Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 26 Ти си моята съдба....

• 19 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
и аз мисля като теб,тук нали бяха пуснали че щяло да има катастрофа и Керем да пострада Sad
Тия клюки едва ли ще са истина. Едва ли някой е издал, какво ще стане серии напред  Whistling Whistling

# 91
Открийте разликите hahaha hahaha hahaha

wavey wavey wavey

Страхотни колажи, клипчета, съфорумки  smile3501 newsm51

Диди, мерси за темичката   bouquet

Тери Hug, аз ти я честитих у дома, айде и тук Честито и на теб и на Мама newsm51 newsm51 newsm51, и на Мичето newsm51 newsm51 newsm51

# 92

Тери Hug, аз ти я честитих у дома, айде и тук Честито и на теб и на Мама newsm51 newsm51 newsm51, и на Мичето newsm51 newsm51 newsm51
ХИлоу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Ххахаха Джейн  Hug ,открихме ги веднага  Joy

Момичета,това от кой епизод беше със ЗейКер  newsm78

# 94
Ххахаха Джейн  Hug ,открихме ги веднага  Joy

Момичета,това от кой епизод беше със ЗейКер  newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
14 епизод  Heart Eyes

# 95
и аз мисля като теб,тук нали бяха пуснали че щяло да има катастрофа и Керем да пострада Sad
Тия клюки едва ли ще са истина. Едва ли някой е издал, какво ще стане серии напред  Whistling Whistling

Просто са гледали оригинала и там блъскат Керем с кола и затова така пишат.  Peace

Ще видим какво ще бъде.  Peace

# 96

Просто са гледали оригинала и там блъскат Керем с кола и затова така пишат.  Peace

Ще видим какво ще бъде.  Peace
Не съм гледала оригинала, ама ти май беше писала, че не го правят по него

# 97
  • Керодиспансера
Ели Hug аз си мисля, че Зейно  ще поеме нещата в свои ръце и няма така лесно да се откаже, както от глисто, защото разбра, че и двамата са влюбени и се обичат Peace
Дано да е така , но няма да им е лесно. Сигурно Аксел ще използва Мелис срещу Керем , нали във фрагмана имаше реплика "Какво ме молиш, остави ме" и след това дадоха сбиването  newsm78 newsm78

# 98
Джейни  Hug Heart Eyes Hug

Тия клюки едва ли ще са истина. Едва ли някой е издал, какво ще стане серии напред  Whistling Whistling

Просто са гледали оригинала и там блъскат Керем с кола и затова така пишат.  Peace

Ще видим какво ще бъде.  Peace

от Аксел всичко може да се очаква, та нищо чудно и това да стане Peace

# 99
  • Керодиспансера
Не искам да вярвам ,че ще има толкова трагедии .А някъде споменавано ли е колко серии ще бъдат?

# 100
Тери,отначало беше като оригинала,но по-нататък вече не,но това не пречи на хора,гледали оригинала да си измислят някои неща и клюки.  Peace

Например и в оригинала К.и З. бяха на хижа и се прегръщаха,само че беше малко по-различно,така че малко или много,от време на време се "допитват" до оригинала.  Simple Smile

# 101
Не вярвам Аксел да стигне чак до там  Stop

# 102
Ели Hug аз си мисля, че Зейно  ще поеме нещата в свои ръце и няма така лесно да се откаже, както от глисто, защото разбра, че и двамата са влюбени и се обичат Peace
Дано да е така , но няма да им е лесно. Сигурно Аксел ще използва Мелис срещу Керем , нали във фрагмана имаше реплика "Какво ме молиш, остави ме" и след това дадоха сбиването  newsm78 newsm78

определено няма да им е лесно да бъдат заедно, с такива "доброжелатели" около тях ooooh!

Не вярвам Аксел да стигне чак до там  Stop

дано да е така, но аз си мисля, че може и да стигне, все пак във филма това са тинейджъри, които не мислят разумно в дадени моменти и правят всичко само и само да се докажат кой е по-велик, а тук имаме войната на титаните Peace

# 103
Не вярвам Аксел да стигне чак до там  Stop

ААА, голяма гад е, с неограничени възможности Mr. Green, обаче много ме кефи актьора, справя се страхотно  Peace

Все пак трябва да се случва нещо, и аз не изключвам нещо като катастрофа  Mr. Green

# 104
Жужи, ако това стане, аз си мисля, че ще ги сближи още повече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт