ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Агнес,звучи ужасно. Confused Защо не направиш темичка тук в мамата?Може да получиш отговор какво лекараство може да вземаш.

Много сте активни!Ама мнооого!!!Едвам смогвам  smile3529

Бемолче,домакинствам си аз и каталясвам от домакиснстване.Ама сама съм си виновна като не оставям никого другиго да свърши работата или поне да ми помогне.Ми какво да направя като кой друг не може да я свърши така добре както аз.А манията ми за чистота,мм нарича болестно състояние  Rolling Eyes
За акането и при нас е същото.ПРеди да я захраня акаше по веднъж,че дори и в един същи час  Mr. Green ,а сега по няколко пъти.Обяснявам си с това,че стомахчето все още не обработва достатъчно добре храната и тя не се усвоява напълно.Дори понякога забелязвам,че някои зеленчуци излизат почти във вида в който са влезли  Laughing

Меченце,Агнес ни светна за инхалаторите и някои умни, като теб,които си взеха,сега не съжаляват.А други като мен,които се двоумиха,докато свършиха,после си блъскаха главата в стената.

Дени,задължително ще ти нарека едно парченце и ще ти кажа какво ти се е паднало.  Hug

Близначе,супер ти е режима!При нас пето хранене отдавна няма.Повече от месец вече яде по 4 пъти.Е зависи кога става сутрин ден.Мнооого рядко се случва и пето хранене,ако е станала рано рано.

Какво стана с кротките бебета,бе момичета?Защо всички мрънкат?Зъби ще да са.Ааа Данче,как кучешки,бе мила??!Те избиват последни.Да не е този преди кучешкия?
А една чашка червено вино няма да навреди нито на теб нито на бебео.Че и две! Peace

За утре вечер да си резервирам и аз едно място във вашето ВИП сепаре. LaughingЩе съм къса черна рокля! Mr. Green

Днес бяхме на консултация.Малката лястовичка е 8500гр,но с дрехите и 68см.Утре ще я притегля вкъщи да видя колко точно е.Биха й хепатитната ваксинка,но изследвания не й направиха,че нямало пари от НЗК  Shocked Та ще бъде другата седмица.Питах за БЦЖ-то,понеже не й е излязла и сестрата ми каза,че трябвало да се съберат поне 5-6 деца за да поръча Манту,понеже били 6 досички и като се отворело се изхвърля ако не се използва.Та ако близката година не се появят нуждаещи се от манту,ще си стоим без БЦЖ .

Беба днес хапна банонаво-ябълкова каша.Мисля,че по-често ще купуваме такава (много е вкусна  Blush

# 106
Агнес, звучи ужасно. Cry Дано скоро те отпусне!!  Praynig Абе аз от хернии нищо не разбирам, ама няма ли някой колан от тия старите вълнените да помогне поне малко - нашите в къщи като ги боли кръста и слагат веднага такива колани.
Подаръче, много мъчно ми стана като чета как се нещата по малките градове. Какво е това няма пари за изследвания, да се съберат 5-6 деца..... ужас. То вярно, че и ние забавихме с месец първия пентаксин, че го нямаше в момента, ама чак такова чудо не е. Ох, всеки път като пишеш за здравеопазването при вас и лошо ми става направо - то не бе диагностициране без изследване, не бе чудо, ама и на бебетата да спестяват изследвания вече е прекалено.  Sad

Какви са тези прасешки истории? Леле, аз като си нямам село и не съм израстнала с баба и дядо на село, много нещо съм изпуснала явно. Ни прасета сме клали, ни снимки върху такива сме правили. Ама това ми звучи ужасно. И откъм бедното животно, и от към бебето.

# 107
Агнес, Sad Чак ми се доплака като прочетох. Тея в спешния за един не стават. Ого дори кърма ли не ще от шише?
Когато бях в спешния за уртикарията, казаха, че ми бият кортикостероид и да не кърмя. После педиатърката каза, че не било проблем. Провери съставките на инжекциите в сайта, в който проверяват ЛЛЛ - laktancia, или нещо такова беше. Мисти има един сайт с бг лекарствата, с листовките им.
Джине, ще излезем от един дол дренки. Дядо ми също е работел във ферма за животни. Аз го помня със свинарника. Много ми стана смешно за черно-бялата снимка със синя манта, докато светна иак така е синя, пък снимката ЧБ, хаха, ама то руса тиква съм аз.
Руми, Hug Ще чакам с нетърпение! Simple Smile
Близначе, недей се чувства зле. Нормално да ти е криво, че ТМ ще работи. Днес си мислех за това. Ако бях на твое място, щях да извикам нашите да гледат детето, а аз да отида на площада с бутилка шампанско и да го изненадам. Не за пиенето, просто да споделим тези минути заедно. После щях да си се прибера и да си го чакам. (Чак се размечтах за невъзможното Sad )
Убедих свеки да дойде, ще се чувствам по-спокойна, ако не е сама!
Лека нощ, че заспивам с телефона! Спокойни спящи бебета! :*

# 108
  • София
Мадлен, и в София е така за мантуто, пък и винаги така е било, доколкото помня. Нормално е, то си е жива ваксина и трябва да се използва веднага. Друг е въпросът, защо държавата снабдява именно с такива опаковки, в които се съдържат 6 дози  Whistling Но лекарите звънят, като му дойде времето и сбират народа. А относно изследванията също е нещо обичайно през декември към края на годината да няма направления. А и нали ежегодно има някакви каши около НЗОК, сигурно и това препятства по някакъв начин. Спокоооойно, ще свикнете  Mr. Green Мен друго ме изуми. Бе как може такъв мързел - да мерят Ади на Гифт с дрехите  Shocked Мен чак и пелената ми я мерят всеки път, хем им казвам "30 грама е бре хора, всеки път си е 30 грама" - пак я мерят и я вадят от теглото. Нещо да не ги преметна  hahaha Ма много извинявай, тя като е била с дрешка и памперс, това преспокойно може да даде 0,5 кило отгоре - така ли си го нанасят в документацията?? и следващият път, ако Ади е с полвин кило наддала, кво - паника, че детето не наддава??? Безхаберие си е, мърлява работа  Crossing Arms

Агнес, Мадлен е на много прав път - аз съм си премахвала криза с вълнен колан (магнитен вътре). Когато инжекциона не помогна ни-как. Според мен не трябва да спираш кърмата, обаче да си дадеш почивка и с колан, с лежане да закрепваш. Тъкмо ще го научиш Огича на биберон. Лягаш си до него и най-търпеливо с бибата. Ма не знам, ти не си такъв човек, дали ще си дадеш почивка въобще някога...
За обезболяващи - НоШпа инжекции?

Гифт, вЕрно ли сте на 4 хранения бре? Ама кога се премахваше петото?  newsm78

Мисти, яяяко те е затапила тая майка с грозното бебенце  Mr. Green Twisted Evil Брей, на някои хора завистта им извира навън, та прелива щедро.

...
Сандалич, абсолютно съм съгласна с теб за мъж- майчинство- работа. Само, че ти си деликатна, написала си го красиво. Семейството е семейство и в добри, и в лоши времена, но аз да ходя да блъскам, а той да ми домакинства, не, мерси, по-добре да си взема домашна помощница.
...
Джине, повярвай, съвсем нямам това предвид. Дори нямам предвид и че съпругата може да натяква дори и по деликатен начин за финансово несъответствие. Просто, за съжаление, светът е устроен по този начин - мъжете са добри в едно, жените - в друго. Засега все още е така. И ако жените сме по-приспособими, то мъжете имат нужда от доооста повече стимули, а и нематериалните стимули някак трудно ги държат дълго време. Просто мъж, който е издЪржан от жена си е или от типа жигольо (сещате се за кои говоря, на тях това им е целта в живота и го имат за голяма кирия), или с времето се срива от депресарщина и чувство за непълноценност. Рутината, която се изисква при отглеждането на едно малко дете, ги срива, на нея са способни засега само жените или пък обучените кадри. В смисъл, искам да кажа - способни да оцелеят след тази рутина и да се възвърнат към личността си и предишната социализация. На мъжа му е от голяма необходимост ежедневно да влиза в било то малки борби, но да получава оценки за своята личност, да се усеща мъжествен. Разбира се, че говоря за средностатистическия мъж, изключения винаги се намират.
Но дори ако остане дълго време без работа, мъжът може да мине през такива деформации и метаморфози, и то толкова незабележимо, че бедна ви е фантазията. Таничка, аз почти ежедневно се сблъсквам с такива случаи, неслучайно ти обърнах внимание и те призовавам още веднъж мнооого хубаво да премерите, преди да отрежете. Защото парите не винаги са всичко. Понякога човек като се обърне назад, с горчивина си казва: еххх, колко хубаво би било просто да нямам пари, а сега колко скъпи неща изгубих...
Най-пресният ми пример по въпроса е разпадът на едно страхотно семейство, те винаги са ми били еталон за семейство, за огнище и топлина между близки. Съпругът е мъж, баща и личност, на когото съм се възхищавала безкрайно! Но остана без работа за година. Жена му е толкова вярно куче, че не само нямаше против да взима големите пари ( с което увеличи натовареността си на работа до 20 ч в денонощие), но и му помогна да скрият факта от двете си момчета, за които бащата трябваше да остане еталон на стабилност. Даваше му не само джобни, но и сума, близка до заплатата му, за да може той лично да води хлапетата по пазар и забавления и да не се забелязва пониженият му стандарт. Всяка сутрин излизаха заедно за работа, тати разкарваше с колата децата по училища, майката на работа, и се прибираше вкъщи - да поизмие някоя чиния. Вечер си ги прибираше и така запазиха достоинството на бащата. Но. Мъжете трудно говорят. При проблем те подават знаци. Които не винаги могат да бъдат правилно разчетени. Този човек се сгромоляса с огромен гръм и трясък, просто с огромен. Никой не го е очаквал от него, много хора дълго не можеха да повярват - дотолкова яка и стабилна личност бе той преди. От малоценност се позабъркал отначало със стари познати със съмнителни бизнеси, а нататък дори не е ясно всички беди, които си е причинил, но резултатът в момента е, че е хазартно пристрастен + от няколко банки кредити за петцифрени суми (което по закон е задлъжнялост на семейството) + оплетен в лъжи и странни действия човек, съвсем променен и загубен. Семейството е разпаднато, нищо, че живеят заедно. Съпругата е страшно доблестен човек и е съпруга-мечта. От тези, които казват: Скъпи, парите са само хартия, колко пъти с теб сме били на ръба и сме изпълзявали. Аз съм съгласна да изработя и да изплащаме задълженията ти - ти само се "върни" при нас, обърни се на предишния баща и съпруг. Или ни обещай промяна... В момента много хора се борим за тях, помагаме по всевъзможни начини това семейство да се възроди. Включително и двамата им тинейджъри - те отдават всичко от себе си. Но ето, че минава почти още година, а особена светлина в тунела не се вижда Sad
Аз имам същия опит, с първия си мъж. Две малки деца, години на голяма криза. Пожалих го, че няма работа, и се втурнах аз да печеля парите. Той си е домошар и безтуй, гледаше децата с любов. Да, ама какво. След това си свикна да му падат сами червейчетата в устата и отказа и да си търси работа. Чак майка му сама му е търсила работа, звъняла е обяви и почти насила го е гонела за интервюта. Докато накрая не издържа някакво интервю и нямаше как - наложи му се да работи  Laughing Обръщайки се назад, аз обаче какво да видя: използвала съм цялата си гъвкавина, за да осигуря прехрана на семейството си - работила съм и в ресторанти, и в казина, и на сергия, продавала съм сладки, брави за врати, па членски карти, па какво ли не разносно. Не съм се поколебала никога да се "преквалифицирам". Защото съм го правела в името на хората, които обичам! Ок, а защо той не го направи за нас? Това не бива да е редно. (И никога няма да повторя грешката си - да вляза в "положението" на мъж толкова всеотдайно). Когато има семейство, има винаги перипети. И тези перипети следва да бъдат преодолявани съвместно. Ако няма желание от отсрещната страна, няма срамно да се изисква съвместност.

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 02:01 от Sandalka

# 109
Близначе .....гушшшш Simple Smile тук съм и чинно си чета ама за писане време не остава.  Вчера се закотвихме на Цигов Чарк,в една вила с нашите хлапета и едно семейство приятели с едно дете и куче....кане корсо....уникално.  Няма такова куче просто.  Днес чакахме още една двойка с дете, , обаче в последния момент дойдоха само тати и дете. Мама за пореден път е нацупена у дома....с тях е ежедневие това, но да си оставиш мъжа и детето на нг...на 150 км... В резултат на което сега съм с три деца в стаята. ..спящи де Wink а мъжете допиват. Вилата е страхотна, с невероятна гледка към язовира.  Беба е супер спокойна, , радва се много на всички. .и си има и пробило зъбче вече.  Simple Smile

Дени - понякога искам да ти кажа хиляди неща , но сякаш не намирам думите... И този ден ще мине и ще дойде следващия. ..стискай зъбки...пък ако трябва поплачи си....в крайна сметка не си от желязо. Много искам да се запознаем някой ден.

За самотното празнуване- Мм докато бяхме гаджета работеше към военните на 24 часа смени. Колко празника сме празнували по телефона. ...но и с това се свиква. Лошото е че ако си сам можеш да отидеш някъде...а с тези сакчета с нас е малко по сложно.. Simple Smile
Не можах да снимам колата като тръгвахме...мисля че само тоалетната чиния не бяхме взели Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 110
 Hug

Теми в бг-мамма вече има няколко, но не ми вършат работа. И листовките вече четох. Обаче док така каза и аз не смея. Страх ме е да не докарам нещо на Ого  Tired А кърма от шише пие с 100000 зора, пък и аз имам замразена кърма за половин хранене. Няма как да се цедя и да давам, трябва да го хвърлям.

Колана съм го вързала още в мига когато ме схвана кръста. Колана незнам какво животно има в него, но е с някаква вълна от едната страна (зимната му версия) и някакви алое нишки  newsm78 Майка ми го поръча и идея нямам какъв е, но поне ми е удобен и при нужда го слагам. Иначе имам и един кожен дебел колан, който май е за укротяване на опърничевата. Не мога да дишам с него.

Сандалка, имам ампули но-шпа в нас. Да търся кой да ми ги забоде  newsm78 Те не може ли да се пият? В смисъл аз имам мед сестри две под ръка в района, но ако се изпие ампулата няма ли да е със същото дейстие но леко забавено?

# 111
  • София
Ама, Сандалче говорим за едно и също нещо, явно не съм се изразила правилно Laughing
Гърлче, снимката е черно- бяла, но аз си спомням синята манта, описах я, за да добиете представа. Laughing
Въпросната снимка във ФБ на бебе върху заклано прасе е бъзик, постнат от мой приятел, не зная от къде я е намерил.
Гифт и при нас е същото положение с чистотата. Ние даже сериозно сме се карали по този въпрос.
Агнес, защо се самоизтезаваш? Как така не иска да пие от шише, ами ще се научи, рано или късно ще му се наложи да забрави за гърдите ти. Оправяй се бързо! Peace
ММ има невероятната способност да изкарва виновен друг, дори и когато вината е само негова. Например тази сутрин го чувам как намила "писна ми да търся тия ключове, 100 пъти съм казал, че трябва да седят на таблото, толкова ли е трудно дам да се слагат". Станах и му казах, ако не помни, да започне да си записва, защото колата за последно я е карал той. И пак бе, вместо да се извини или да смотляви нещо си измрънка под носа "Ми аз не мога за всичко да мисля". Shocked В спалнята имахме супер готино, семпло полюлейче, което беше заменено от един грозен разклонен крушник, който на всичкото отгоре се оказа и дефектен, но "мм ще го поправи, като има време". Вече от половин година въпросната лампа се пали, когато си поиска. Снощи му казах, че ми е писнало основната ми лампа в спалнята да е нощната и че нещото в най-скоро време ще бъде изхвърлено, а той вика: "Ама тия крушки са специални, тва не е да светва, ти като решиш".  Shocked

# 112
  • София
Здравейте момичета и честита Коледа! Hug
Да сте живи, да сте здрави вие и семействата ви, да растат бебоците и да ни топлят душичките!

Катенце темата и колажа са прекрасни!  bouquet

Скрит текст:
Ние сме си в София, след 5 дни прекарани на вилата с майка ми и сестра ми. Дойдохме си още на 26, а плана беше да останем до 02.01. Това беше поредната Коледа на която се изпокарахме. Пълна цигания. Няма да се получи да има разбирателство между нас и това е. Майка ми каквото и да правя (а аз правя всичко за нея), все не съм го направила както трябва. Винаги, ама винаги сме мислили (аз и мъжът ми) първо за нея и след това за нас. Първо нейната къща ще изчистя, първо на нея ще и направя зимнина, всяка година отпуската мъжът ми е при нея да реже и цепи дърва да има за зимата. Всяка година е това. Даже взима и големият му син да му помага, защото дървата са по 20 кубика. Разкъсваме се между София и вилата. Когато има почивка (събота и неделя) мъжът ми, се тича към вилата за да се свърши нещо. Знаете как е голяма къща си трябва поддръжка, а тя е сама. Пролетта пролетта отваряме къщата и изнасяме всичко на вън, имаме беседка с барбекю, а късната есен обратно, всичко се внася. То са перални, телевизори, DVD,тенджери, тави и т.н.
Ох, не ми се говори. От както сме се прибрали не съм спряла да плача. Проблема е , че сестра ми надъхва майка ми срещу мен. Сестра ми се качва при майка ми само за купона. За нея няма работа, тя никога нищо не пипа. Ходи там по-често с компания и се пие по цели нощи. То няма лошо, и аз съм седяла по цели нощи и аз съм пила и аз съм танцувала по масите, но на следващия ден си оправя, докато тя спи. Оставете тези битови драми които се получават, които според мен сестра ми нарочно се опитва да ме прави черна. Тя е много мързелива, ама много и за да изпъкне с нещо трябва да ме осере мен, иначе няма как. Това не е толкова важно, майната му, че по цяло лято чистя къщата от 7 стаи, коридори, бани, килери, хол, бокс, мия прозорци, пера килими докато сестра ми е на море. И след като всичко съм изчистила тя се качи с компания и ми влизат по стаите на праните килими с обувките, майната му на това. Проблема сега е много по голям, много по-болезнен, проблема е Лазар. Ох, не мога да спра да плача. Детето ми е проблем. Представяте ли си? Миналата година покрай коледа, като разбра сестра ми, че няма да направя аборт, спря да говори с мен. Не се качи и за Коледа на вилата (всяка година се качваме там при майка, защото е сама), заради мен, каза на майка. Тя е толкова хитра и така ги гласи нещата, че все аз съм виновна. Така беше надъхала майка ми, че непрекъснато се карахме а тя все държеше нейната страна. Общо взето сестра ми така добре манипулира  майка ми, че аз винаги съм виновна. Тази година проблема беше, че кучетата на сестра ми, вият и будят детето. И, че не може да се пуши в хола когато детето е будно и е при нас. Какво са говорили и как сестра ми е настроила майка ми първата нощ в която кучетата се качиха-не знам, но сутринта майка ми ми беше сърдита, защото цитирам " не съм спала цяла нощ, защото кучетата ще събудят Лазар, и ти ще викаш". Значи тя не е спала, не за да спи внучето и, не е казала на сестра ми да си качи кучетата в нейната стая или да ги изкара на вън (кучетата бяха в коридора пред моята стая), а не е спала защото аз ще викам, че ми будят детето. Избухнах и скандала стана. Те двете срещу мен. Това беше сутринта на 25. А аз тъпанарката съм качила на детето подаръци, чувал коледен в който да му ги наслагам, купила съм еленови рога, коледни шапки да си ги сложим, да стане по-празнично, по-красиво все пак това е първата Коледа на Лазар. А то какво стана? Думи нямам! Вечерта на Коледа даже даже сестра ми си запали цигара в хола, когато трябваше да доведа Лазар на масата. Та го храних в спалнята и детето там си прекара Коледата. На следващия ден 26 се прибрахме, не намерих сили да пиша до сега. Сърцето ме боли. Как може? Вие разбирате ли, че Лазар има само една баба, и тя за 5 дни го е гушнала не повече от 5 пъти. Нито веднъж не прояви желание да го нахрани, да го приспи. А сестра ми за два дни, нито го гушна, нито му се зарадва, нито пък му обърна внимание.
И така ние сме си в София и тук ще си посрещнем новата година.
Извинявайте, че ви надух главите.

# 113
  • София
Честита Коледа и от мен!
Да сме живи и здрави и много да ни радват децата!
Ние бяхме за четири дни в Гърция, в Ставрос. Изкарахме добре, времето беше топличко, само последната нощ малкия рева около 40 минути. Според педиатърката и познати мами ревали, защото променяли мястото.

# 114
Здравейте!
Аз не харесвам нова година заради тъпите пиратки. Подскачам всеки път като почнат да гърмят.
Данче днес ми е втори ден в опити за захранване само че избрах тиква, че да я разхлаби, вчера домашната не я искаше, днес на хипп резултата беше същият. Нашите ще си цокат докато пораснат, и тогава направо на манджи  ooooh! лошото е, че кърмата не й стига и яде много начесто основно през нощта, като се стъмни и се почва великото плюскане  #Crazy като малко бебе изкарваше през нощта повече отколкото сега. Ако и утре е същата песен със захранването спирам и след една седмица пак, но ще опитам с нещо друго.
Джине и аз мисля като теб, Ивета нито като малка нито като голяма ми е боледувала, някоя и друга настинка напоследък, но за тая работа тя си е виновна и до 3 дни е разминала с прахчета и тем подобни. Дано и това дребното е така  Shocked Нали ви казах, че ми дадоха столче, без никакви естри, може и да не се ползва, но е същата работа, направо е гнусно мръсно. То може и да не почне да седи сама поне още 3 месеца, та по този повод може и да не го ползвам, че има само напълно седящо положение, а и таблата е много далеко от детето. Има си явно по-мърляви майки. Не че аз съм маниачка на тема чистене, но чак пък толкова.
Имах едно артисало уиски отлежало от около 1г и бях се зарекла, че ще го пийна на нова година и детето на АМ, ама не ми било писано, като идва свекървата на гости, ММ и предлага бира, вино, тя не аз не пия, обаче моя си нема друга работа, хем знаеше за какво си го кътам, та й предложи въпросното уиски, и тя му видя сметката. А ми свидят пари за алкохол, като знам, че я изпия 100гр я и толкова не изпия, и после пак на безалкохолна диета  Sad Та довечера ще видя, или една чаша бира или бяло вино със спрайт и двете съм ги пила и на детето нищо му няма.
Близначе може да се научи - да, особено на тази възраст, аз затова забраних на свеки като беше тук, да я носи на ръце, малко сигурно й стана обидно, но и сега се търкаля по земята и не съм наказана да я мъкна на ръце.
Колаж не се ли прави с PhotoScape поне там имаше едно обедини снимки и затова съм си мислела, че с него правят колажи
Агнес моят кръст го оправям с онова чудо дяволски нокът със какво ли беше дърво, съвместимо е с кърмене.
Мартина браво за яденето, чак завиждам тайничко, че има и такива деца

# 115
Весе  Cry Hug Не си надула на никой главата. Толкова е тъжно това....разбирам те, аз също цял живот се мъча да угодя на майка си и все не успявам. Уморих се вече и се отказах. Откажи се и ти. Понякога наистина има невъзможно неща. За сестра ти....то е ясно, че във всяко семейтво с повече от едно има конкуренция между децата. В повечето случаи е нормална, но явно при вас е надвишила допустимите граници. аз също понякога се сърдя, когато нашите предпочетат да идат на гости на брат ми например, но после бързо се осъзнавам. Това са нормални неща. Но сестра ти, какво има толкова против теб? Sad И спри да угаждаш на всички ! Погледни себе си пък  Naughty Защото както виждаш, колкото по-добра си, по-зле става.

Джине, мъжът ти е за трепане (ще ме извиняваш)  да се туря бързо в ред, че не може така. А тия специалните крушки не съм ги чувала, разкажи подробно  Mr. Green Нова марка ще да са.

Аз съм нацупена. Цяла сутрин се святкам на ММ, чак страх го хвана. Не бил виновен, че е на работа. Ми кво ми дреме виновен ли е, аз ще съм сама , нали?

Обаче после мислих, мислих.....и осъзнах, че съм лигла. Защото нямам право, когато сред нас има момиче, загубило съпруга си, аз само да мрънкам за моя  Embarassed Какъвто и да е, имам го и ето защо май трябва да си мълча  Blush

Абе не знам какво става, ама всички сме в някакво тегаво състояние преди новата година. Я дайте да кажем нещо весело  Grinning

като начало, предлагам да си турите по една такава играчка на елхите, и да не ви дреме  Sunglasses
Други идеи?

П.С. Мисти, ММ току що донесе една проходилка от негов колега. е няма така мазна, мръсна гнусот  Sick Какви са тия хора бе, толкова л ие трудно да се измие???

# 116
  • София
Мисти, ок, има и мърляви жени, ама чак пък толкова... Ти разбираш ли, че по бънджито имаше и запечени остатаци с полепнали дълги косми Sick
Весе, душице златна, ти не заслужаваш да се ядосваш. Лошото е когато идва от хора, за които ни боли, а по-лошото е, че не сме, които могат отцепват същите тия хора. Довечера ще си седнеш със семейството, ще се радвате на Лазар и ще забравиш.  Hug Hug Hug
Виж какво Близначе, ти, ако си проста, като мен, си е твой проблем Naughty"Тия крушки се задействат на газова основа". Абе, моля ти се Laughing

# 117
Весе, Hug Ама как може така? Каква е тая дивотия, че е спряла да ти говори, защото не си направила аборт? Вярно, аз се включих януари и може нещо да не съм прочела, но това е безумно!!! Аз не бих поставила куче пред племенничката ми! Но ти си толкова добра, само, за да им угодиш си премълчаваш. Аз щях да си взема децата и мъжа, и да си тръгна още на 25-ти сутринта. Не плачи, знам колко е обидно от най-близките! Изкарайте си семейно една хубава нова година! Нагушкай го този чаровник Лазар от нас с Юли! Hug
Портокалчо, тука съм си, заповядай да се запознаем! Simple Smile
Искам да ви видя всички, много искам! Simple Smile
Агнес, аз имам замразена, ама моя хубостник не я ще в пюрето, в шише я пиеше. Даже май ще се наложи да хвърлям скоро, много ми е кофти така Sad Не знам какво да я правя Sad
Джине, схванах аз за мантата, ама късно Simple Smile А прасето мислех, че е качено в бебебук-а.

# 118
Само искам да кажа, Джина как ми даде 1 брой столче за кола и 1 брой лятна количка.
Перфектно изпрани, чисти, излъскани и миришещи на готин прах. Какво да кажа повече?  Grinning
Значи може, а има мърли дето явно трудно им се види.

Вчера поканих комшията над нас да ме навести довечера. Той е ерген, на около 45. Не, не, споко...не е опасен. Не е привлекателен и няма опасност  Mr. Green Само дето се опасявам, че и да дойде аз ще съм отдавна заспала.

Днес моята най-прекрасна приятелка, която е от Варна, има рожден ден. Изобщо от Варна познавам само прекрасни жени и имам страхотни приятелства  Hug

# 119
Редактирам се, че докато пиша през телефона, видях последните коментари.
Проходилката, която всех също не беше чистена. Продавачката каза, че не е прала седалката, щото да не се похаби Grinning
Мисти, ако наистина смяташ, че на В. не й стига кърмата, включи й хранене с АМ, може и да поспи нощем. А за захранването, пробвай с друго, ако не си изчакай, както си решила! Simple Smile
Близначе, Hug Моето никога няма да се върне, но това не значи, че трябва да сравняваш нещата. Аз си мълча, защото темата ще стане съвсем тегава, за това пиша в друга, където знам, че няма да натъжа никого с моите си неща. За това гледам да коментирам други теми, като прасето и синята манта, мизерни проходилки и столчета, заранване, рев, безсъние и невероятната радост, която носят децата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт