ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Гърлче, ти си ебати силната жена, честно !!!  (даже няма да се редактирам) Мога само да се гордея, че подобна тема ни запозна, и искрено се моля и надявам, вече да ти се случват само най-прекрасни неща ! Да ти кажа честно, мен нищо не може да ме натъжи чак толкова, и да споделяш не е проблем  Hug В болницата съм чула и чувам какви ли не съдби, хора умираха пред мен, деца губеха родителите си и какви ли не още съдби....И да ти кажа аз станах един дебил. Дебил съм бе ! Трогвам се до някъде , но до  там. Обаче иначе няма как да оцелея в работата си, трябва всеки ден да се прибирам скапана от рев.

Агнес, как си? Сега ще те мисля цяла вечер  Praynig И Весето....И всички.
Защото през тази година станах стократно по-богата. Имам вас. Аз, самотницата дето навремето нямаше с кого добър ден да си каже, аз дето се имах за темерут,свитата, уплашената, ранимата, неразбраната.... аз дето и на сън не съм мечтала да имам толкова сродни души...сега имам вас.  Heart Eyes И освен огромното чудо наречено Боян, което Господ ми дари, аз срещнах и вас. Тая година се изниза, ей я...тръгна си вече. И искам да ви пожелая да си бъдете каквито сте си и нека докажем, че толкова жени накуп могат да бъдат сплотени и обичащи се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm45 разчуствах се, май дебилството ми отслабва.....

# 121
Близначе, не съм хич даже! Ако не беше Юлиан, сега нямаше да водим този разговор. Защото, аз, човека, който смята, че самоубийството е грях и, че душите на тези хора винаги ще бродят, аз, която смятам, че живота ни е дар и трябва да го живеем, на мен ми мина през главата как ще се приспя завинаги. Добре, че бързо се освестих, че това малко сърчице, което биеше точно под моето е съществото, заради което трябва да продължа да съществувам.
Дали ми е мъчно - безкрайно много, дали плача - твърде често, дали мога да променя случилото се - никога! Плакала съм кърмейки детето, усещайки как държа целия свят в ръцете си, а не се чувстам напълно щастлива и, че нещо, т.е. някой ми липсва. Не мога да кажа "така е било писано", защото не съм съгласна с това. Равносметката ми от тази година, след случилото се помня само раждането на детето. Ако не беше то, годината щеше да е отминала в нищото, без никакъв спомен, а това е почти една човешка година.
Ето, пак натъжих темата... Пиша през мобилна версия и не мога да скрия текста. Съжалявам!

# 122
  • София
ММ си има един такъв лаф "Абе, какво ме питаш по 123 пъти, кога ще сменя крушката. Щом съм казал, дал съм мъжка дума и все някога ще я сменя!"  Mr. Green А също "Ех, няма мъж в тая къща бе!" Джине, спок, и аз си чакам едни обещани дръжки на чекмеджетата на новичката ми сладичка кухничка. Отварям ги с налепено тиксо. Седя си мирно и тихо и чакам да се появят дръжки, ти какво си се развикала като гламава  Mr. Green Следващата година може да ни донесе късмет!
А туй, че е ангел безгрешен, всеки мъж го носи в себе си. Погледни откъм хубавата страна - значи имаш 100% мъжага до себе си, а не някъв си плужек  hahaha

За разболяването след ранна бебешка възраст, естествено, че имах предвид масовия случай. Възможно е нечий организъм да се окаже бетон и да няма лоши последствия. Но всъщност, както закаляването, качествената храна, почивката, силната нервна система, така и вирусите (и бактериите) са част от изграждане на имунитет. Аз не си представям, ако Дарито не хване и една хремичка, всичко да е наред и занапред точно заради това - организмът й не се е научил да се бори, и ще му отнеме повече време или работа. Просто не ща да си мисля, че ще сме в изключенията, защото шансът все пак е по-малък. А като зная малки деца какви гадни дълги и напоителни усложнения правят... призлява ми.

Агнес, аз си мисля, че инжекционите в гъзо са локална работа и не биха навредили на кърменето особено. Но питай и докторята. Оправяй се, обърни си внимание, моля те  Hug

Весенце, душичка миличка си ти  Hug Много горчиво, много Sad Аз също имах препирни с баща ми по празниците по повод пушенето. Покани ни той на Коледно празнуване, много настояваше всички деца да са там, да ги видел, ама са заклети пушачи с жена му и палят една от друга. Казах му, че условието бебето да дойде, е да не се пуши в хола им няколко часа предварително, да е проветрено и пред нея да не пушим. Е, че като се затръшка! Докога сме щяли да я пазим, то да не е стъклено дете, прекалявали сме. То като на Гифтчето свеката - щом е над 40 дни, да става и да пали цигарката  Crossing Arms Плюс, имат те един котарак, но то е чудовище направо - огромен, огромен звяр, много своенравен и ако се "разиграе", възрастен човек може да заколи, камо ли бебе. Помолих да не е в стаята с бебето. Ама как така - той бил член на семейството им и как щял да празнува Коледа затворен и изолиран  Shocked
Аз преспокойно му казах по телефона: "Тъй ли. Значи вашия член на семейството да си вихри коня, а аз да се притеснявам за моя член на семейството, дали ще оживее след такова празнуване? Е, ще му кажа адреса ти на бебето като стане на 16, ще дойде и ще си запалите по цигарка. " Е, клекна ми на условията, ама през цялото време не спря да повтаря на празника, как съм се разпореждала в къщата му. Аз си траях, но подаръка му към мен демонстративно му го оставих. Децата и те, ама тайничко ги пъхнаха под елхата му техните подаръци. Защо съм правела така!!! Защото, когато даваш, трябва да даваш с цялото си сърце, казах. Да си обмисля и разсъждава  Crossing Arms То и аз съм пушач, и аз имам животни вкъщи, но пък всяко нещо си има границите!
Весе, понякога и нашите родители имат нужда от уроци. Такива, които не са успели да научат...
Прегръщам те силно и постарай се да не се разстройваш толкова. Кажи му едно "да са живи и здрави", пък останалото ще трябва да го понаредят.

Момичета, ето нещо хубаво. Не го забравяйте!
Изминалата година беше една прекрасна година! Всички износихме и родихме прекрасни, здрави дечица, които вече се смеят с глас! Същества, които щом ни погледнат, грейват: "ТИ си цялата вселена за мен  Heart Eyes От теб завися и на твоите ръце се отдавам изцяло" Какво по-хубаво от това да сме обичани  Hug Повтаряйте си го и се радвайте на всеки миг с тях. Скоро ще изчезнат ужасно очарователните беззъби усмивки и няма да можем да им се радваме. Скоро в очичките ще засвяткат дяволски огънчета и ще търсим предишната невинност. И ще дойдат други хубавини на тяхно място, разбира се.
Прекрасна година беше, нали?
Следващата ще е още по-хубава!  Hug
Гърлче, при теб Съдбата отне едно, но даде друго. Желая ти да преодоляваш горчилката все по-леко и да имаш вяра в бъдещето! Едно късметче за теб и едно за Юли ще донесе и нашата баница. Ти си прекрасна и много се радвам, че свека постъпва с теб правилно  Hug

# 123
 Hug Hug Hug Размечтах се  Hug

Дойде ми настроението  Mr. Green  Аз съм вече по добре. Влязох в сайта, който Гърлчето каза и там пишеше, че Дексофена е с нисък риск. Не му мислих много и гаврътнах една таблетка. Определено има коренна разлика. Все още съм робокоп и скована, но не ме боли така жестоко.
Минах и през аптеката и питах за 'апчета за кърмачки  Whistling и казаха, че таквоз животно нема. Всичко минавало през кърмата. Евентуално Нурофен можело ама пак щяло да мине през кърмата. Накрая стигнахме до консенсус, че пиейки аз Нурофена, освен, че ще си облекча евентуално болките, ами и бебо ще спи спокойно, че и на него ще му успокои зъбоникненето  Mr. Green
За сега не съм пила нищо след Дексофена и ще трая до дето издържа. Ако стане пак непоносима болка пак ще се дрогирам.

Все се чудя как влияе дрогата върху бебетата  newsm78 Идеи? За трева конкретно питам. Чисто любопитство само. Да не си мислите, че ще смокна ей тъй една сигарка  Mr. Green
Аз да си призная честно съм дете мечта. никога не съм вземала дрога при все че учих в училище с наркомани. Единия ми съученик щях да го бия на един лагер в 9ти клас. Той понеже ме познаваше от основното училище и взе, че избяга  Mr. Green Аз бях побойничка между другото и защитавах момичетата, които се закачаха с момчетата и после се криеха зад мен. Колко бой съм яла...

Забърках една баница с късмети ей тъй за проба. Дали баницата с късмети се приготвя по различна рецепта от обикновенната баница  Joy Пак ме фана лигата, извинете  Blush

Имам един трагичен опит да правя баница. Не обичам и не ме кефи да правя. Обаче днес се постарах. оставила съм я да попива във фурната и довечера ще я опека. ММ ме пита няма ли да втасат яйцата до довечера  hahaha Казах, че до довечера в най лошия случай, там на топло във фурната може да се излюпят от яйцата панирани пилешки хапки направо.

Днес голяма блъсканица из магазините. Визирам Кауфланд конкретно, че там ходих в аптеката и минах през магазина за на бързо - отне ми един час бързото. Първо обиколих три пъти паркинга, докато намеря де да паркирам. Накрая ми взеха количката от ръцете, че имаше дефицит  Mr. Green

Чудя се да меся ли питка  newsm78 Половин доза, като за трима гладни. Четвъртия е на млечна диета. Аз май забравих да споделя, че захраних Ого с банан по метода научи са да ядеш сам. Има надежда  Mr. Green

# 124
В последния ден от годината реших и аз да драсна два реда да се запознаете и с мен, защото аз вече ви познавам отдавна. Започнах да ви чета месец преди да родя и благодарение на вашите ценни съвети успешно кърмя сина си. Сега да кажа родих на 14.07- нормално, бебето ми се казва Йоан и тежеше 3600, сега вече почти шест месеца по-късно тежи 8 килограма. Преди две седмици започнахме със захранването, което за сега върви успешно.  Йоан вече има едно зъбче и успешно се обръща в двете посоки . Друго за детето не се сещам.
Само да кажа, че и моя мъж като на Близначето е полицай и естествено тази вечер ще е на работа, затова аз ще празнувам с родителите ми в нас.Да покажа и една снимка на сина ми, която е правена преди около месец. http://www.album.bg/didito_i_ivan/images/31115470/ 

# 125
Весе,
Скрит текст:
разплаках се!Не знам какво да ти кажа.Тъжно е и боли....Знам,защото и нашата баба така-за една седмица 5 пъти го гушна,една дрънкалка не му донесе,че хем за първи път го вижда,един път не го нахрани,изкъпа или смени памперса.Но аз се успокоявам,че беба  има още една баба,която умира за нея.Толкова ми е мъчно,че не може да е тук и да я гледа.Не толкова за да ми помага,колкото да я гушка,защото знам,че много я обича.Всеки път ми плаче по телефона,а аз преглъщам сълзите си се шегувам нещо за да я развеселя,а като затворя телефона рева по един час.Вярно,че като беше лятото тук се карахме понякога,но пък сега толкова ми липсва.. Cry
Семейни дразги винаги и навсякъде има.Но да поставиш кучетата пред внучето си....е не!Гушкай си Лазар и Калин,дръж се за тм и знач,че те са твоето семейство и те обичат.С майка ти ще се разберете,сигурна съм,но със сестра ти...не много.
А днес се скарах с баща ми,но то това вече ссе случва толкова често напоследък,че даже не ми прави впечатление.Просто ме е яд,че аз винаги съм го съжалявала,че е самотен,че му е тежко,не работи и т.н. и пари съм му давала и на празници съм пътувала по 1000км за да не е сам и за да му донеса малка радост ,а той се държи с мен и с мм отвратително.Вечно е пиян,недоволен,идва вкъщи вдига скандали за нищо,заяжда се и обижда.Мм му е сърдит от месец и каза,че не го иска вкъщи по никакъв повод,а днес се скарах и аз със него и му каза да си седи само,но да не се чуди защо.

Близначе....... cry,Дени, Hug

Еее отварям форума и почвам да рева.Мм вика:"Абе какво си пишете там та само ревеш?"
Вика:"Ми какво,обичаме се!" Heart Eyes

Агнес,не знам как влияе,но имам позната която си пафкаше трева през цялата бременност,всеки ден по няколко пъти.Детето се роди здраво,доносено,но все си мисля,че на по-късен етап може и да се появят някакви проблеми.Дай Боже да греша  PraynigНе е кърмила после.

# 126
Didi идвам в Пловдив на фотосесия. Голям хубавец си имаш  Hug Снимката е страхотна, а манекена още повече.

Ейй мами от Пловдив, аз макар и невероятно рядко, понякога помирисвам града от близо. Някой път като отиваме натам задължително ще се разберем да се видим  Hug

На мен сега ми се е заидвало в София. Ама много  Crossing Arms

# 127
Леле, чудно хубава е новата тема с тези красиви бебоци!!!

А аз от болести нямам време ред да напиша, цяла тема прескочих...ц...ц...ц

НО!

Пожелавам на всички весело посрещане на новата година, здраве, късмет, много семейно щастие през 2014, любов и радост!!!

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

HAPPY NEW YEAR!!!

# 128
Весе, и моята сестра не можа да се зарадва на детето ми, защото нейното дете беше единствено в цялата рода - братовчедите ми са възрастни мъже, но нямат деца, аз също нямах. Тя си го носеше като трофей и беше свикнала да приема овации за геройството си. После леко отмина и сигурно щеше напълно да отмине, но умря и всичко свърши  Confused А за Коледа получих подаръка, който беше приготвила - 4 бодита и един комплект клин с туника за Юлия. Не ѝ стигнаха 7 дни живот, за да ми го даде лично. И вече всичко това са глупости, пълни глупости. Живяли сме заедно, в една стая 22 години... Искам да ти кажа да не се карате за глупости, но ми е ясно, че не е толкова проста тая работа. Ако можеш гледай философски на нещата и да не ти пука за дреболии. Знам, че няма как да не ти пука... Не е толкова лесно да плеснем с ръце и да се прегърнем цялото човечество...

Дидито, много хубав Йоан си имаш!

# 129
Забравих да споделя, че Юлия се захрани с пържен картоф, снощи. Против всички правила.

# 130
Нали съм блейка съм пропуснала последните две страници сутринта да прочета  Embarassed
Подаръче казвай как станаха 4 храненията, при мен стават все повече и повече, това диване все му не стига ядене, но не иска да яде човешка храна явно, та как ще сме и аз не знам. А Манту и БЦЖ са различни неща, Мантуто се прави подкожно и само показва дали има имунитет срещу туберколоза, демек дали БЦЖ-то е подействало, ако е отрицателно тогава се прави БЦЖ. Манту се прави и на 7г, 11 и 17г, така че лесно ще се съберат 6 деца, при нас БЦЖ-то се прави в тубдиспансера, при вас не знам как е.
Весе
Скрит текст:
надявам се да си се поуспокоила, разбирам те, но няма как да промениш хората около теб  Hug Затова си кажи време е да помисля за себе си и за семейството си, дръж се се за мъжа до теб, за децата пък на останалите м***** им, в крайна сметка те вече не са твое семейство, болно е - да, но не си разваляй и новата година заради тях. А иначе да, ти и като бременна си казвала, че чистиш вилата, че това, че онова, остави ги, отдръпни се, и си гледай ТВОЕТО семейство HugАз отдавна да бях приключила тази история само заради цигарите, казала съм си детето няма да го водя на места където се пуши, дори и да не е пред него, то пак смърди  Crossing Arms

Джине разбирам, нали видях на какво прилича столчето в къщи, но какво да се прави, не може всички да са идеални, като нас  Crazy
Гърл нали през една седмица трябва да са различните неща, та ако утре пак не яде, спирам и след седмица пробвам с морков примерно, ама се чудя вие казвате, че картофа не го харесват колкото тиквата, ако не яде тиква как ли ще е с картофа  newsm78 А за другото, както ти каза, държиш целият свят в ръцете си, така че вземи се в ръце и направи това което трябва  Hug
Близначе ще те бия да знаеш, как тъй ще си дебил, не си никакъв темерут - да знаеш  Hug
За крушките - помните ли двете години, които му трябваха на ММ за да ми оправи лайсната, така че не се оплаквайте  Crossing Arms
Агнес ако установиш влиянието на дрога върху бебета казвай, че моето откак си тръгна свеки не иска да спи през деня, прави две дремки по 40 мин и до там, направо вече откачам, мисля че тя ми завидя, че детето спи по 3 часа следобяд и го урочаса  newsm78 Това с банана ме заинтригува, че какво ли пък ще стане, ако вместо със зеленчук, като видя че не става, не мина на банани  newsm78
Дидито добре дошла в темата, и бебчо е убавец голям, но то май наште юлски все са така.
Това го пиша вече 3 часа, и е време да стана да юрна моя да става, че да купи безалкохолно преди да е затворил магазина.
И мъжо и голямата щерка спаха през деня, а ние с дребната си правим компания, егати и помощниците си имам.

# 131
Весе, силно гуш от мен. Пине и за теб. Аз имам най добрата сестра на света. За съжаление тази нова година ще сме разделени, защото мама предпочете да е с новата си любов на празника, вместо да бъде с децата и внуците си. Казахме и че не искаме да сме с него, миналата година ни развали празника, но как тогава горкият ще празнува сам. Затова тази година тя си е долу, ние горе и сестра ми в тях. Боли ме, защо искам да сме си всички заедно, на Коледа не успяхме да се съберем че племенника беше болен и ето сега заради този няма да сме заедно. Да си гледат работата. Имам си прекрасно семейство и ще празнувам с тях. Липсва ми тати, празниците вече не са празници без него, няма го този семейният уют който ни кара да почувстваме празника.
Ще тренираме и Ками да спи на музика. Ще е трудно само първите 5 мин, после няма да я чуваме. Шегувам се Simple Smile)
Аз си получих днес коледният подарък и не стъпвам по земята от кеф. Дано утре да отидем и да го тестваме Simple Smile)
На всички ви  пожелавам новата година да ви донесе много здраве, само усмивки и  по-малко сълзи :*

# 132
Здравейте момичета  Hug,

И аз съм тук довечера , ще сме по домашно, у мама . Зълва ми ще дойде също, та ще е като кокошарник Simple Smile Аз, майка ми ,баба ми зълвата, двете момичета и мъжо кат петел  Laughing.

Захраних Василена вече , давах й бисквити бебешки,без глутен, картоф и банан. Сама дъвче, кое глътне, кое плюе, но в гащите вече мирише на човешко ако, не на бебешко. Simple Smile

Не успях да ви изчета по-нагоре, съжалявам .

Желая на всички ви здрава и щастлива нова година ! Прегръщам ви много  Hug

# 133
Глупи, и аз имах най- добрата сестра на света. Не беше идеална, но аз не очаквам от другите хора, освен мен, да са идеални  Laughing

Аз мия ориз, че ще правим суши. Много ме мързи  Tired  Вкъщи сме си, тримата.

Не ядяли картоф бебетата, да бе...  Mr. Green  пържен и посолен ядат и още как!

# 134
  • София
Ние сме тримата и свекърва ми. Но нещо въобще тази година не ми е празнично. Не можах да се зарадвам на празниците, не зная защо така се получи. Преди си мислих, че с детето ще е най-хубавата Коледа, но няка си не стана така както си го мислих. Нещо се чувствам доста уморена и вече не ми се готви, нито чисти, правя го по задължение, а преди готвих с голям кеф. Да не говорим, че от бързане от 10 манджи стават една-две, като хората и това много ме ядосва.

Общи условия

Активация на акаунт