Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 26 Ти си моята съдба....

• 19 233
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Eee, Мимеее Heart Eyes Моя приятел Цецко да се оправя бързо  Heart Eyes Heart Eyes
Лека на всички лягащи  Peace

Всички сцени между ЗейКер бяха уникални.. Crazy Crazy Crazy

# 676
  • У дома :)
Снежи Hug Heart Eyes Иветка Hug Heart Eyes лека нощ и сладки Зейкерските сънища Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
  • в подножието на планината
Линче, Heart Eyes Джейн,  Heart Eyes Иве, Heart Eyes лека! Hug

Снежи, Hug Heart Eyes много се радвам, че те "виждам"...  love001 лека и на теб... Hug

# 678
А видяхте ли трейлъра на оня филм дето гледаха на киното и Зейно я беше страх го пуснаха преди последните реклами  Joy Joy Joy Joy Joy

# 679
Хайде Честита Нова Година  Mr. Green заповядайте,който желае да взема  Crazy

Аз се преоблякох и ви казвам лека нощ  Hug

# 680
http://www.youtube.com/watch?v=t9yoyIJFtIo&hd=1

Епизодът с хубаво качество Simple Smile

# 681
  • Керодиспансера
изгледах серията отново и....според мен целувката не решава проблема в перспектива. И Баръш , и Мелис са се вкопчили в Керем , а пък той един такъв чувствителен.....Дано Зейнеп излезе по-силна и да се бори за любовта си . Дано в следващата серия имаме истински щастливи ЗЕЙКЕР!

# 682
Добро утро ЗейКерчета Hug Hug Hug Hug Hug

Спахте ли добре Hug Hug Hug

Слагам кафе и закуска за събуждане Hug Hug Hug

Скрит текст:

Хубав ден ви желая, ще се видим довечера Hug Heart Eyes Hug

# 683
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен  Hug
Иве благодаря за кафенцето и закусчицата.
Хубав ден и от мен

# 684
Добро утро  Hug Иве, благодаря за кафето  Hug Пепи  Hug

Още не съм ви изчела,но сега смятам да го направя Wink

С тия сънища и представи на ЗейКер,още не мога да повярвам,че тази целувка е истинска.Дано  Praynig Simple Smile

# 685
Изчетох ви.  Simple Smile Снежи се е появила  Hug Идвай по-често при нас,липсваш.  Hug

И за мен танца им беше много добър,усетих всичко,което искаха да ни предадат с него:мечтите си,копнежите си,стаената си любов.  Heart Eyes

Начинът по който който се гледаха,Зейнеп стискаше раменете му,той държеше кръста й.Толкова бяха вглъбени в себе и и любовта си,че не усетиха кога свърши песента,а и не искаха въобще да се пускат. Simple Smile Браво,браво,екипа е избрал много добра двойка и много добре им се получава.Смятам,че целия екип е доста добър,според мен най-слабата брънка е Баръш(актьорът играещ го),не мога да му повярвам ни на мъката,ни на желанието,ни на нищо. Аксел играе отрицателна роля,но си мисля,че се справя много,много по-добре от Баръш.

# 686
добро утро, слън4асали Hug Hug Hug Hug Hug
Вани Hug Heart Eyes Пепи Hug Heart Eyes
Иве Hug Heart Eyes благодаря за кафето и закуската Hug Hug Hug
Аз и снощи писах, но на мен пове4е ми въздейства танца отколкото целувката
 Беше много силна и 4увственна сцена.Тази едвам овладяваща се страст, борбата да притатят своите 4увства за да останат незабелязани от околните и притеснението което изпитаха, когато танца свърши, ме оставиха без дъх. те дори не 4уваха музиката и продължиха танца потопени във океана на любовта Crazy
Скрит текст:
то4но в този момент, детето ме призими, след като вдигна температура ooooh! а баща му се опитваше да намери в кутията с лекарства нурофена, оба4е го търси само с поглед, Sick та трябваше да стана да взема вси4ко необходимо, за да му меря температурата и да му давам лекарства
Сцената с целувката също много ми хареса, особенно когато над главите, таблото отброяваше секундите на настъпването на Новата Година Crazy но този път се въздържам от голямата еуфория, да не остана като попарена, както се слу4и на миналата целувка #Crazyтогава бях много разо4арована  Whistling
Мисля, 4е Мелис няма да ги сгащи  Peace защото много лесно биха се отървали така. Ще видим следващата неделя, какво се слу4ва Laughing
а, сега хубав и много слън4ев ден, успешна нова седмица в добро настроение в настъпващата 2014г.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 687
  • Под Сините камъни
Ох мен и танца и целувката и сцената пред къщата на Зейнеп ме оставиха без дъх.Абе всички тяхни общи сцени са наелектризиращи

# 688
Добро утро момичета! Hug Hug Hug
И....лека нощ на мен! Joy Joy Joy

Но преди да си легна искам да споделя какво мисля за финалната сцена!
Както казах и преди, Керем не е типичния турчин и съответно турски актьор.
Според мен за избора на това Evergreen парче, той има заслуга.
Намирам в замисъла да е залегнала дълбоката връзка с това, че Любовта е вечна!
Като се връщам назад в първите епизоди, намирам много голям паралел между типичните отношения в американските училища /тъй наречените "братства" и "сестринства"/ и това, което видяхме в началото.
Станеш ли по някакъв повод черната овца, те са наистина безмилостни.
Смятам, че сценаристите са се възползвали от неговите съвети и опит в това отношение.

# 689
Ренате Hug Heart Eyes добър ден за нас, лека нощ за теб Hug Hug Hug
сладки Зейкерски сънища Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт