Много сте активни!Ама мнооого!!!Едвам смогвам

Бемолче,домакинствам си аз и каталясвам от домакиснстване.Ама сама съм си виновна като не оставям никого другиго да свърши работата или поне да ми помогне.Ми какво да направя като кой друг не може да я свърши така добре както аз.А манията ми за чистота,мм нарича болестно състояние
За акането и при нас е същото.ПРеди да я захраня акаше по веднъж,че дори и в един същи час
Меченце,Агнес ни светна за инхалаторите и някои умни, като теб,които си взеха,сега не съжаляват.А други като мен,които се двоумиха,докато свършиха,после си блъскаха главата в стената.
Дени,задължително ще ти нарека едно парченце и ще ти кажа какво ти се е паднало.

Близначе,супер ти е режима!При нас пето хранене отдавна няма.Повече от месец вече яде по 4 пъти.Е зависи кога става сутрин ден.Мнооого рядко се случва и пето хранене,ако е станала рано рано.
Какво стана с кротките бебета,бе момичета?Защо всички мрънкат?Зъби ще да са.Ааа Данче,как кучешки,бе мила??!Те избиват последни.Да не е този преди кучешкия?
А една чашка червено вино няма да навреди нито на теб нито на бебео.Че и две!

За утре вечер да си резервирам и аз едно място във вашето ВИП сепаре.
Днес бяхме на консултация.Малката лястовичка е 8500гр,но с дрехите и 68см.Утре ще я притегля вкъщи да видя колко точно е.Биха й хепатитната ваксинка,но изследвания не й направиха,че нямало пари от НЗК
Беба днес хапна банонаво-ябълкова каша.Мисля,че по-често ще купуваме такава (много е вкусна

Дано скоро те отпусне!!
Абе аз от хернии нищо не разбирам, ама няма ли някой колан от тия старите вълнените да помогне поне малко - нашите в къщи като ги боли кръста и слагат веднага такива колани.
Но лекарите звънят, като му дойде времето и сбират народа. А относно изследванията също е нещо обичайно през декември към края на годината да няма направления. А и нали ежегодно има някакви каши около НЗОК, сигурно и това препятства по някакъв начин. Спокоооойно, ще свикнете
Ма много извинявай, тя като е била с дрешка и памперс, това преспокойно може да даде 0,5 кило отгоре - така ли си го нанасят в документацията?? и следващият път, ако Ади е с полвин кило наддала, кво - паника, че детето не наддава??? Безхаберие си е, мърлява работа 

а мъжете допиват. Вилата е страхотна, с невероятна гледка към язовира. Беба е супер спокойна, , радва се много на всички. .и си има и пробило зъбче вече.
А кърма от шише пие с 100000 зора, пък и аз имам замразена кърма за половин хранене. Няма как да се цедя и да давам, трябва да го хвърлям.

лошото е, че кърмата не й стига и яде много начесто основно през нощта, като се стъмни и се почва великото плюскане
като малко бебе изкарваше през нощта повече отколкото сега. Ако и утре е същата песен със захранването спирам и след една седмица пак, но ще опитам с нещо друго.
Защото както виждаш, колкото по-добра си, по-зле става.

Какви са тия хора бе, толкова л ие трудно да се измие???