Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 817
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, и аз се записвам за темичката!
Бих искала да попитам имате ли някакви впечатления и дали някой е ходил при Гюкчен?
Няколко мои познати са били при нея и са доволни, но бих искала да събера повече мнения, ще се радвам ако споделите  Simple Smile

# 136
  • София
Бих искала да попитам имате ли някакви впечатления и дали някой е ходил при Гюкчен?
Няколко мои познати са били при нея и са доволни, но бих искала да събера повече мнения, ще се радвам ако споделите  Simple Smile

В тези теми няма положителни отзиви за нея.
Аз, лично съм ходила преди 4 г. За настоящето говорих предимно аз,защото ме разпитваше.  От това, което каза за бъдеще НИЩО не се случи. Иначе е приятна жена, общо взето все хубави неща говори.  bouquet

# 137
Няколко мои познати са били при нея и са доволни, но бих искала да събера повече мнения, ще се радвам ако споделите  Simple Smile

В тези теми няма положителни отзиви за нея.
Аз, лично съм ходила преди 4 г. За настоящето говорих предимно аз,защото ме разпитваше.  От това, което каза за бъдеще НИЩО не се случи. Иначе е приятна жена, общо взето все хубави неща говори.  bouquet

Чела съм само последната тема, тази в която пиша  Blush никъде не видях да и споменават името и поради тази причина реших да попитам.
Можеш ли да обясниш по-подробно, ако си спомняш разбира се, предимно тя ли ти задавеше въпроси, защото едната от моите познати ми каза,че е говорила по даден проблем, но гледачката преди това я е разпитвала разни неща явно за да разбере в коя посока да потръгне разговора ... иначе след това доста добре се е ориентирала във ситуацията  newsm78  По какъв точно начин гледа?
Канят я в доста предавания, но аз не вярвам, предпочитам да събера отзиви от обикновени потребители ...

# 138
UK Princess  моля те дай ми телефона на жената от Пчелник.

# 139
и аз искам телефона на тази жена от пчелник

# 140
По Карбовски дават за баба Минка от с. Осетеново

в кое предаване на Карбовски я дават тази да я видя.

# 141
По Карбовски дават за баба Минка от с. Осетеново

в кое предаване на Карбовски я дават тази да я видя.

От тази неделя беше. На 73 години, била много известна, гледала като Ванга на захар.
на много от известните на деня и Тодор Живков е помагала.

# 142
Здравейте отново и за много години на всички,които се включват в този форум.Пожелавам Ви здраве на първо място ,а другото сами ще си го купите.Това което ме накара да се включа отново е коментара на bebs44 за намесата в тяхното семейство.От позиция на времето/2,5год/ разбрах,че магия не се разваля от днес за утре.Някой път са  необходими месеци дори година ,за да се изчисти тази неземна гадория.Въпроса е да попаднеш на точния/те/ човек.Този който го може,ще го развали и без хиляди левове.Но единственното нещо на което ме научи тази намеса в моето семейство е ТЪРПЕНИЕ и ВЯРА.

Да мила, абсолютно си права, но вече четири години е ходене по мъките. Все още не сме загубили вяра, и заради това съм тук.Благодаря за подкрепата  Heart Eyes

Здравейте!

И преди съм писала за това, но никой не го забеляза Grinning На мен ми помогна човек, който се занимава с рейки. Сега съм доста по-добре от преди и имам защита. Такъв човек търсете, а не врачки, те явно не могат и да ясновидстват и магии да развалят...

А може ли телефона на Лидия от Х.Димитър?

Благодаря предварително:)
Би ли споделила повече за рейки

# 143
Надя Христова някой знае ли нещо?

# 144
Здравейте отново и за много години на всички,които се включват в този форум.Пожелавам Ви здраве на първо място ,а другото сами ще си го купите.Това което ме накара да се включа отново е коментара на bebs44 за намесата в тяхното семейство.От позиция на времето/2,5год/ разбрах,че магия не се разваля от днес за утре.Някой път са  необходими месеци дори година ,за да се изчисти тази неземна гадория.Въпроса е да попаднеш на точния/те/ човек.Този който го може,ще го развали и без хиляди левове.Но единственното нещо на което ме научи тази намеса в моето семейство е ТЪРПЕНИЕ и ВЯРА.

Да мила, абсолютно си права, но вече четири години е ходене по мъките. Все още не сме загубили вяра, и заради това съм тук.Благодаря за подкрепата  Heart Eyes

Здравейте!

И преди съм писала за това, но никой не го забеляза Grinning На мен ми помогна човек, който се занимава с рейки. Сега съм доста по-добре от преди и имам защита. Такъв човек търсете, а не врачки, те явно не могат и да ясновидстват и магии да развалят...

А може ли телефона на Лидия от Х.Димитър?

Благодаря предварително:)
Би ли споделила повече за рейки

Не мога да споделя защото не разбирам от това. Факт е че човек, който се занимава с това като хоби ми помогна. И аз съм опитвала преди с други неща, но така и нищо не се получи. Просто за разваляне започнете да се интересувате от хора с такива умения. Това е се учи, не е дарба. Има хора, които го прилагат. На мен не ми взе никакви пари тогава, но нямам представа какво би струвало, ако евентуално попаднете на човек, който го прави срещу заплащане. Таня Христова по принцип владее рейки, но не съм сигурна че го прилага за такива неща. По-скоро ще ви изчисти с восък. Вероятно има и такива форуми по темата.
Щом аз успях да се отърва от това зло... всеки може:) Важното е човек да вярва че живота му може да стане много по-хубав:)

Поздрави и успех.

# 145
Здравейте, искам да попитам някой знае ли нещо за Галя от Лясковец - жената се занимава с восъколеене , прави консултации и по телефона. Доста неща ми позна, но ми се иска да чуя, ако и някой друг се е възползвал от услугите й. Истинското й име е Галя, но също така я знаят и като Кали newsm78

# 146
  • София
Някой би ли споделил при кого си заслужава да се отиде във и около Варна?Искам с точност да може да ми каже какъв живот ме очаква за в бъдеще с приятеля ми-хубав,лош..и дали ще се омъжа за него или ще се разделим.Един вид да ме посъветва за избора ми.Много ме е страх,обаче да не ме объркат още повече или да ми кажат какво да правя,но всъщност да не познават и аз да направя грешка като им се доверя.Може би е глупаво,човек да ходи да пита такива неща,но наистина искам да знам,имам въпроси,на които сама не мога да си отговоря.Мислих си за Божидар Караджов преди време,дори се бях записала,но се отказах..Сега пак се чудя за него.Досега не съм ходила при други по този въпрос.

# 147
Здравейте,някой може ли да ми препоръча някоя добра от Враца или региона.Бях чела в  началото някъде към 6 тема за Веселина от Мраморен....

# 148
Здравейте момичета и момчета отдавна Ви чета и някой беше дал този линк /astro-report.com/ за гледане  на който писах и ме интерисува дали непрекъснато Ви изпращат писма прогнозата за 2014 за мен беше много хубава но сега започнаха с едни писма да им изпращам пари за по подробна прогноза по ден и час. Моля отговорете на лични

# 149
Работата с енергия е сериозна и  представлява висококвалифицирано  тайнство!
Следва картина по темата:

1.Актуален за сезона невероятен ритуал:

http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9141

2.Всесезонен невероятен ритуал:

http://www.youtube.com/watch?v=ADocJRYU9t0

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 16:46 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт