ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 024
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 350
Да, но едно дърво не умира когато си откъснеш ябълка .

Ок, ябълки може. А картофи и моркови?

# 1 351
  • Пловдив
 newsm62
Що пък да може ябълки?
То дървото не умира, защото ябълките са му бебетата. Т.е изяждате му бебетата.
Тя и кокошката не умира, като и ядете яйцата.
 smile3521
Всъщност за мен са малко смешни тези неща, но това си мисля, че обяснението за растенията и техните "чувства".

# 1 352
Не можах да разбера,кое е животното,което си прави клизми  Laughing
но предположението за слона много ми хареса и е логично!
Кажете кое е това животно, да не търся в гугъла.

# 1 353
Цитат
Ако имаш предвид хапчетата инсулин, ти ги спомена като евентуално съществуващи, а аз обясних, че реално, има доста време докато се появят на пазара.

Пак да ти напомня, че аз никога не съм твърдяла, че на пазара има такива. Обратното писах. Но то нечетенето, съпроводено с писане и бързане да се отговаря по недоразбрани постове, до такива резултати води.  Simple Smile
Същото, като с Ошо и йогите, слоновете, Библията, Корана и цялата кашотевина из темата.
Дадох официална информация от МЗ, в която пише доста по- различни неща. Друг прочете, разбра. Дискусия се получава, когато в нея участват хора, които могат да дискутират и без да изпадат в остри емоционални дисбаланси.
Не знам защо се натискаш толкова да ми обясняваш неща, които не съм твърдяла, че са налични, но вероятно те напъва. Няма да те спирам. Дерзай! Hug

Пък аз ще дам източник, докато друг се разхожда по Луната и небето и обсъжда световната еволюция. Който в каквото иска да вярва и от каквото ще да се интересува.
http://bulgarian.ruvr.ru/2013_10_13/Insulint-na-tabletki-e-veche-realnost-8861/
http://zdraven.pogled.info/news/12425/Insulin-veche-i-na-tabletki

Аз ще понагледам пък кой е писал, че китът не е бозайник и дали изобщо някой твърди точно това. Или отново иде реч за нечия свободна интерпретация на зле прочетено и недоразбрано изказване.
И за животното с клизмите ми е интересно.
Клизми човечеството е прилагало отдавна и прилага и сега. Отново и тук е спорен резултата. Но така или иначе доста хора ползват и този метод. В някои случаи се прави и по медицински указания.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 09:10 от Judy

# 1 354
Успокойте се малко,бе хора
не знаете ли,че болести се създават и от вътрешната агресия на човек към околните,
колкото и здравословно да се храниш...

# 1 355
О, намерих за кита, ако е това, което прочетох. Всъщност наистина не се твърди, че не е бозайник и два- три поста след въпросния има и едно сполучливо обяснение:

Просто е изпуснала думата сухоземен, голема работа... Tired
И на мен така ми звучи, в контекста на целия пост. Освен ако няма наистина нещо по- различно и съм прочела погрешен пост.
Дори има и пояснение, прочетох и това, не живея в Чукотка, все пак, както вече писах, от същия съфорумец съвсем не в твърдяната насока, но то, четенето, е наистина трудна работа.

Сега да видим и за клизмата при животните.

# 1 356
не знаете ли,че болести се създават и от вътрешната агресия на човек към околните,
Повече агресия в темата проявяват месоядните, а те така или иначе не се хранят здравословно, така че май призива ти е излишен.....      Laughing

# 1 357
Животното с клизмите е ибис.
А думите се интерпретират наиситна свободно.В дебелото черво не се образуват камъни,а има втвърдена слуз от несмляна храна,в това число и от месо,което е трудносмилаемо и затлачва.
Не знам дали някой е виждал задръстена кухненска тръба отвътре-има точно нещо като камък,което не се може да се изкара с никакъв препарат.Е,нещо такова е и с дебелото черво.
От друга страна ми прави впечатление,че веганите все се пазят от слузообразуващи храни,пък и те ядат точно такива без да имат представа,че и авокадото им примерно е същото.Или кокосовото масло,ядките и пр.
Друг е въпроса,че тялото си има нужда от подобни храни за нормална работа,а пък през бремеността искат или не "слузта" се увеличава по естествен път.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 09:49 от Оr

# 1 358
Повече агресия в темата проявяват месоядните, а те така или иначе не се хранят здравословно, така че май призива ти е излишен.....      Laughing

Месоядните отдавна острят зъбки да схрускат некой веган. Simple Smile

# 1 359
Хайде сега познайте кое е това животно което си прави "клизми"?

Аз не знам. Кажи, дее.

Е,изложихте се.Ужким филмчета се гледат, любители на животните всякакви,професионални занимания-животински и хуманни,пък не се знае клизмата по подобие на кое животно е направена...За произхода и използването и...пълeн мрак и дезинформация,ама инак за Луната можем да говорим,което е по-важното...
Давам жокер-има клюн.
Странен интерес имаш ти към клизмата - пък аз да ти кажа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 360

Да бе? Къде го чете това?

# 1 361
Пънки, все още чакам да ми отговориш  Rolling Eyes

# 1 362

Четох го на много места,включително и не в нета.

# 1 363

Добре де, Ог, този обис какво яде и защо има нужда от тази процедура?
 newsm78

# 1 364

Добре де, Ог, този обис какво яде и защо има нужда от тази процедура?
 newsm78

Ето инфо - даже е доста смешно Simple Smile)))
http://forum.zemianazaem.com/index.php?action=printpage;topic=2214.0

Общи условия

Активация на акаунт