Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 588
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • бургас

чудя се с какъв акъл вообще се връзвате на този психично болен,вулгарен индивид,сякаш свършили в бг истински и човечни гледачки които наистина познават,че се обръщане към нея,при положение колко е изписано за нея че не става за нищо,освен да псува като хамалин и да ръси простотии на хората  ooooh! ooooh! ooooh!
simona-75, не забелязах да съм задала въпроса към вас. И без обиди. За вашия "акъл" нещо да съм споменала?
[/quote]

някъде да сте видели да обиждам вас????,всеки има право да си изрази мнение за такива "ясновидци"...няма проблем да споменете моя "акъл"  Grinning

# 121
  • бургас

чудя се с какъв акъл вообще се връзвате на този психично болен,вулгарен индивид,сякаш свършили в бг истински и човечни гледачки които наистина познават,че се обръщане към нея,при положение колко е изписано за нея че не става за нищо,освен да псува като хамалин и да ръси простотии на хората  ooooh! ooooh! ooooh!
simona-75, не забелязах да съм задала въпроса към вас. И без обиди. За вашия "акъл" нещо да съм споменала?

Моля Ви, момичето просто е искало да помогне!!!! Peace
Наистина има МНООООГО за Николетка изписано в темите!!!
Защо нападате симона??? newsm78 Peace

[/quote]

MayyaI-благодаря ти  Hug,не съм се засегнала ,споделих като човек с цел да помогна,но щом на някои хора им харесва да се обръщат към такива като Николета,това си е техен избор Peace

# 122
[За много години!

на мен първото, най-не хубаво:)) от Светлана  се сбъдна.

поздрави

За много години и много успехи и на теб!Жалко , че това което се е случило не е хубаво.Май съм пропуснала за Светлана, може ли малко повече информация /може и на лични/

Привет!

То е свързано с пари, така че е от малките лошотии:) Не е страшно. Сега чакам останалите, които са хубави:)))

Та за Светлана мога да кажа че според мен има дарба, но на място се чудех дали не е телепатия просто. Имах чувството че ми чете мислите. Обърка се там, където и аз бях объркана... За останалите неща беше безпогрешна. Надявам се да са ясновидски способностите й и да е познала за бъдещето. Все пак това което беше с най-близък срок вече е факт.

Успех на всички:)

Светлана за която говориш от София ли е?Някой друг да е ходил при нея?
[/quote]

# 123
От как говорих с Николета много мисля по въпросите за врачки и всичко останало. И по чисто логичен и безпристрастен път стигнах до извода, че всичко това е от дявола. Изобщо живеем в свят контролирам от дявола, а ако зорлям се бутаме в ръцете на врачки става хептем по-зле и по-скоро ни съсипва живота отколкото да ни помага да сме добри и да правим най-доброто и полезното за себе си. Понеже аз и от астрология се интересувам и въпреки че и тя е дяволска научка поне малко от малко може да ни помогне в реалния живот по позитивен начин, докато врачките по-скоро вредят, защото ни отчайват тотално.
Стигнах до извода че Бог и Дявол са владететлите на този свят и аз трябва да изберя да служа на един от двамата. Несъзнателно хората избираме да служим на втория защото е по-лесно и изглежда естествено. И наистина е така. Може дори да изглежда добро за тукашният ни живот на земята да върви по гладко, успешно и ебзпроблемно , но друг е въпросът дали е добре за нашите души.
Не съм фанатик или църковна мишка - по църви ходя изключително рядко. До всички тези изводи стигнал по логичен път опитвайки се да докажа на мъжът ми колко вярна и полезна е астрологията обяснявайки му характерите ни и от къде идват проблемите и разбирателството между нас и кое ни прави подходящи за семейство.  И успях до такава степен, че сега ми е трудно да го убедя, че може и да е вярна, но това не е еднозначно, че е най-доброто. Защото Бог е по-добрият избор от дявола

# 124
Имам час днес при Лидия от Хаджи Димитър, нещо трябва ли да нося като снимки и т.н?

Simple Smile

# 125
Имам час днес при Лидия от Хаджи Димитър, нещо трябва ли да нося като снимки и т.н?

Simple Smile

Носи снимки за всеки случай. Моля те ни сподели после първоначалното си впечатление и тарифата.

# 126
  • София

MayyaI-благодаря ти  Hug,не съм се засегнала ,споделих като човек с цел да помогна,но щом на някои хора им харесва да се обръщат към такива като Николета,това си е техен избор Peace
[/quote]

Да, по принцип си абсолютно права.
Но доста често от страх да не бъде нападнати, много хора не отговорят. Peace  bouquet

# 127
  • бургас

Да, по принцип си абсолютно права.
Но доста често от страх да не бъде нападнати, много хора не отговорят. Peace  bouquet

[/quote]

не виждам защо трябва да е страх Naughty могат само да нападат с писане тук,нито ще ме убият нито ще ме заколят  Laughing,аз не съм тук да се карам или да се заяждам.лично за мен този форум много е полезен  с информация и да се помагаме,който иска ще приема помоща,на сила не можеш да помогнеш на хора които не искат  Peace

# 128

Simple Smile

Носи снимки за всеки случай. Моля те ни сподели после първоначалното си впечатление и тарифата.

Ами ходих.
Думичката, която ми се върти в главата е - посредствено.Така беше.
Имаше верни неща, но имаше и едно такова уж неволно вмъкване на въпросчета, а след моя отговор - да, аз знам това....
Нещото което най - много ме интересуваше и заради, което бях там изобщо не беше подхванато от нея, а аз на няколко пъти започвах да подпитвам отдалеч, но не ми се получи.
По едно време се оттегчих от приказки за магии направени на пра пра роднините ми
Стигнахме най - накрая до основното, интересно е че точно там ми поиска снимка.За никой друг преди това не искаше, просто си говореше.
Не чух нищо, което да не знам.Не чух и нищо конкретно, по скоро в началото едно, после друго, омота се малко май.Всъщност това, което знаех аз го чух, а това, което не знам , а искам да знам - го обърка точно така, както е объркано и в моята глава...Може би, не се знае, търпение, чакане.
Абе убих един час, не ми беше много скучно, но общо взето не бих повторила Simple Smile
За тарифата - каквото прецениш!

Ще пиша след 07.02, тогава имам час при Светлана от Сухата река

Поздрави Simple Smile

# 129
[За много години!

на мен първото, най-не хубаво:)) от Светлана  се сбъдна.

поздрави

За много години и много успехи и на теб!Жалко , че това което се е случило не е хубаво.Май съм пропуснала за Светлана, може ли малко повече информация /може и на лични/

Привет!

То е свързано с пари, така че е от малките лошотии:) Не е страшно. Сега чакам останалите, които са хубави:)))

Та за Светлана мога да кажа че според мен има дарба, но на място се чудех дали не е телепатия просто. Имах чувството че ми чете мислите. Обърка се там, където и аз бях объркана... За останалите неща беше безпогрешна. Надявам се да са ясновидски способностите й и да е познала за бъдещето. Все пак това което беше с най-близък срок вече е факт.

Успех на всички:)

Светлана за която говориш от София ли е?Някой друг да е ходил при нея?
[/quote]

да, от софия - сухата река

# 130
Препоръчаха ми баба Иванка от с.Пчелник и тези дни мисля да я навестя.. После ще споделя мнение. Стискайте палци  Praynig

Не, че някой ме е питал, но аз да си кажа днес какво стана  Grinning
Не беше баба, а жена на около 40 години..може и повече.
Принципно на мен проблема ми е свързан с любовта.. и от последната ми раздяла бях споделила вкъщи, че имам чувството, че този път усещането, че ми е направена някоя магия е прекалено силно.

Вкъщи отричаха, защото съм имала защита от малка, но.. се оказа все пак, че имам направено нещо..

Та ще споделя само част от нещата от съображения все пак (нещата, за да подействат не трябва да се споделят принципно)

Първо ми 'гледа' на карти и там видя какво има и какво няма..Разбра ми проблема и поработи в/у него..Доста. Няма да кажа как и какво, само ще спомена, че съм много доволна, не бях виждала такова нещо никъде досега където и да съм ходила.

Жената е копанарка принципно, много са силни в развалянето на злини...а нещата направени от тях (за добро или лошо) не се развалят.

В моя случай беше за разваляне. Засега съм доволна и бих препоръчала на който пожелае и е сигурен, че има нещо.. Тя е човека.

Разбира се, няма как да има ефект веднага, но ще пиша в темата по-нататък при вече изявен такъв.

ПС: Аз я посетих защото знам за случаи на наши познати.. Мъжът беше получил инсулт и докторите го бяха отписали, а дъщеря му започваше да ослепява и на нея не можеха да помогнат..и всичкото това от магия. След нейната намеса се оправиха и двамата.

# 131
  • София
Препоръчаха ми баба Иванка от с.Пчелник и тези дни мисля да я навестя.. После ще споделя мнение. Стискайте палци  Praynig

Не, че някой ме е питал, но аз да си кажа днес какво стана  Grinning
Не беше баба, а жена на около 40 години..може и повече.
Принципно на мен проблема ми е свързан с любовта.. и от последната ми раздяла бях споделила вкъщи, че имам чувството, че този път усещането, че ми е направена някоя магия е прекалено силно.

Вкъщи отричаха, защото съм имала защита от малка, но.. се оказа все пак, че имам направено нещо..

Та ще споделя само част от нещата от съображения все пак (нещата, за да подействат не трябва да се споделят принципно)

Първо ми 'гледа' на карти и там видя какво има и какво няма..Разбра ми проблема и поработи в/у него..Доста. Няма да кажа как и какво, само ще спомена, че съм много доволна, не бях виждала такова нещо никъде досега където и да съм ходила.

Жената е копанарка принципно, много са силни в развалянето на злини...а нещата направени от тях (за добро или лошо) не се развалят.

В моя случай беше за разваляне. Засега съм доволна и бих препоръчала на който пожелае и е сигурен, че има нещо.. Тя е човека.

Разбира се, няма как да има ефект веднага, но ще пиша в темата по-нататък при вече изявен такъв.

ПС: Аз я посетих защото знам за случаи на наши познати.. Мъжът беше получил инсулт и докторите го бяха отписали, а дъщеря му започваше да ослепява и на нея не можеха да помогнат..и всичкото това от магия. След нейната намеса се оправиха и двамата.

Много благодаря, че сподели.  bouquet
Може ли да напишеш къде се намира  с.Пчелник, телефон?

# 132

Много благодаря, че сподели.  bouquet
Може ли да напишеш къде се намира  с.Пчелник, телефон?

За нищо  Hug
Селото е точно след Долни Чифлик, Варненско.

Телефон, който иска на лични ще му дам. (Мен малко ме е страх да й дам номера, не съм я питала дали ще има против, но..)  bouquet

# 133
По Карбовски дават за баба Минка от с. Осетеново

# 134
  • София
По Карбовски дават за баба Минка от с. Осетеново

А коя е тази жена? Какво дадоха за нея?
От толкова много имена, явно, вече зациклям. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт