И аз като Близначето съм безкрайно доволна, че се запознах и намерих толкова много приятелки тук!
Весело настроение и блясък в очите да имате тази нощ!
Пине
Да ама виж какво нещо е живота, преди час разбрах, че сестра ми ще влиза за операция на 3 януари. Тя си счупи ръката малко след като забременях, и понеже нали ви казвам, че е мърла се оперира чак когато Лазар стана на 4 месеца. Ръката съответно е атрофирала. От главата и мързела си пати. Сега разбрах, че от операцията е потекло гной и ще трябва пак да я отварят.
Дидито добре дошла
! Много хубаво момченце си имате, да е жив и здрав!Аз накиснах пържолките, приготвих гъбките, тортата и баклавата съм ги направила, сега ще спретна баницата, салатите са готови (само трябва да нарежа марулята), вадя дебелите чаши, слагам коледната покривка, преобличаме се и с моят мъж сме готови за посрещане на новата година. Само ще гледам да не ядем много, защото няма да можем да минем през вратата после.
Аз от доста години не съм посрещала новата година в София, то е ад от пиратки и бомбички. Как ще избутаме тази нощ, Лазар спи много леко.
Ето пак! Бууум, бууум! Точно сега чета една книга за втората световна и понеже съм потънала в нея, ми се струва, че съм на фронта.
аз не можах да отворя снимката, но съм сигурна че малкия е красавец.
Днес му купих от Фантастико каши на Хумана, че бяха на промоция някаква. Дано ги хареса
Ако не, мама ще продължава да дебелее 

,Дени,
Ми така си е, кво
Ще посрещнем новата година с вчерашна мусака.ИЗвинявайте ,че само за битовизми и манджи говоря ,но точно тези неща ,най-ме дразнят пък 
2 на котлона и две във фурната. Да знаете баница и пиле се пекът супер заедно

Добре дошла!!!
Иначе аз вече успях да преям и сега едва се тътря. Сигурно съм вече доста кила отгоре и нямам сили да се премеря, ще изпадна в депресия....
, но то е като в семейството, може да те дразнят, но си ги обичаш.

Знаеш ли колко котки съм изродила 

и аз съм тук!
но пък другата половина още си е там