Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 489
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Somewhere in the World
А забравих - какъв е този експеримент на Бобо?
Трябва ми бърз,ясен и разбира се ВЕРЕН отговор на конкретен въпрос: Дали мога да разчитам че ще го получа ако утре му звънна между 10-12ч?
Нещо СМСите на Ивелина Христова не ми вдъхват доверие,какво ще кажете Вие?

# 106
Трябва ми бърз,ясен и разбира се ВЕРЕН отговор на конкретен въпрос: Дали мога да разчитам че ще го получа ако утре му звънна между 10-12ч?

Не се връзвай на Ивелина Христова. Казвам го от личен опит! Ако искаш бърз, точен и ясен отговор, можеш да се обърнеш към Никола Узунов. Днес разговарях с него по скайп, и прогнозите му се покриват със ситуацията. Щях да звъня на Бобо, но точно в това време бях ангажирана и не посмях да звънна след 12:00 ч. Успех!   bouquet

# 107
  • Somewhere in the World
 bebs,благодаря за бързия  отговор   bouquet
А от къде му взе скайп ма този човек? И как му плащаш?
Извини ме за лаишките ? но не ми се е случвало до сега.

# 108
Ники Узунов реди само хубави прогнози, поне при мен беше така, напразни надежди създава.

# 109
bebs,благодаря за бързия  отговор   bouquet
А от къде му взе скайп ма този човек? И как му плащаш?
Извини ме за лаишките ? но не ми се е случвало до сега.

Няма за какво да ми благодариш, нали сме тук, за да си помагаме? Wink Не бих казала, че дава само добри прогнози, защото колкото и да не ми харесаха някои неща, се покриват със ситуацията, но не са от особена важност. Скайпа му е " niki.uzunov " Не ми е поискал и стотинка, макар, че му предложих....Каза ми, че и занапред ще поддържаме връзка, стига аз да го желая.......

# 110
Здравейте отново и за много години на всички,които се включват в този форум.Пожелавам Ви здраве на първо място ,а другото сами ще си го купите.Това което ме накара да се включа отново е коментара на bebs44 за намесата в тяхното семейство.От позиция на времето/2,5год/ разбрах,че магия не се разваля от днес за утре.Някой път са  необходими месеци дори година ,за да се изчисти тази неземна гадория.Въпроса е да попаднеш на точния/те/ човек.Този който го може,ще го развали и без хиляди левове.Но единственното нещо на което ме научи тази намеса в моето семейство е ТЪРПЕНИЕ и ВЯРА.

Да мила, абсолютно си права, но вече четири години е ходене по мъките. Все още не сме загубили вяра, и заради това съм тук.Благодаря за подкрепата  Heart Eyes

Здравейте!

И преди съм писала за това, но никой не го забеляза Grinning На мен ми помогна човек, който се занимава с рейки. Сега съм доста по-добре от преди и имам защита. Такъв човек търсете, а не врачки, те явно не могат и да ясновидстват и магии да развалят...

А може ли телефона на Лидия от Х.Димитър?

Благодаря предварително:)

# 111
Някой случайно да е чувал за Пенка от някакво село близо до Обзор?  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 11:21 от UK Princess

# 112
  • бургас

и права си че не ти вдъхва доверие тази Ивелина,преди години пратих няколко смс -а с вопроси,на нито един не позна,пълна нула е за мен тя

# 113

и права си че не ти вдъхва доверие тази Ивелина,преди години пратих няколко смс -а с вопроси,на нито един не позна,пълна нула е за мен тя

Преди буквално дни разговарях с една жена, която ми обясни, че е работила във фирма, която се е занимавала с игри със смс-и и т.н. Разбира се, не спомена коя е фирмата. Покрай темата за игрите се сетих да я попитам за смс-ите на гледачките и тя ми каза, че за тяхната фирма са работили повечето гледачки, които предлагат услуга  със смс-и. Попитах я какъв е принципът и тя ми каза, че повечето гадателки наемали хора, които да отговарят вместо тях. Нямало генерирани готови отговори, както съм си мислела. Исках да Ви го споделя!

# 114
И аз се интересувам на свой ред от Лидия- Х. Димитър.

Нека тези, които са ходили, ако имат желание да пояснят дали гледа на класическо таро, колко време отделяна човек и най-вече каква ѝ е тарифата.

Интересува ме също дали има сбъднали/несбъднали се прогнози при тези, които посетиха Вени от Овча купел.

Благодаря Ви предварително!

# 115
Консултирах се с Николета Йорданова.  Каза ми УЖАСНИ неща директно. Чак до смърт не се стигна но това, че детето ми ще бъде на границата на живота и смъртта и то не веднъж стига. Това щяло да го направи ясновидец, каквито заложби тя от сега вижда в него.
Аз ще се разведа и ще си сменя дома. Но не се казва кога - след година, 5, 10 или 20. Да бягам от мъжа си - много ми бил вреден.
И разни други "приятни" за ухото нещица.
Преценете си дали имате нужда от това

А колко време ви отдели? Питам, защото на мен ми даде 5-6 минути и зададох 2-3 въпроса. Дали само мен ме е отпратила бързо или по принцип е бърза.  Peace

# 116
  • бургас
Консултирах се с Николета Йорданова.  Каза ми УЖАСНИ неща директно. Чак до смърт не се стигна но това, че детето ми ще бъде на границата на живота и смъртта и то не веднъж стига. Това щяло да го направи ясновидец, каквито заложби тя от сега вижда в него.
Аз ще се разведа и ще си сменя дома. Но не се казва кога - след година, 5, 10 или 20. Да бягам от мъжа си - много ми бил вреден.
И разни други "приятни" за ухото нещица.
Преценете си дали имате нужда от това

А колко време ви отдели? Питам, защото на мен ми даде 5-6 минути и зададох 2-3 въпроса. Дали само мен ме е отпратила бързо или по принцип е бърза.  Peace

чудя се с какъв акъл вообще се връзвате на този психично болен,вулгарен индивид,сякаш свършили в бг истински и човечни гледачки които наистина познават,че се обръщане към нея,при положение колко е изписано за нея че не става за нищо,освен да псува като хамалин и да ръси простотии на хората  ooooh! ooooh! ooooh!

# 117

чудя се с какъв акъл вообще се връзвате на този психично болен,вулгарен индивид,сякаш свършили в бг истински и човечни гледачки които наистина познават,че се обръщане към нея,при положение колко е изписано за нея че не става за нищо,освен да псува като хамалин и да ръси простотии на хората  ooooh! ooooh! ooooh!
[/quote]
simona-75, не забелязах да съм задала въпроса към вас. И без обиди. За вашия "акъл" нещо да съм споменала?

# 118
Препоръчаха ми баба Иванка от с.Пчелник и тези дни мисля да я навестя.. После ще споделя мнение. Стискайте палци  Praynig

# 119
  • София

simona-75, не забелязах да съм задала въпроса към вас. И без обиди. За вашия "акъл" нещо да съм споменала?
[/quote]

Моля Ви, момичето просто е искало да помогне!!!! Peace
Наистина има МНООООГО за Николетка изписано в темите!!!
Защо нападате симона??? newsm78 Peace

Общи условия

Активация на акаунт