Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 26 Ти си моята съдба....

• 19 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте слънчица Hug Hug Hug

За всички, за да не пропусна някой  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зиз  Hug Heart Eyes Hug благодаря за превода newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ани  Hug Heart Eyes Hug Тери  Hug Heart Eyes Hug Тинче  Hug Heart Eyes Hug честити нови дрешки Crazy newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Мишенце  welcome добре дошла при слънцата Hug Hug Hug

Тери HugТинче Hug съгласна съм с постовете ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 736
  • Под Сините камъни
Мише добре дошла сред нас  Hug
И понеже все още ме държи снощната еуфория ще взема да ви поздравя с това което слушам за незнам си кой път вече

# 737
  • В света на мечтите... ❤
Привет,мривет,то май трябва направо в новата тема да се метна,ама да си сложа поздрава и тук   Laughing  Как сте сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug

Тери Hug ,Ани  Hug ,Тинче  Hug ,честити гащурки  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Мише,добре дошла,мила,радвам се,че се присъедини вече към слънчевото семейство  Hug  Heart Eyes  Hug

Хайде да се мятам в новата тема,че да изпопадаме от покрива,пък,ако го няма Керо отдолу да чака да ни хване,ко ше праим  Naughty  Mr. Green

# 738
 wavey привет сладки Hug Hug Hug
Ве4е нямам сили и ръка да маам за поздрав ooooh! Сега се прибрах, отрепана от работа и с 168 болежки Sick аман,бе,аман. Като за последно #Crazy
Не съм ви 4ела,незнам кой е в темата, но ви гушкам вси4ки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 739
wavey привет сладки Hug Hug Hug
Ве4е нямам сили и ръка да маам за поздрав ooooh! Сега се прибрах, отрепана от работа и с 168 болежки Sick аман,бе,аман. Като за последно #Crazy
Не съм ви 4ела,незнам кой е в темата, но ви гушкам вси4ки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мимко Hug Heart Eyes Hug вече сме в другата тема  Hug Идвай там, че ще вземеш и да паднеш накрая от покрива за капак на всичко ooooh!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757454.new#new

Общи условия

Активация на акаунт