Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 26 Ти си моята съдба....

• 19 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Сега видях, 4е Ани се е преобула Mr. Green Ей, страшна си бе. На мига навле4е новите гащи Joy
Ани    bouquet  4естити да са ти Hug

# 691

С една моя любима песен ви казвам добро утро момичета
След снощната серия съм на седмото небе,нямам думи за Зейкерските моменти,и наистина си мисля че Керо ще  надмине 4а4ко.

# 692
Ренате,всъщност това с училището са го взели от оригинала.Там имаше такова нещо,който се изпречеше на Керем и му се противопоставяше му се случваха лоши неща.Може би заради това и той се влюби в Зейнеп:единствена тя не се страхуваше от него,казваше му нещата в очите без заобикалки,без да му се кланя и без да я интересува,че това е Керем Сайер(не знам правилна ли е фамилията му)

За финалната песен съм съгласна,че може и той да има влияние,не знам,но много добре подбрана беше.Влияние си оказва според мен,че доколкото ми е направили впечатление екипа е млад и може би малко или много и това оказва влияние.

# 693
Добро утроо,

Гушки и целувки за всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Ето го гаджето на моя Керо Mr. Green

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kerem-bursinin-sevgilisi-bakin-kim-cikti

# 694
# 695
Весе Hug Heart Eyes Джейн Hug Heart Eyes

# 696
Hug Hug Hug

Да ви кажа, че епизода от снощи до сутринта е гледан повече от 500 000 пъти  newsm44 newsm44 newsm44

Споделям мнението на Ренате Hug, и аз виждам амириканско влияние, и точно това ми харесва, че не са ония турски истории, а е съвременен прочит на тинейджърска любов и училищен живот - излизат си, ходят на клубове, романтика Grinning - Джан и Ямур, и другите, ползват съвременна техника-  PC, таблети, телефони, обличат се модерно, и не само тийновете, но и родителите.
На фона на другите актьори, да Баръш е най-слаб, но не е много зле, аз харесвам и Демет и Джихан като образи и се справят добре с ролите си, както и директорката, която вече не участва.

А след снощи, несъмнено щастието ще е кратко, ама в момента това няма значение Party

# 697
Здравейййте  Hug
Благодаря,мимко,как да пропусна такъв момент  Heart Eyes...направих и по-малък формат,ако някой иска и той да се облече...все пак този момент е така чакан от всички  Heart Eyes

Мислех да направя и танца,ама едва гледах и не успях...довечера ако ми остане време ще резна и него...ако някой не го направи преди това  Hug

Честно да си кажа,аз им се радвам на всичките моменти...не мога да ги разделя и да кажа кой най ми харесва  Crazy В момента на целувката страшно мн ми хареса предисторията...когато Зейно го цунка и така счупи рамене,едва ли не какво да направи...усмивката на Керем...ето това са си истинските те за мен...страхотни са  Heart Eyes Аз затова и попитах какво казва Зейнеп,защото в него момент дават на заден план монологът и',който започва още на брега и завършва точно преди целувката...може би е някаква мисъл или нейни размисли...знам ли.

Бай,бай и хубав ден на вс  Hug Hug Hug

# 698
  • Керодиспансера
Здравейте СЛЪНЧЕВИ ! Виждам ,че  всички още сте в еуфория от снощната серия.Аз нощес писах какво мисля , но нека се надяваме че такава силна любов ще победи всички негативни настроения и пречки. Вярвам, че ЗЕЙКЕР ще надмогнат всичко и ще бъдат заедно и щастливи! newsm17 newsm17 newsm17 bishop bishop bishop

# 699
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Потвърдено е от някой от екипа, че не е мечта.

# 700
Зиз Hug

Оо супер  Laughing  newsm44

# 701
Зизунчи   love001

Ретингът на снощната серия е доста добър  smile3521

В Total - 5.94 /5-то място/
АВ group - 7.14 /2-ро място/

http://gecce.com/magazin/haber/reytinglerin-galibi-hangisi-oldu-241

# 702
Финалните думи на Зейнеп:
Преди щях да направя дълъг списък с нещата, които очаквам и искам през новата година. Щяха да бъдат цели страници. Много щяха да са исканията ми. Щях да искам да съм щастлива. Да имам много приятели.Лицето ми винаги да се смее. Да не оставам сама. Любимите ми хора да са щастливи. Изобщо да не се разделят. Но тази година искам само едно нещо... само едно..

# 703
Зиз,мерси   bouquet Много хубави думи на Зейнеп,емии отиде и си го взе това нещо  Mr. Green Само така момиче,браво  smile3521

# 704
Зиз,мерси   bouquet Много хубави думи на Зейнеп,емии отиде и си го взе това нещо  Mr. Green Само така момиче,браво  smile3521
Тя още в средата на епизода, когато го имаше същия монолог на онзи лист с желанията за новата година написа едно голямо К  Но после каза, че щяла всичко да остави така. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт