Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 26 Ти си моята съдба....

• 19 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Абе то оставя ли се така това голямо К   Joy

# 706
  • Под Сините камъни
Финалните думи на Зейнеп:
Преди щях да направя дълъг списък с нещата, които очаквам и искам през новата година. Щяха да бъдат цели страници. Много щяха да са исканията ми. Щях да искам да съм щастлива. Да имам много приятели.Лицето ми винаги да се смее. Да не оставам сама. Любимите ми хора да са щастливи. Изобщо да не се разделят. Но тази година искам само едно нещо... само едно..

Зизунче благодаря ти за превода  Hug

# 707
Финалните думи на Зейнеп:
Преди щях да направя дълъг списък с нещата, които очаквам и искам през новата година. Щяха да бъдат цели страници. Много щяха да са исканията ми. Щях да искам да съм щастлива. Да имам много приятели.Лицето ми винаги да се смее. Да не оставам сама. Любимите ми хора да са щастливи. Изобщо да не се разделят. Но тази година искам само едно нещо... само едно..

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз същото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Зиз, мерси  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 708
Зизунка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ели Hug Heart Eyes

# 709
Но тази година искам само едно нещо... само едно[/color]..[/b]

[/quote]

hahaha Joy Joy Joy

# 710

hahaha Joy Joy Joy
[/quote]Балама е, а Ван4е Joy Joy Joy

# 711
Ха, здравейте, душички Heart Eyes
Да напрегръщам всички  Hug Hug Hug Hug Hug
Мимеее, как е фастъка? newsm78 Надявам се, че всичко е наред  Peace

Анализ на епизода...
Първо какво НЕ ми хареса  Naughty
Всеки се чудеше как да изкара Плужека от депресията. Бащата на Керем не гледа сина си, отишъл на тоя да му подарява кола  ooooh! ooooh!
Организираха нова година специално за него.. ooooh!
Както Зейнеп си разглеждаше снимките на Керем влюбено пред компютъра и хоп снимка с Плужека  Sick
И не на последно място, даже на първо, че подаръка на Зейнеп за Керем отново беше свързан по някакъв начин с него.. Нали уж Керем и Баръш са Батман и Робин  ooooh! ooooh!
Не ме е яд, че Керем развя белия флаг заради тоя тъпанар, то се очакваше и беше логичното, яд ме е че целия епизод се въртя около него  Sick Sick Sick
Тюлин... Sick Sick
Тайфунката също не ме кефи.. Sick Sick
Аааа и факта, че МелКер пак са гаджета  Sick Sick Sick Sick
А и можеше да видим какъв е подаръка на Керем.. ooooh!

Какво ми хареса:
Зейкер много ясно. Всички моменти бяха просто върха. Как го разбра с половин изречение и как се върна пак да го прегърне. Много силна сцена.
После не знам БЮрсин от къде извади тоя поглед по време на танца и като я видя да слиза по стълбите  Crazy Crazy Crazy Много добра игра и на двамата  Peace Peace
Целувката беше върха! Вкарването на американска песен разнообрази нещата. Heart Eyes
Джихан и Демет също ми харесват, но ако може една идейка по-малко да ги дават.
Хареса ми и как съдбата си играе със Зейкер, та се изтеглиха  Joy Joy
Сцените с Джан и Ямур  Peace

Ако се сетя за още нещо ще го напиша  Joy Joy

# 712
Ааааа, как Керем и двата пъти надви Аксел.
Безценно  Peace
А и Бегюм.. Ако продължава така може и да видиме БегБар  Joy Joy Joy

Са малко нахално, ама да си кажа  Joy Joy Joy
Може ли някой да ми измайстори нови гащури  newsm78
Едните да са с танца, но да го има и това дето почна новата песен, Керемчика вкара много добър поглед  Peace
Другите с целувката, ама да я има и невинната целувчица  Joy
Благодаря предварително  Hug Hug

# 713
Тери,туй специално за теб  Hug Mr. Green

# 714
Тери,туй специално за теб  Hug Mr. Green

Охоууу, много благодаря  Mr. Green Mr. Green

# 715
  • Керодиспансера
Тери, много сполучлив анализ си спретнала.Ама аз си мисля, че Керем и Мелис не са гаджета-  просто приятели.И по-точно тя му се натяга, а той се държи любезно. МЕЛКЕР   -   те такова животно нема.... smile3521 smile3521 smile3521

# 716
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Къзлар, насълсън?

Снощи не исках да коментирам, че сигурно много емоционално щях да звуча , но днес съм готова. Mr. Green

Много се смях с Джан и Ямур. Поздравления за блестящата игра и на двамата.

Тюлин за мен си остана  най - противната ( с Глисто разбира се ) от целият каст. Привидно мега любезна и учтива , а всъщност вълк в овча кожа.

Мелис,всъщност не ме дразни, а по скоро буди в мен съжаление. Смятам, че Аксел наистина би бил полезен за нея с оглед на това, че той би и показал какво е да си истински обичан , а не да си някаква сянка в живота , на човек , който не те забелязва.

Демет и Джихан най не ме докосват ако трябва да съм откровена.

ЗейКер, или по точно Ханде и Керем .........еееее тези хора са извънземни, казвам ви го съвсем сериозно. Гледала съм какви ли не сериали и игрални филми ама такава игра не съм виждала. Всички сцени бяха изиграни от тях  великолепно, оставящи в зрителя всички емоции преживяни от персонажите им. Всеки допир , поглед , жест показваха точно това , което трябваше да усети ние- копнеж, желание , тъга , любов.......Нз дали са двойка в живота или не , но определено не са хора играят на световно ниво.

Сега се надявам в следващият епизод да не ни попарят от самото начало и да ни оставят малко да се потопим в тяхната безгранична любов.

Забравих да кажа, че мн харесвам Бегюм(май така се казваше) Peace

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 14:57 от ·٠•Sasy•٠·

# 717

И аз същото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha Joy Joy Joy
Балама е, а Ван4е Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Яке newsm78 Mr. Green

# 718
Тинче,няма да те цитирам,защото съм съгласна с теб за казаното.  Hug smile3521

Оттук нататък бих следила пътя и на Ханде и Керем.Имаха късмет ,че попаднаха заедно,като двойка,в сериала.Както и ние де,за да се насладим на ЗейКер.  Heart Eyes Simple Smile

# 719

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Тинче, страхотен пост! Съгласна съм на 100 %.
Уникални са!

Общи условия

Активация на акаунт