Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 840
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета и момчета отдавна Ви чета и някой беше дал този линк /astro-report.com/ за гледане  на който писах и ме интерисува дали непрекъснато Ви изпращат писма прогнозата за 2014 за мен беше много хубава но сега започнаха с едни писма да им изпращам пари за по подробна прогноза по ден и час. Моля отговорете на лични

Ще ти отговоря от тук, защото е вероятно и други да имат същия проблем. Става въпрос за прогнозите на Барбара нали? В писмата с които те заливат най-отдолу има обяснение,в случай че не желаеш да получаваш от тях писма, кликни и се отпиши. Ако не става - БАН, просто маркирай този адрес като спам. Успех!
 newsm10

# 151
Здравейте момичета и момчета отдавна Ви чета и някой беше дал този линк /astro-report.com/ за гледане  на който писах и ме интерисува дали непрекъснато Ви изпращат писма прогнозата за 2014 за мен беше много хубава но сега започнаха с едни писма да им изпращам пари за по подробна прогноза по ден и час. Моля отговорете на лични
Здравей,на мен също ми изпращат непрекъснато писма.А относно прогнозата и аз в началото бях впечатлена и доста се зарадвах,но уви.Приятелят ми си пусна за него,моя приятелка също си пусна.Еми прогнозата за всички е една и съща.Сменят единствено името и някой цифри.

# 152
Здравейте! Преди време доста се пишеше за Сава (ако не се бъркам)  от Варна. Някой ходил ли е скоро при нея и може ли да сподели впечатления?

# 153
  • София
За Слава,може би става въпрос.И аз се интересувам от нея.Чакаме информация.

# 154
  • бургас
За Слава,може би става въпрос.И аз се интересувам от нея.Чакаме информация.

Даяна1111-изчисти си кутията  Wink

# 155
Здравейте! Преди време доста се пишеше за Сава (ако не се бъркам)  от Варна. Някой ходил ли е скоро при нея и може ли да сподели впечатления?

Ако става въпрос за Слава от кв. Левски аз съм ходила мисля, че два пъти, много хора има винаги да чакат и всичките са много доволни. На мен грам не ми е познала- нищичко. Иначе е много приятна и мила, но аз лично не съм доволна.

# 156
изпуснала съм темата

# 157
  • Под Слънцето
Че Слава  гледа ли още? Казаха ми,че я няма..
Преди много време чаках над 3 часа за да се добера до нея.. и накрая ми отдели  не повече от 10 мин, през които ми наговори неща, които изобщо не бяха верни, нито пък станаха..

# 158
Че Слава  гледа ли още? Казаха ми,че я няма..
Преди много време чаках над 3 часа за да се добера до нея.. и накрая ми отдели  не повече от 10 мин, през които ми наговори неща, които изобщо не бяха верни, нито пък станаха..

Пропуснах да спомена, че ходих много отдавна преди 5-6 години може би, незнам дали още гледа.

# 159
  • София
Някой има ли отзиви за Марияна Николаева от Варна?Гледам,че я има в анкетата.Чакам инфо за Слава,но никой не пише за нея.Гледа ли още?

# 160
Някой има ли отзиви за Марияна Николаева от Варна?Гледам,че я има в анкетата.Чакам инфо за Слава,но никой не пише за нея.Гледа ли още?

Била съм при Марияна Николаева, преди три години и имаше познаваемост 50/50 . Една позната ходи при Слава, но не съм питала за подробности. Със сигурност гледа, но вече няма такъв голям наплив от хора.  Rolling Eyes

# 161
Решила съм да чета Киприяновите молитви сама.Наблизо нямам православна църква.Трябва да я чета и за друг човек.Приемам всякакви съвети.Който може да сподели опит или да ме посъветва нещо,моля да пише тук или на лични.Предварително благодаря на отзовалите се.Наистина имам нужда от вашата помощ.

# 162
# 163
Здравейте момичета!прочела съм почти всички теми и чак сега се реших да ви пиша.Ходя на гледачки от 16 годишна.За първи път ходих при една близо до моя град ,от която наистина съм била много доволна .След това започнах да ходя и при почти всички в моя град..,след това в околността...,и после все по далеч...Ходих в Карайесен ,в Левски ..,после звънях на Ники Узунов Сирма,Хайрие..и обърквах живота си все повече и повече,докато не стигна до пълен срив и абсолютно пристрастяване.обърквах се все повече и повече и тотално се побърках когато преди 3 седмици,трите гледачки които най често посещавам ми казаха едно нещо което твърдяха през цялото време през което съм ги посещавала, а след 1 седмица коренно различно...Това ме срина тотално.не искам по никакъв начин да се налагам на никой но искам да споделя че трябва да се внимава много с тези неща,за да не се обърка живота ви тотално ,както става с моя...изпаднах в пълна депресия,заради която ходих и при али шуган и сега изпълнявам неговите сеанси.Та исках да ви кажа не се влияйте прекалено много защото може да ви объркат още повече.аз самата  все още продължавам да ходя,защото не мога да спра изведнъж дори скоро звънях и на този бобо за когото сте писали,много приятен мъж,надявам се да ми е познал...Предварително се извинявам за дългия пост ,желая успех на всички

# 164
Решила съм да чета Киприяновите молитви сама.Наблизо нямам православна църква.Трябва да я чета и за друг човек.Приемам всякакви съвети.Който може да сподели опит или да ме посъветва нещо,моля да пише тук или на лични.Предварително благодаря на отзовалите се.Наистина имам нужда от вашата помощ.

За киприяновите молитви съм чувала, че не всички свещеници се наемат да ги четат. А тези, които го правят, спазват определени ритуали. Един от тях е постенето. Сигурна съм, чеима и други подробности.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт