ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 016
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 785
Тоя мъж,дето рупа алабаша,сигурно сънува пържоли горкия...
Не мога да си представя мъж-вегетарианец,все едно мъж с нула тестостерон,
иначе за жена си е добро менюто.  Simple Smile

# 1 786
Не мога да си представя мъж-вегетарианец,все едно мъж с нула тестостерон,
иначе за жена си е добро менюто.  Simple Smile

жените също  имат нужда от протеин
макар и не колкото един мъж
а без добри мазнини им отива на кино хормоналното равновесия
то и тук се вижда това и с просто око
 Laughing

# 1 787
Аз съм забелязала, че имам различни нужди, в зависимост от работата, която върша. Ако е умствена, имам нужда от месо, за да се нахраня. Ако седя и чатя тук, хрупат ми се салати Simple Smile, нещо зеленчуково предимно.

Аз съм сигурна, че месото се усвоява по-добре, но не съм сигурна дали това го прави директно по-полезно.

# 1 788
менюто специално.........................
З: пушен бут
О: пълнено прасенце
В: печена гъска

И най-вероятно затова мучиш, фучиш и ръмжиш  като хищник през всяка тема за диета и храна....     Mr. Green

Муай си ги и по 10 пъти на ден ако искаш, и спри да зяпаш в чуждата чиния.    Mr. Green
А и не съм аз тази, която се оплаква от хормонални, здравословни, инсулинови и стомашни проблеми.
 Simple Smile

Готвя месо за сина си, винаги има повече, та на мъжа ми никой не му забранява да яде, ако му се яде месо.Голям човек е, не е моя работа да му определям какво да яде и какво не.
Нито забранявам, нито давам тон в живота.Не съм от заклетите вегетарианци, които не допускат дори мисълта за месо в дома си.Мъжа ми яде риба, яйца, просто не желае да яде червено и пилешко месо.

# 1 789
НЯМАМ никакви от изброените от теб проблеми
ама щом ти харесва да вярваш, че имам, вярвай си на воля
 Joy

# 1 790
Ох, и аз съм имала периоди, през които спазвах някакъв високо-мазнинен
нвх режим (голяма простотия от моя страна, за която сега си плащам). И в темата
им се подвизавах, ама нямаше го тоя фанатизъм и тая елементарна рефлексия сякаш..

# 1 791
Да предположим, че става въпрос за активен спортист. За добра мускулатура трябва протеин и ако не е 3г на кг то поне 2,5г на кг. Колко зеленчуци за ми нужни?

Активен спортист, при РБД има нужда от не повече от 1.5 гр. протеин на килограм тегло.

Влез в гугъл и си сметни колко трябва да изядеш.

# 1 792
На мен лично не ми действа добре прекалено разнообразното хранене с прекалено екзотични храни и подправки. Обичам да ми е разнообразно дотолкова, че да има и въглехидрати, и мазнини, и белтъчини, но много рядко харесвам нещо непознато като ядене.

# 1 793
ама щом ти харесва да вярваш..........
Аз не вярвам, аз чета.      Laughing

Цитат
Относно запека
Аз нали дойдох тук след Дюкан с неховите филета на корем................. имах болки и вечно подут корем, както и хемероиди ............

Както и да е.Яж си месото, страдай си или не страдай, твоя си работа.     Simple Smile

# 1 794
Готвя месо за сина си, винаги има повече, та на мъжа ми никой не му забранява да яде, ако му се яде месо.Голям човек е, не е моя работа да му определям какво да яде и какво не.

А защо си мислиш, че във форума е твоя работа?  Whistling

Щом всеки е достатъчно разумен да преценява колко и какво да яде, защо е необходимо такова пъчене и натриване на носове?На мене лично са ми интересни  почти всякакви експерименти с храните- били те растителни или животински.Ама  хич не ми дреме какво ще си помислят  вегетарианците за това.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 14:04 от biskit

# 1 795
ама щом ти харесва да вярваш..........
Аз не вярвам, аз чета.      Laughing

Цитат
Относно запека
Аз нали дойдох тук след Дюкан с неховите филета на корем................. имах болки и вечно подут корем, както и хемероиди ............

Както и да е.Яж си месото, страдай си или не страдай, твоя си работа.     Simple Smile

Краси, не за да защитавам Уасп  Wink но пак прочети. Имала е проблеми, когато е била на Дюкан, които впоследствие са се оправили от избрания от нея начин на хранене и вече ги няма, вследствие на избрания от нея режим.
Стана ми много смешно какво си чела и разбрала, че и го цитираш.  Crazy

# 1 796
тролке, виж пак за кое време става въпрос

неща отпреди 5год са това, през това време от мен има единствено критика на Дюкан и ти много добре го знаеш
нищо, ходи и рови за още компромати и се излагай колкото искаш
 Joy

само че ако продължаваш да ме предизвикваш, ще пусна снимки на коремчето ти
ти може и да си ги изтрила
но само така си мислиш

# 1 797

А защо си мислиш, че във форума е твоя работа? 

На кого точно съм казала:"Не яж месо!"?    Laughing
Както и всички останали, неконсумиращи месо, съм написала моите причини, съображения и ползи от това ми решение.

W'A'S'P' , можеш да правиш каквото си поискаш, подобна селяния/простотия е напълно в твой стил.    Laughing  Но, забравяш две важни неща:1.темата НЕ е диетична ,т.е., аз мога да съм и 200 кг и пак да имам съображения да не искам да ям месо, кг какво общо имат с темата?    newsm78
 и 2.инфото ти е
Ставаш смешна и падаш доста ниЗко в безсилието си.   
Не знам кого и в какво искаш да убеждаваш, но подходът ти е .......   жалък.

# 1 798
Добре, де, в тези семейства, които имат коренно различни хранителни навици, всеки сам за себе си ли готви?  newsm78

# 1 799
Добре, де, в тези семейства, които имат коренно различни хранителни навици, всеки сам за себе си ли готви?  newsm78
Единия яде гарнитурата, а другия месото.

Общи условия

Активация на акаунт