Има и други, но в момента ми изхвръкнаха от главата
Бих искала да попитам, ако някой знае някой, от района на Варна, да сподели, но и да не иска такива космически суми....Днес писах на Карла и тя ми отговори, че срещу 15лв. може да ме консултира по скайп. Писах и на Н.Узунов в скайп, но до момента не ми е отговорил. Освен това издирвам една Ани (Айше) , която живее някъде около Добрич, но не мога да я открия. Преди 20 год. каквото ми каза се случи, а и успя да ни помогне за негативната намеса, която тогава имахме с мъжът ми. Моля ви момичета ПОМАГАЙТЕ!!! Може и на лични!
.
В никакъв случай не смятам да даваме такива пари, защото и аз съм на мнение, че който ни помогне, след това ще бъде възнаграден, защото този кошмар трябва да свърши.....А кой е Бобо? Изчетох целия форум, но не се сещам да съм попаднала на такожа име? А имаш ли негови координати?
Току що го открих във форума и му писах, а и за мой късмет утре е сряда и ще му звънна.....Дано успее да ми помогне, защото това нашето не е живот, но не съм и не мога да спра да се боря за нашето щастие....Още веднъж ти благодаря и ти пожелавам да ти се случват само красиви неща....
Има и други, но в момента ми изхвръкнаха от главата
Бих искала да попитам, ако някой знае някой, от района на Варна, да сподели, но и да не иска такива космически суми....Днес писах на Карла и тя ми отговори, че срещу 15лв. може да ме консултира по скайп. Писах и на Н.Узунов в скайп, но до момента не ми е отговорил. Освен това издирвам една Ани (Айше) , която живее някъде около Добрич, но не мога да я открия. Преди 20 год. каквото ми каза се случи, а и успя да ни помогне за негативната намеса, която тогава имахме с мъжът ми. Моля ви момичета ПОМАГАЙТЕ!!! Може и на лични! 
Именно, защото посетих не един и двама кожодери, реших да споделя моята история и ако е възможно да си помогнем една на друга, защото има много, които се лутат насам-натам и не намират изход от ситуацията....Благодаря на всички за подкрепата
Препоръчани теми