сте,че тук,на българския пазар,внасяли само ляво(или дясно,не помня) пилешко бутче от "белите" държави,защото инжектирали пилетата в него и ни го пробутват на нас на по-ниска цена.

Ляво бутче. Преди доста време го четох в някакъв вестник и си поставих за цел да следя - да, 90% от "проверените" от мен наистина са леви.

# 374
  • Варна
Andariel, ако ти е бедна общата култура и не се сещаш за култури и религии изповядващи точно веганство и вегетарианство , не значи ,че ги няма  Wink

Най меродавното като че ли е , че всички крайности са или поне трябва да бъдат изключение.А може ли някой да обясни защо ескимосите които през целия си живот не вкусват плодове и зеленчуци а се хранят със сурови меса , сланина , мас и риба са най здравите медицински хора на земята.

Общи условия

Активация на акаунт